Bebegim dustu 1 ay once genetik test yaptırdık doktor sonuclarin ciktigini bir takım bulgular elde edildigini bir de kan tahliline bakmamiz gerektigini bu sonuclarla olumlu olumsuz birsey soyleyemeyecegini soyledi.ne demek istedi anlamadim var mi bu durumda bilgisi olan
Sonradan anladım kusura bakmayın bebeği genetige yollamis siniz ozaman bebekte kromozal bi sorun çıktığı için doktor öyle demiştir suan için oyüzden bişey dememistir. Senden ve eşinden kromozon analizi isticek sanırım ona göre sizde sorun var mı diye bakacak ben bu şekilde anladım
Evet var canım eğer ki genetik bi sorun çıkarsa eşinde ve sende pgt tup bebek yapılıyor embriyoları genetige yollayım içinden çıkan sağlıklı embriyo yu trasnfer ediyo lar içini rahat tut inşallah bi sorun çıkmaz sende ve eşinde herseyin bi çözümü var
Anlamına gelmez bence bazı embriyolar dollenirkende kromozon sıkıntısı olabiliyor bu sağlıklı insanlar da da olur trasnlokasyon taşıyıcılarında da.. belli de olmaz her düşük de kromozon sıkıntısı olduğu için dusmuyo ki sizin bebeğiniz de hangi kromozon da sıkıntı çıkmış doktor bişey dedi mi