Genetik test sonucum hakkında bır fıkrı olan varmı??

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Kızlar;
İlk tup bebek tedavımde gebelik oluştu 7+5 gunlukken gelişimi durmuş. Kürtaj materyalını genetıge gonderdık. Benım ve esımınde testlerı ıstendı. Kürtaj materyalınde kromozomal sorun tespit edildi ama bende genetık sorun yok. Esımın sonucu bu hafta cıkacak. Fakat trombofili panelim heterozıgot cıktı. Bunun önemli olmadıgı soylendı hatta müdahaleye gerek yokmus ama yınede bır hematolojiye muayene olacagım. Sizler ne düşünüyorusunuz benzer durumda neler yapıldı ??

Eklentiler

• IMG_6032.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 252
Bende de heterozigot var canm kan sulandırıco iğne kullandm düşüğe sebep olabiliyor. Homozigot kadar onemli değil ama 12.haftaya kadr iğne kullandm transferden itibaren

Cnm normal çıkmış kan sulandırıcı iğne zaten 12. Haftaya kdr tüp bebek doktorları sorun olsada olmasada veriyor ...

Cnm normal çıkmış kan sulandırıcı iğne zaten 12. Haftaya kdr tüp bebek doktorları sorun olsada olmasada veriyor ...
Haklısın benım ilkınde vermemişti doktorum ..esımın sonucuda cıksında..
Asıl sorunum sımdı bende kromozom analızınde sorun yok ve esımde kromozom sorunu cıkmazsa doktorum dondurulmuş 5.gun 5embrıyo için ısrar edecek kesın ben cgh istyrum

Bende de heterozigot var canm kan sulandırıco iğne kullandm düşüğe sebep olabiliyor. Homozigot kadar onemli değil ama 12.haftaya kadr iğne kullandm transferden itibaren
Sanırım folic ve b 12 cok önemli dımı degerlerıme baktırmk için kan verdım hemen gerrkırse destek alayım ıstıyorum.
Eger bu degerler düşükse cocukta hasar meydana geliyormuş..
sız bırsey kullanıyormusunuz

Omega, decavit ve demir hapı kullanıyorum canm bska bişey kullanmıyorum

Ben cuma günü kürtaj oldum ve b12 eksikliği diye düşünüyorum bebeğin kalbi durdugu günlerde agzımda yaralar oluştu dudaklarım çatladı anladım ama geç oldu tabi. Ne zaman yaptırmak lazım b12 testi canım hamile ikenmi bende anadolu yakasında iyi bir merkez arayışındayım

Ben saglık ocagına gıttım tum testlerımı yaptırdım b12 ve folat degerlerım normal cıktı. Folic kullanıyorum zaten..
senın ne sorunun vardı kac haftalık dusuk oldu cnm cok gecmiş olsun cok cok zor allahım sabır versın.
Bu degerler dusuge sebep degılmış ilacsızda olurmuş ama hematolojı ile gorus dedı bana genetık dr.

Ben 9 haftada kürtaj oldum canım 8. Haftada hala kalbini duymadık yavaş çalışıyo dedi meğer meleğim 6. Haftada kalmış evet bizim seninde aynı pıhtılaşmada sorun yok ama ben coraspin ve claxane sonrada oksapar kullandım agır mı geldi ne oldu anlamadım aslında merak ediyorum iyi bir doktor bulmak istiyorum anadolu yakasındayım sen nerdesin

BEn avrupa yakasındayım. Atasehıre geliyorum doktorumdan cok cok memnunum hastanedende ..
senın sorunun ne? Yasın kac

BEn avrupa yakasındayım. Atasehıre geliyorum doktorumdan cok cok memnunum hastanedende ..
senın sorunun ne? Yasın kac
Yaşım 36 sorun yoktu canım bende dr aşılama yapalım demişti ben garanti olsun diye tüp yaptırmıştım. Kalp atışları duyulmadı. Kürtaj oldum. Kartaldayım umut tüp bebek düşünüyorum emsey düşünüyorum bikaç doktorla görüşmek istiyorum bakalım ne olcak

Ben cok arastrdım umutlada gorustum aama cem beydenncok memnunum bırde onunla gorus ıstersen ama dusukleerin olmus cgh yaptırsaydın keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…