Gebeliğe Hazırlık Genetik testinde kan pıhtılaşmasından anlayanlar bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diğerine kalsa bişey kullanma dedi yani doktor. Peki 2 genden sonra homozigotta mı tehlikeli oluyor? O dediğin bölümü ilk kez duyuyorum canım yani hiç bilgim yok
Canm.homozigot olan genin mutlaka kan sulandirici igne kullanmasi gerektigini biliyorum cunku hamileyken pihti atma olayi cok cok yuksek.heterozigot yani bizim ki gibi gen sadece tasiyici tedbir amacli kullaniliyo.banada bu arkadsm solemisti heterozigot tasiyici kayiplarin bu yuzden olabilir diye ki baska da bisey cikmadi genetik herseye baktirdik cunki.ama 3.gebeligimde igne kullandim 04 luktu.hatta bana kalp atuslarini duyduktan sonra kullancaksun ddiler.bende igne kullancaksam ve bende pihtilasma ihtimali varsa bebegin kalbinn atmasin icin daha erken kullanmam gerkmiyo mu demistim hayir eger durursa bostan yere igne kullanmazsin ddiler.kabul etmedim tabi.hamile kaldim hemen bi.perinatolog buldum 3 haftalikti igneye hemen basaldik.ama 6 haftada bebegimin kalbi atmaya baslagu gunn ertsi durmustu.genetige gnderdik hic bi sknti yoktu.bu hamileligimde daha erken yani hamile kalmadan basladim bu sefer 2 doz yuksek 06 lik kullaniyorum hergun.cok sukur elhamdulillah iyi gidiyo bakalim.sende iyce arastir ole karar ver canm.cok zor.yasayan bilir.tabi rabbimin takdiri ama sen tedbirini alda gerisini allaha birak en azindan icinde suphe kalmasin

Aaaaaaaa maşallahhhhh bu ne güzel bişey allahım hepsini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ayyyy ne sevindim bu çok güzel yaaa binkere maşallah. Kendiliğinden di mi tedavili değil ?
Allah razinolsun teyzesi sanada tez zamanda insallah nasip etsin.yani her randevuda yuregimiz agzimizda gidiyoruz ama olsun rabbim buyuktur.3 melegimi aldi 3 melek verdi.bunu yasamasi bile bi ayri guzel.insallah rabbim herkese yasatsin.canm ben zaten hemen hamile kalabiyodum cok.sukur. ama bu sefer doktorum hizlandirmak icin klomen verdi ictim tek bi yumurtam vardi oda buyumemisti umudumuz olmayan o yumurtamdn 3 tane yavru verdi rabbim iste gönlü cok bol subhanallah :)

Öncelikle böyle açıklayıcı bir şekilde uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim. Tam bende birşey olmadığını düşünürken yazman iyi oldu canım. Bende iyi bir kadın doğumcu arayışına girmiştim ama şimdi önce şu perinatologa bi bakayım çok sağol canım benim 4. De olursa riske atmak istemiyorum

Hiç tanımadığım bir insanın mutluluğuna ortak oluyorum yaa gözlerim doldu
O senin yureginn guzelligi canm benim sen guzel bakiyosun gormesek bile birbirimizi burda dualar ediyoruz dertlerimize bi care ariyoru beraber uzuluyoruz seviniyoruz burayi burdaki insanlari cok seviyorum herkes cok ayri iyi.sende ole.bol bol dua et.ben rabbimden evlat istemedim.yalvardim nolur rabbim bana giden yavrularimin yerini doldurcak bi umut bi isik ver diye cok sukur verdi insallah kucagimada alirim

Ama şükürler olsun çok büyük mucize yaa 3 tane aldı yerine tekrar 3 tane verdi şükürler olsun allahıma :) herşey yolunda gider allahın izniyle korkma sen stres yapma sakın bebişlerin sağlıkla büyüsün iğnede kullanıyorsun zaten allahın izniyle bişey olmaz :)

Ne demek bi kayip oldugunda hepimiz uzuluyoruz.insallah bu son kaybin olur canm rabbim sifa versin.kimi doktor igne kullanma diyo kimisi mutlaka gerek diyo insan neye inanacagini sasiriyo.tek bi doktorla asla kalma.ben kac doktor gezdim ne kadar paralar harcadim.durumum var cok sukur.hem devlete hem ozel bi klinige gidiyorum.daha oncede yuz hastane gezdim yok yok hic bisey yok sebep bulunmuyo.en son ddim rbbim sen buyuksun artik yapacak biseyim kalmamisti cunki.internetten bak en iyi doktor devletteki en iyi hastane hangisi.burda konu acip yasadigin sehirdeki doktorlari sorbilirsin inan herkes o kadar yardimci oluyo ki pisman olmazsin :)

Aminnnn canım :) evet ya burda herkes o kadar yardımcı oluyor ki her konuda :) yalnız sende baya temiz kalpliymişsin ya duan tam olarak kabul olmuş :)

Sağol canım benim çok teşekkür ederim araltırayım bende burdada yazarım

Insallah canm.burdabkonustgmuz ayni dertten muzdarip bi cok arkds sagsalim kucaklarina aldilar darisi bize olsun insallh.sakin yilma.allah var gam yok.nefes aldikca hala umut vardir.yeniden tutun bi yerden en bastan basla geriye bakma zaten unutamzsin o yuzden yeni sayfa ac kendine yeniden hamile kalirsan deki ben daha ilk kez hamileyim saglicakla dogcak insallah :) her konuda yardimci olurum.insallah. rzgr14 arkads da msji gorunce mutlaka yardimci olur zaten

Aminnnn canım :) evet ya burda herkes o kadar yardımcı oluyor ki her konuda :) yalnız sende baya temiz kalpliymişsin ya duan tam olarak kabul olmuş :)
:) aslinda insalari cok kisakandim.cok sitem ettim ama rabbimin gonlune guc gitmemis affetmis beni hala umut var iste.. dusenin halinden düsen anliyo iste :)

Çok sağol canım benim :) herşey için teşekkür ederim sana

bende homozigot var kesemi gördükten sonra iğne başlandı 0.4lük clexane. sanada başlanması lazım cnm. ama bu ipneyide herkes yazmıyor işte sorun orda ilhilenen bi doktor bulucaksın ona yazdırıcaksınç kimi gerek yok kimi hemen başlanmaşı diyor. yanlız sadece homozigot olarak bakılmıyor degere. bi cok test yapılıyor buna göre iğne dozu ayarlanıyor. mesela bana denilen şey cok yüksek dozda pıhtılaşma yok fakat pıhtılaşmaya eğilim var denildi

Banda yatkınlık var dedi genetik doktoru ama kadın doğumcu ipneye gerek yok dedi işte. Şimdi iyi bir doktor arıycaz yani derdimize derman olabilecek bi doktor

Banda yatkınlık var dedi genetik doktoru ama kadın doğumcu ipneye gerek yok dedi işte. Şimdi iyi bir doktor arıycaz yani derdimize derman olabilecek bi doktor
Başta Allah sonrada iyi bi doktorla inşAllah Rabb'im sana bebeğini nasip edicek cnm❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…