Genetik Taramalı Tüp Bebek Yaptıranların dikkatine!!!

Merhaba, umarım her şey yolundadır. Benim de 10+5te 3,1 ölçüldü ve perinatolaga sevk etti. Bazıları sınır 2,5 bazıları 3 diyor tam anlayamadım. Sonra 2 farklı dr daha düşük değerler ölçtü ama 99 percentil olarak çıktığı için cvs önerdiler ben de verdim. Sizin ön sonucunuz ne kadar sürede çıktı acaba? Ben henüz ön sonucu bekliyorum. Bu arada benim tüp bebek değil aşılama ile kaldım, sizi yanıltmasın. Umarım sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Amniyosentez dışında tüm testler yapıldı onunda haftası gelmediği için yapılamadı hiç anlamış değiliz hiç duymadık genetik taramalı tüp bebek olanlardan
Amniyosentez için beklemeyim doktorunuzla CVS testini konuşun CVS testi amniyosentezden daha erken haftalarda yapılabiliyor doktorunuzla olası risklerini konuşarak CVS yaptırmayı düşünebilirsiniz

Amniyosentez için beklemeyim doktorunuzla CVS testini konuşun CVS testi amniyosentezden daha erken haftalarda yapılabiliyor doktorunuzla olası risklerini konuşarak CVS yaptırmayı düşünebilirsiniz
Yapıldı zaten ön rapor temiz çıktı asıl raporu bekliyoruz..microarray diye bi testte yaptırdık bekliyoruz ..amniyosentez 14. Haftada yapılıyor ona daha var

Çok teşekkür ederim, sizinde bence hiç sorun yok çünkü tüm testlerinzi temiz gelmiş, sağlıkla ilerlesin inşallah, bende şişli memorialdayım
Normalse neden ense kalınlığı 4.3 peki?samanlıkta iğne arıyolar şuan bence güya genetik taramalı tüp bebek ?benim ilk bebeğim şuan 2 buçuk yaşında doğal yolla hamile kalmıştım gayettte sağlıklı..aklım almıyor.. gereken ne varsa yapmaya çalışıyorum

Normalse neden ense kalınlığı 4.3 peki?samanlıkta iğne arıyolar şuan bence güya genetik taramalı tüp bebek ?benim ilk bebeğim şuan 2 buçuk yaşında doğal yolla hamile kalmıştım gayettte sağlıklı..aklım almıyor.. gereken ne varsa yapmaya çalışıyorum
Burada okumuştum bazı haftalarda öyle olup sonra düzelenler vardı canım, hiç canını sıkıp kendini strese sokup üzme

Merhaba, umarım her şey yolundadır. Benim de 10+5te 3,1 ölçüldü ve perinatolaga sevk etti. Bazıları sınır 2,5 bazıları 3 diyor tam anlayamadım. Sonra 2 farklı dr daha düşük değerler ölçtü ama 99 percentil olarak çıktığı için cvs önerdiler ben de verdim. Sizin ön sonucunuz ne kadar sürede çıktı acaba? Ben henüz ön sonucu bekliyorum. Bu arada benim tüp bebek değil aşılama ile kaldım, sizi yanıltmasın. Umarım sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
Merhaba bi kaç sonucum kaldı çıkmayan şimdilik beklemedeyiz..3 ve üstü için bi sürü tahlil tetkik yaptırılıyor benim 4.3 olarak ölçülmüştü 5 gün sonra 2.6 ya düştü bu durum normal bebeklerdede olabilir dedi ama biz yinede neden kaynaklı olabileceğini araştırıyoruz

Merhaba bi kaç sonucum kaldı çıkmayan şimdilik beklemedeyiz..3 ve üstü için bi sürü tahlil tetkik yaptırılıyor benim 4.3 olarak ölçülmüştü 5 gün sonra 2.6 ya düştü bu durum normal bebeklerdede olabilir dedi ama biz yinede neden kaynaklı olabileceğini araştırıyoruz
bence birşey cıkmayacak sakın kendini üzme bende pgtli yapacaktım yazına üzüldüm biraz ama bence saglıklı olacak bazen yanılıyorlar tüp bebek doktoru ve embritolog ne diyor bu sıkıntıya?

bence birşey cıkmayacak sakın kendini üzme bende pgtli yapacaktım yazına üzüldüm biraz ama bence saglıklı olacak bazen yanılıyorlar tüp bebek doktoru ve embritolog ne diyor bu sıkıntıya?
Onlara göre şuan hiç bir sorun görünmüyor WES i bekliyoruz ama ben yinede diyorum ki 16. hafta son kalan yapmadığımız amniyosentez testi var onuda yaptırsak mı diye

Onlara göre şuan hiç bir sorun görünmüyor WES i bekliyoruz ama ben yinede diyorum ki 16. hafta son kalan yapmadığımız amniyosentez testi var onuda yaptırsak mı diye
Bende memorial ataşehirde yaptırmıştı . Kaç adet yollanız embriyo ve kaç tanesi normal veya anormal geldi onu öğrenebilir miyim?

Elbette bende orda yaptırdım 2 adet gönderdik yalnızca bir tanesi sağlam çıktı onu transfer ettiler
Kalitesini biliyor musunuz?
Siz raporu gördünüz mü ve bekleyen dondurulmuş başka embriyonuz var moydı?
Yani şunu öğrenmek için soruyorum. İkiside negatif gelseydi başka gönderebilecek var mıydı?

Elbette bende orda yaptırdım 2 adet gönderdik yalnızca bir tanesi sağlam çıktı onu transfer ettiler
kusura bakmayın bu kadar soruyorum da anlamwya çalışıyorum yani insanları tedirgin edip testlerden kazanacakları ücretleri mi düşünüyorlar yoksa gerçekten embriyo genetiğine bakılırken bi hata mı yapıldı diye

4ba diye hatırlıyordum
5. Güne varan 2 embriyom vardı genetiğe gönderildi biri sağlam çıktı yani tek kurşunum vardı RABBİM nasip etti

Hayır doktorum dışardan sadece Opu,genetik taramaya gönderim ve transfer orda yapıldı
Bende aynı sizin gibi, sadece toplama, transfer ve genetikler orda yapıldı. Doktorum acıbadem memorial amerikan arasındaydı memorialin lab daha çok güvendiğini söylemişti. O yüzden orda yaptırdık. Biraz özelde ilgilendi yengem ve kuzenimde onda yaptırdığı için. O yüzden şaşırdım. Bende 9+3 deyim 10. Haftadan sonra fetal dna istiyorlar ya acaba bizden de isticeklermi diye düşünürken sizin yazdığınızı okuyunca şart olduğunu düşündüm.

Back
X