• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genetiks tüp bebek PGT sonucu

Kardelen060492

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
1.656
1.421
83
Arkadaşlar merhaba, genetikse embriyo gönderenler var mı? Kaç günde cevap geldi? Ve güvenilir mi, nasıl sizce doğru sonuçlar veriyor mu genetiks?

Sizindemi genetik sorununuz var
Bizim genetiklerimiz temiz çıktı ama 8 haftalık bir kaybım var, kaybettiğim cocuğmn genetiği 47xyy çıkmıştı. Sonuç genetk bozukluk çıkınca eşimle benim testlerme bakıldı çok şükür temiz çıktı ama O yüzden pgt önerdiler, bizde başladık sürece işte

Aa canım çok iyi ben inşallah sana hayırlı sağlıklı yavrucaklar olsunlar.😍😍😍 4 yumurtamdan 2 sini çalıştırdım bende. 17 ağustosta gönderdim ama hala çıkmadı sonucum çok stresli beklemek.
Aminnn cnm inşallah rabbim isteyen herkese versinn aaa benimde 4 yumurtadan ikisi gitti ikiside sağlıklı geldi 😍😍bende temmuzda yumurta toplandı 1 agustosta gitti 10 ağustosta sonuç aldım🙂🙂inşallah sizinde ikiside sağlıklı gelir🤲🤲

Bizim genetiklerimiz temiz çıktı ama 8 haftalık bir kaybım var, kaybettiğim cocuğmn genetiği 47xyy çıkmıştı. Sonuç genetk bozukluk çıkınca eşimle benim testlerme bakıldı çok şükür temiz çıktı ama O yüzden pgt önerdiler, bizde başladık sürece işte
Anladım benimde sorun bende 45 kromozonluyum ondan yaptık

Aminnn cnm inşallah rabbim isteyen herkese versinn aaa benimde 4 yumurtadan ikisi gitti ikiside sağlıklı geldi 😍😍bende temmuzda yumurta toplandı 1 agustosta gitti 10 ağustosta sonuç aldım🙂🙂inşallah sizinde ikiside sağlıklı gelir🤲🤲
Ay inşallah canım ya Rabbim nasip etsin hayırlısıyla inşallah ♥️🙏🏼🙏🏼 Peki genetikse gitti değil mi sizin embriyolar da yoksa başka bir firmaya mı gitti? Bana 1 ayı bulabilir sonuçlarn çıkması demişlerdii

Ay inşallah canım ya Rabbim nasip etsin hayırlısıyla inşallah ♥️🙏🏼🙏🏼 Peki genetikse gitti değil mi sizin embriyolar da yoksa başka bir firmaya mı gitti? Bana 1 ayı bulabilir sonuçlarn çıkması demişlerdii
Aminn Ben istanbul şişli memorial yaptım başka yere gitmedi bursada yaptım daha önce o zaman 1 ayda gelmişti istanbula göndermiştiler cnm 🥰❣❣nerde yaptınız cnm?

Aminn Ben istanbul şişli memorial yaptım başka yere gitmedi bursada yaptım daha önce o zaman 1 ayda gelmişti istanbula göndermiştiler cnm 🥰❣❣nerde yaptınız cnm?
Bende acıbademde mustafa taş a gidiyorum istanbulda genetiks diye bi firmaya gönderelim pgt ye dedi işte oraya gönderdik bende merak ediyorum genetiks firması kaç günde sonuç veriyor diye

Çok geçmiş olsun 🥺 benimde bebeğimin kalbi durmuştu 🥺 peki genetiks firmasına mı göndermiştiniz, kaç günde gelmişti sonuç
Teşekkürler sizede geçmiş olsun nereye gönderdiler bilmiyorum ama İstanbul'a gitmişti 9 yada 10 günde gelmişti. Siz de Kayseri'desiniz sanırım Mustafa taş demişsiniz bende Gökalp Öner de tedavi görmüştüm

Teşekkürler sizede geçmiş olsun nereye gönderdiler bilmiyorum ama İstanbul'a gitmişti 9 yada 10 günde gelmişti. Siz de Kayseri'desiniz sanırım Mustafa taş demişsiniz bende Gökalp Öner de tedavi görmüştüm
Gökalp bey hakkında hiç iyi şeyler duymadım ben cnm ya. Kaçıncı denemenizdi? Evet mustafa taşa gidiyorm

Gökalp bey hakkında hiç iyi şeyler duymadım ben cnm ya. Kaçıncı denemenizdi? Evet mustafa taşa gidiyorm
İlk denedik işte her şey güzel ilerledi ama kalbi durmuş ben bir ay sonra öğrendim çok üzüldüm daha sonra histeroskopi oldum katil hücre testim yüksek çıktı onu dengelemek için tedavi gördüm genetiğe gönderdik sağlam olan trasfer edildi üç güne bir gebelik serumu aldım çok şey yaptık yani çok emek verdik ilki o kadar etki yarattı ki bende ikincide kimyasal olunca sadece bir gün üzüldüm ağladım ama ilkine hala ağlıyorum kimyasal olunca şükrettim ki kürtaj olmak zorunda kalmadım diye 😔

İlk denedik işte her şey güzel ilerledi ama kalbi durmuş ben bir ay sonra öğrendim çok üzüldüm daha sonra histeroskopi oldum katil hücre testim yüksek çıktı onu dengelemek için tedavi gördüm genetiğe gönderdik sağlam olan trasfer edildi üç güne bir gebelik serumu aldım çok şey yaptık yani çok emek verdik ilki o kadar etki yarattı ki bende ikincide kimyasal olunca sadece bir gün üzüldüm ağladım ama ilkine hala ağlıyorum kimyasal olunca şükrettim ki kürtaj olmak zorunda kalmadım diye 😔
Evet canm o kadar iyi anlıyorum ki seni aynı şeyleri yaşamış biri olarak o annelik kalbi duyduktan sonra başlıyor. Bende kalbinin durduğunu öğrenince çok ağladım günlerce kendime gelemedm🥺

Evet canm o kadar iyi anlıyorum ki seni aynı şeyleri yaşamış biri olarak o annelik kalbi duyduktan sonra başlıyor. Bende kalbinin durduğunu öğrenince çok ağladım günlerce kendime gelemedm🥺
Yaşayan biliyor tarifi yok bence içindeki o ateşin o boşluğa düşüşün. Rabbimin vardır bir bildiği diyorum hayırlısını istedim böyleymiş hayırlısı bundan sonrası içinde eşimle ben genetiğe kan verdik kan pıhtılaşma testi verdim ben sadece o çıktı oda pıhtılaşmam sınırdaymıs bundan sonra normal de gebe kalsam oksapar kullanacağımız ama genetik sonuçları çıkmadı kaç ay oldu bir de fakülte de yaptırdım o yüzden de geç çıkıyor. Bakalım kısmet hepimiz hakkındaki hayırlısı olsun 🤲🌹

Benim bebeğimin kalbi durduğu için gönderdik iki tane biri hasarlı geldi biri transfer edilebilir ama o kadar şeye rağmen kimyasal oldu kısmet
geçmiş olsun konunun üzerinden çok süre geçmiş ama benimde tekrarlayan düşük ve 6 aylık anomalilerden sonlandırılan gebeliğim var pkd1l geninde mutasyon ettiler ama tıp fakültesi yagın görünen bir gen olduğu için herhangi birşey önermedi siz test sonuçlarınız çıktımı doktorunuz ne önerdi

Slm cnm ben gönderdim 10 günde çıktı ikitane sağlıklı geldiler daha transfer olmadım ama🙂
merhaba uzun süre geçmiş konu üzerine inşallah herşey gönlünüzce olmuştur .siz pgt öncesi genetik test yaptıklarmı genetiks ‘te bizede önerdiler bizde yaptırdık

merhaba uzun süre geçmiş konu üzerine inşallah herşey gönlünüzce olmuştur .siz pgt öncesi genetik test yaptıklarmı genetiks ‘te bizede önerdiler bizde yaptırdık
Merhaba sağol evet herşey gönlümüzce oldu çok şükür evet genetik test yaptık hastalığımdan zaten pgt yaptık cnm

Back
X