Canım merhaba bende ilk bebeğimi kaybettim patolojide bişey yok dendi kalbi durmuştu sonra iki sene daha çocuğum olmadı eşim ve bende herşey normaldi hsg çekildi spermlere bakıldı vs bişey çıkmadı derken hamile olduğumu öğrendim muhteşem bi hamilelik geçirdim tüm ikili dörtlü test ce ayrıntılı ultrasonlar temizdi doğum yaptım hikayem doğumdan sonra başladı bebeğim yarık damaklı doğdu çekik gözlü down sendromlulara benziyor dediler konduramadım eşim tarafıda çekik göz olur mu öyle şey dedim annesi bi tüp kan alıp kromozom analizine göndereceğiz dediler bir ay korkularla dualarla bekledik ve sonuç biz bi tane beklemezken iki sendromu çıltı hem translokasyon down sendromu hem de varyant turner sendromu şok ve sinir krizi gözyaşı... diyeceğim o ki genetik inceleme mutlaka yaptır benim beş yıl çocuğum olmadı yapın die yalvardım şu gen testini olmaz en az üç kayıp olursa yaparız dedi kaç yere gittiysem ilk kayıpta mahfolmuşum üç taneyi basıl kaldırayım be mübarek derken allah bana öyle bir güç verdiki üç tane tanısı olan dünyalar güzeli prensesimi meleğimi verdi çok şükür ki anneliği tattırdı özel anne yaptı beni eabbim isteyen herkese versin bu arada dört tane dr takip etti ve hiçkimse tek bir vulguya rastlamadı dünyadaki tek bebekmiş bu şekilde olan özel meleğimmmmmm