Haklısın benım ilkınde vermemişti doktorum ..esımın sonucuda cıksında..Cnm normal çıkmış kan sulandırıcı iğne zaten 12. Haftaya kdr tüp bebek doktorları sorun olsada olmasada veriyor ...
Sanırım folic ve b 12 cok önemli dımı degerlerıme baktırmk için kan verdım hemen gerrkırse destek alayım ıstıyorum.Bende de heterozigot var canm kan sulandırıco iğne kullandm düşüğe sebep olabiliyor. Homozigot kadar onemli değil ama 12.haftaya kadr iğne kullandm transferden itibaren
Omega, decavit ve demir hapı kullanıyorum canm bska bişey kullanmıyorumSanırım folic ve b 12 cok önemli dımı degerlerıme baktırmk için kan verdım hemen gerrkırse destek alayım ıstıyorum.
Eger bu degerler düşükse cocukta hasar meydana geliyormuş..
sız bırsey kullanıyormusunuz
Tesekkur ederım bu tedavıye kafam rahat baslamak istıyorumOmega, decavit ve demir hapı kullanıyorum canm bska bişey kullanmıyorum
Test sonuclarımız aynı canım seninleTesekkur ederım bu tedavıye kafam rahat baslamak istıyorum
Ben cuma günü kürtaj oldum ve b12 eksikliği diye düşünüyorum bebeğin kalbi durdugu günlerde agzımda yaralar oluştu dudaklarım çatladı anladım ama geç oldu tabi. Ne zaman yaptırmak lazım b12 testi canım hamile ikenmi bende anadolu yakasında iyi bir merkez arayışındayımSanırım folic ve b 12 cok önemli dımı degerlerıme baktırmk için kan verdım hemen gerrkırse destek alayım ıstıyorum.
Eger bu degerler düşükse cocukta hasar meydana geliyormuş..
sız bırsey kullanıyormusunuz
Ben saglık ocagına gıttım tum testlerımı yaptırdım b12 ve folat degerlerım normal cıktı. Folic kullanıyorum zaten..Ben cuma günü kürtaj oldum ve b12 eksikliği diye düşünüyorum bebeğin kalbi durdugu günlerde agzımda yaralar oluştu dudaklarım çatladı anladım ama geç oldu tabi. Ne zaman yaptırmak lazım b12 testi canım hamile ikenmi bende anadolu yakasında iyi bir merkez arayışındayım
Ben 9 haftada kürtaj oldum canım 8. Haftada hala kalbini duymadık yavaş çalışıyo dedi meğer meleğim 6. Haftada kalmış evet bizim seninde aynı pıhtılaşmada sorun yok ama ben coraspin ve claxane sonrada oksapar kullandım agır mı geldi ne oldu anlamadım aslında merak ediyorum iyi bir doktor bulmak istiyorum anadolu yakasındayım sen nerdesinBen saglık ocagına gıttım tum testlerımı yaptırdım b12 ve folat degerlerım normal cıktı. Folic kullanıyorum zaten..
senın ne sorunun vardı kac haftalık dusuk oldu cnm cok gecmiş olsun cok cok zorallahım sabır versın.
Bu degerler dusuge sebep degılmış ilacsızda olurmuş ama hematolojı ile gorus dedı bana genetık dr.
BEn avrupa yakasındayım. Atasehıre geliyorumBen 9 haftada kürtaj oldum canım 8. Haftada hala kalbini duymadık yavaş çalışıyo dedi meğer meleğim 6. Haftada kalmış evet bizim seninde aynı pıhtılaşmada sorun yok ama ben coraspin ve claxane sonrada oksapar kullandım agır mı geldi ne oldu anlamadım aslında merak ediyorum iyi bir doktor bulmak istiyorum anadolu yakasındayım sen nerdesin
Yaşım 36 sorun yoktu canım bende dr aşılama yapalım demişti ben garanti olsun diye tüp yaptırmıştım. Kalp atışları duyulmadı. Kürtaj oldum. Kartaldayım umut tüp bebek düşünüyorum emsey düşünüyorum bikaç doktorla görüşmek istiyorum bakalım ne olcakBEn avrupa yakasındayım. Atasehıre geliyorumdoktorumdan cok cok memnunum hastanedende ..
senın sorunun ne? Yasın kac
Ben cok arastrdım umutlada gorustum aama cem beydenncok memnunum bırde onunla gorus ıstersen ama dusukleerin olmus cgh yaptırsaydın keşkeYaşım 36 sorun yoktu canım bende dr aşılama yapalım demişti ben garanti olsun diye tüp yaptırmıştım. Kalp atışları duyulmadı. Kürtaj oldum. Kartaldayım umut tüp bebek düşünüyorum emsey düşünüyorum bikaç doktorla görüşmek istiyorum bakalım ne olcak
Cgh embriyo genetiğimi canmBen cok arastrdım umutlada gorustum aama cem beydenncok memnunum bırde onunla gorus ıstersen ama dusukleerin olmus cgh yaptırsaydın keşke
EMbrıyodakı tum kromozomların taranması durumu.Cgh embriyo genetiğimi canm
Kacıncı denemen??Cgh embriyo genetiğimi canm
İlk denemem di senin kaçıncı ?Kacıncı denemen??
Benımde ilktiİlk denemem di senin kaçıncı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?