Genetik testi

Susamtanesi53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
23
13
3
32
Devlet hastanesinde Genetik testi yaptırmak için direk tıbbi genetik testine randevu alabiliyor muyuz ? Yoksa öncelikle kadin doğum a randevu alıp yönlendirmesiyle mi gidiyoruz ? Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun 😊

Devlet hastanesinde Genetik testi yaptırmak için direk tıbbi genetik testine randevu alabiliyor muyuz ? Yoksa öncelikle kadin doğum a randevu alıp yönlendirmesiyle mi gidiyoruz ? Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun 😊
devlet hastanesi yapiyormu bilmiyorum ama araştırma hastanelerinde randevu almaniza gerek yok laboratuvar da genetik tarama yaptircagiz derseniz yapiyorlar

devlet hastanesi yapiyormu bilmiyorum ama araştırma hastanelerinde randevu almaniza gerek yok dr nuz yönlendiriyor genetik tarama i
Doktorum özel muayene o zeynep kamile yönlendirdi cunku ozellerde baya ücretli. Zeynep kamilde randevu için baktığımda tıbbi genetik için randevu çıkıyor ama direk oraya gidebilir miyim bilemedim o yüzden kadın doguma randevu aldım.

Doktorum özel muayene o zeynep kamile yönlendirdi cunku ozellerde baya ücretli. Zeynep kamilde randevu için baktığımda tıbbi genetik için randevu çıkıyor ama direk oraya gidebilir miyim bilemedim o yüzden kadın doguma randevu aldım.
dr nuz yönlendirmesiyle gidiyorsanız gerek yok sanırım ben tüp bebek merkezindeki dktrum araştırmaya yönlendirdi 2 hafta önce verdim genetik tarama için özel de pahalı orda yaptir dedi

Hayirli sonuçlar alırsınız ınsallah bende 10 gun once kurtaj oldum 4.gebelikti artik genetiğe gidicez gec bile kaldık sanirsam
aminnn inşallah siz de hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum benim de 2 kaybım var

Nasip Allah sagliklisini hayırlısını versin hayirli vakitte ne diyelim. Olumlu düşünelim en azından ben öyle yapıyorum bir şekilde oluyor en azından 🤲

Nasip Allah sagliklisini hayırlısını versin hayirli vakitte ne diyelim. Olumlu düşünelim en azından ben öyle yapıyorum bir şekilde oluyor en azından 🤲
öyle en iyisini Rabbım bilir ben 3 kez aynı şeyi yaşamak istemiyorum gerçekten çok ama çok zor onun için tüp bebek yaptırmaya karar verdim Rabbım sizede sabır versin hayirlisini sağlıklısini uzun ömürlü evlat versin bize ve isteyen herkese inşallah 🤲🙏🤲

Canım benim gittiğim üniversite hastanesinde tüp bebek tedavisi görmen lazım öncelikle düşük yada olumsuz denemelerde yönlendiriyorlar

Bende direkt eğitim araştırma hastanesinin tıbbi genetik bölümünden randevu alarak testleri yaptırdım, benden lupus testleri de istemişti doktorum, eğer sizde yaptıracaksanız onu tıbbi genetik bölümü yapamıyormuş, kadın doğum yada dahiliye yapabiliyormuş. Bilginiz olsun. Güzel sonuçlar alırız inşallah

Bende direkt eğitim araştırma hastanesinin tıbbi genetik bölümünden randevu alarak testleri yaptırdım, benden lupus testleri de istemişti doktorum, eğer sizde yaptıracaksanız onu tıbbi genetik bölümü yapamıyormuş, kadın doğum yada dahiliye yapabiliyormuş. Bilginiz olsun. Güzel sonuçlar alırız inşallah
Cok tesekkur ederim ya etrafimda yaptıran kimse yok ama yorum yapan cok once kadin doguma alicaksin falan dediler oylede yaptim hemen randevuyu değiştireyim boşuna vakit kaybı olmasın. Suanlik sadece genetik istedi bakalim ne olur Rabbım herkesi saglik versin hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasıl etsin 🤲

Onları bana rapor çıkarırken dahiliyeci ve romotoloji istek yaptı sıkıntı çıkmadı şimdi kanda kromozom bakıyorlar ondanda sıkıntı çıkmazsa CD 56 yaptırıcam

Cok tesekkur ederim ya etrafimda yaptıran kimse yok ama yorum yapan cok once kadin doguma alicaksin falan dediler oylede yaptim hemen randevuyu değiştireyim boşuna vakit kaybı olmasın. Suanlik sadece genetik istedi bakalim ne olur Rabbım herkesi saglik versin hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasıl etsin 🤲
Genetik bölümünde Trombofoli Paneli ve Kromozon Analizi testlerini yapıyorlar. Sonuç 45 gün sonra çıkar dediler bana daha da uzun sürebiliyormuş. İnşallah canım hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip eder inşallah.

Onları bana rapor çıkarırken dahiliyeci ve romotoloji istek yaptı sıkıntı çıkmadı şimdi kanda kromozom bakıyorlar ondanda sıkıntı çıkmazsa CD 56 yaptırıcam
Evet lupus testleri bende romotolojide yaptırdım, dahiliyede yazabiliyormuş öyle demişti doktor. Ben rapor için değil kayıp sebebini öğrenmek için yaptırmışım.

Evet lupus testleri bende romotolojide yaptırdım, dahiliyede yazabiliyormuş öyle demişti doktor. Ben rapor için değil kayıp sebebini öğrenmek için yaptırmışım.
CD 56 yı öneririm onuda yaptır zaten dahiliyeci kayıt açmadan romotoloji işlem yapmıyor

Back
X