- Konu Sahibi Kardelen060492
çok sevindim ne güzel rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinMerhaba sağol evet herşey gönlümüzce oldu çok şükür evet genetik test yaptık hastalığımdan zaten pgt yaptık cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim ne güzel rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinMerhaba sağol evet herşey gönlümüzce oldu çok şükür evet genetik test yaptık hastalığımdan zaten pgt yaptık cnm
Sağol cnm aminn allah razı olsun 13.14 kromozonumda sorun var 45 kromozonluyum genetik bölümünden yaptık cnmçok sevindim ne güzel rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinsizin genetik probleminiz neydi bize pgt öncesi eşimden ve benden genetik test için kan aldılar hangi klinikte yaptılar testlerinizi
bizde bakalım başladık sürece sonuçlara göre pgt yapılacakSağol cnm aminn allah razı olsun 13.14 kromozonumda sorun var 45 kromozonluyum genetik bölümünden yaptık cnm
Hayırlısı olsun hakkınızda cnmbizde bakalım başladık sürece sonuçlara göre pgt yapılacak
1 ay yada 1.5 ay cnmKizlar devlet hastanesi genetik test ne zaman çıkıyor biliyor musunuz
merhaba bizde genetikste test yaptırdık pgt önerdiler tarama için biyopsiler bekliyor sizin taşıyıcılığınız neydiBizim de 5 embriyomuz Genetiks’e gitti ama hala sonuç alamadik.15 gün oldu. Bugün aradım bu haftasonu dediler yaklaşık 20 gün olacak. Beklemek çok zor.
Benim eşimde dengeli resiprokal translokasyon var. 2-9 kromozomları arası parça değişikliği var. Pgt-A (Ngs) ile bakılıyor.merhaba bizde genetikste test yaptırdık pgt önerdiler tarama için biyopsiler bekliyor sizin taşıyıcılığınız neydi
hangi hastaneye gidiyorsunuz genetik taramanız nerede yapılıyorBenim eşimde dengeli resiprokal translokasyon var. 2-9 kromozomları arası parça değişikliği var. Pgt-A (Ngs) ile bakılıyor.
Tedavim Amerikan Hastanesinde. Genetik taramalar dışarıdaki bir kurumda, GENETİKS’de yapılıyor.hangi hastaneye gidiyorsunuz genetik taramanız nerede yapılıyor
bizde genetikste testimizi yaptırdık taşıyıcılıklarımız var 2 tane 6 aylıkken kaybettiğim bebeğim için yaptırdık fakat buna sebep olacak herhangi bir sebep çıkmadı ama bu 2 hastalık için pgt öneririz dediler şimdi ne yapıcam bilmiyorum bu arada genetiksten memnunmusunuz kiminle muhattap oluyorsunuzTedavim Amerikan Hastanesinde. Genetik taramalar dışarıdaki bir kurumda, GENETİKS’de yapılıyor.
Bi direk merkez ile muhattap olmadık. Hastane orası ile çalışıyor. Pgt sonuçlarımız geldi. Malesef hiç transfer edilebilir embriyo yok. O yüzden önümüzdeki hafta danışmanlık alacağız.bizde genetikste testimizi yaptırdık taşıyıcılıklarımız var 2 tane 6 aylıkken kaybettiğim bebeğim için yaptırdık fakat buna sebep olacak herhangi bir sebep çıkmadı ama bu 2 hastalık için pgt öneririz dediler şimdi ne yapıcam bilmiyorum bu arada genetiksten memnunmusunuz kiminle muhattap oluyorsunuz
Merhaba geçmiş olsun bende de dengeli translokasyon var sadece böyle bir bir tanı söyledilr resiprokal nedir bilmiyorum .size sorum nasıl bir yol izlediniz genetik danışmanlık aldınız mı?ben olumlu sonuçlar varsa devam edeceğim yoksa tüm pgt li tüp bebeklerim olumsuz sonuçlandıBenim eşimde dengeli resiprokal translokasyon var. 2-9 kromozomları arası parça değişikliği var. Pgt-A (Ngs) ile bakılıyor.
Aynı şey aslında. Dengeli resiprokal translokasyon diye geçer ismi.Merhaba geçmiş olsun bende de dengeli translokasyon var sadece böyle bir bir tanı söyledilr resiprokal nedir bilmiyorum .size sorum nasıl bir yol izlediniz genetik danışmanlık aldınız mı?ben olumlu sonuçlar varsa devam edeceğim yoksa tüm pgt li tüp bebeklerim olumsuz sonuçlandı
Benim hiç pgtden sağlam gelen olmadı. Sağlam gelip transfer yapıldı mı size? Çünkü sağlam gelince transfer sonrası tutunmama olasılığı çok çok düşükMerhaba geçmiş olsun bende de dengeli translokasyon var sadece böyle bir bir tanı söyledilr resiprokal nedir bilmiyorum .size sorum nasıl bir yol izlediniz genetik danışmanlık aldınız mı?ben olumlu sonuçlar varsa devam edeceğim yoksa tüm pgt li tüp bebeklerim olumsuz sonuçlandı
Aynı şey aslında. Dengeli resiprokal translokasyon diye geçer ismi.
Ne kadar deneme yaptınız bilmiyorum. Biz eşimin durumunu öğrenmeden önce 2 transfer yaptık. Zaten embriyolar gelişmiyordu. Transfer edilenlerde orta kalite idi tutmadı. Sonra bu translokasyon durumunu öğrendik. O arada bir tane toplama daha yaptık 5 embriyo gönderdik pgtye hiç sağlam gelen olmadı. Şimdi yeniden yumurta toplama sürecine başladım. Yani bu benim 5.sürecim. Bakalım ne olacak. Nereye kadar devam edeceğim bilmiyorum. Çok zor, üzücü yıpratıcı bir durum.
Umudunuzu moralinizi yüksek tutun denemeye devam edin. Benim yaşım 36. Biz de ilk 2 deneme olmayınca kendimiz gidip test yaptırdık da öğrendik. Benim de rezervim az. Biz de hiç birşey elde edemedik, benzer durumdan geçiyoruz. Ben 5.kere yumurta toplatacağım.Merhaba cevabınız için teşekkür ederim benim 2kez normal tüp bebek olmayınca arkadaşm da duyduğum bir sebep ile kendim genetik test yaptırdım doktorlar önermedi sonrası öğrendim 2kez toplama oldu 5.güne gelemediler sonuncuda 2embiyor gitti bir iptal edilen oldu diğeri gebelik oluşursa 16.hafta test yapılması söylendi ama o da tutmadı ne maddi ne manevi gücüm kalmadı ama Umut etmek istiyorum bende anne olmak istiyorum bi yol istiyorumyasınız kaç benim rezervler azaldı ve çok kötüyüm çok