Geniş Aile Star Tv

mürsel:yerleri süpürüyorum yerde kırık yok.neden.ekmek yok çünkü

Hatırladınızmı bu repliği:roflol::roflol:

cevahir:yav benim ılıman enişteme bakın iç ve kıyı kesimler seninle yer yer gurur duyuyor

cevahir:hişt güzelim, mutluluğumun resmi içeceği. diyorum ki işler böyle giderse, pembe panjurlu böyle bahçeli bi şube daha açar mıyız
şükufe:cevahir, yünden tüyden elektrik üretip benim trafomu patlatma çok kötü çarparım seni ha, işine bak
cevahir:ya sivil savunmam, sen direnebildiğin kadar diren. hilal taktikleriyle gelicem
:roflol:

mürsel: yürü git lan sülalesi unisex!

cevahir: bana bak mürsel, doğurucu avratlar gibi sancılanma

bayılıyom bunnara yaa :roflol:

:roflol::roflol:
evet evet, zaten espirileri say say bitmez de
balık hafızalı olduğum için hatırlayamıyorum ben

Muahhaha, zuhhahaa, Ulvi bu gidişle hiç kazıyamaz :roflol::roflol:

Çakışmaz, çakışmaz. Geniş ailemi pazar 20.15 e aldılar çünkü.hihoyyyt

sevim, ulviyi kazım kazım kazır:roflol:

pazara alınması da çok iyi olmuş yaa:lepi:

kesinlikle kaçırmıyorum;o dizide benim favorim zekai,hele de kendini üvey evlat zannettiği bölümde altıma etmiştim resmen gülmekten ekmek çalıp kaçması falan süperdi yaa,at kafasııkaydirigubbakcemile3

İloş, Mürsel ne zaman yürü git lan dese aklıma geldin lan dün.

Yürü git lan Mürsel:lepi:

fekat farkettinizmi, Cevo ve Ulvi pek birlikte takılmıyorlar artık, Yük Mürsele biniyor daha çok, seyircimi hazetmedi nedir.:sm_confused:

ya ulvi biraz gıcık, pek sevmiyom ben.:sinifsinif:
benim gibi düşünenler vardır muhakkak.
oyunculuk yeteneği pek yok gibi,yapmacık duruyor.
mürseli oynayan abi ise çirkin ama sempatikzemuszemus
o yüzden de bu ikiliye yükleniyor olabilirlera.s

ay bir de geçen haftaki bölümde, hani kozmetik satıyolar ya nazan, annesi ve ninesi.
onlar da alerji yapıyo. sevimin dudakları da pörtlemişti ancelina jculi kıvamında.
cevo görünce, bitmek üzre olan çay bardağını gösterip " sevim dudak payı bıraktım, al hahah" demişti ya..
:roflol: :roflol: :roflol:
en çok buna gülmüştüm ben :))))))))

cevahir:ya şükufem bişey söylicem sana. böyle senle çalışabileceğimiz bi işyeri, bi dükkanı hiç hayal etmiş miydin
şükufe:cevahir başladın yine kur yapmaya
cevahir:ama bu çapraz kur bitanem, karşılık verirsen sen de bana kur yapmış olacaksın
şükufe:cevahir, kapat şu seansı, benim bileşik endekslerimi zıplatma çok fena olursun işine gücüne bak

çalıntı..

cevahir: bi daha da nazanı buraya alma lan
ulvi: abicim tartıma çıktı ama yani. bişey söyliyim mi, 50 kilo kız ya, kuş gibi maaşallah ha
cevahir: bıngıldağın kaşınmasın gene ulvi, bana sıfatını tamlatma ulvi
ulvi: abicim ne dedik şimdi ya, hani boyuna göre iyi, etine göre dolgun
cevahir: burkutma bana ağzını yüzünü ulvi gerizekalı yetersiz

burdaki "sıfatını tamlatma" lafına da bayılmıştım
:roflol:

Önceki bölümlerden:ecrin_bebek:

zekai: ohoooo beni evlatlık mı aldınız ya bu evde hiç bi istediğim olmuyor
nazan:merak etme zekai evlatlık almış olsak daha seçici davranırdık

:roflol::roflol:

10.BÖLÜM ÖZETİ

KOYU BİLAL ARABA İLE CEVAHİR’E ÇARPAR,UYANIK CEVAHİR BU DURUMU HEM AİLESİ, HEM ŞÜKUFE HEM DE MAHALLELİ İLE ARASINI DÜZELTMEK İÇİN KULLANIR.
HERKES TEKERLEKLİ SANDALYEYE MAHKUM OLAN CEVAHİR’İ SEVGİ SELİNE BOĞAR..
Evden, evlatlıktan ve Şükufe’nin de kalbinden kovulan Cevahir,kendini affettirmek için aradığı fırsatı sokakta bulur. Koyu Bilal dikkatsizce giderken araba ile Cevahir’e çarpar. Kendini yerde bulan Cevahir’in aklına bir paln gelir. Hemen hastaneye götürürler Cevahir’i esasında sapasğlam olmasına rağmen Ulvi’nin de desteği ile birden tekerlekli sandalyeye mahkum olur. Bu haberler aile de yıkım etkisi yapar. Muazzez Cevahir’in durumundan Kuddusi’yi sorumlu tutar ve onunla konuşmaz. Nazan tam evlilik hazırlıkları yaparken yine ertelenecek diye bulanıma girer. Koyu Bilal ise Cevahir’i sakat bırakacak kadar çarpmadığına mahalleliyi inandırmaya çalışır ama başaramaz. Cevahir ise Şükufe’nin kalbini yumuşatmayı da başarır. Hatta amacı Nazanlarla birlikte çifte düğün yapmaktır. Zekai’nin ise okuldaki çete ile başı derde girer. Cevahirden çekinen çete abisi sakat kalınca Zekai ‘ye bulaşır. Herkes barşırken Ulvi ile Sevim ayrılırla.Ulvi barışmak için her yolu dener ama Sevim yanaşmaz. Şükufe’nin elden gittiğini anlayan Koyu Bilal Cevahir’İn foyasını çıkarmak için harekete geçer.

Yıkılıciyiz yine demekkialkisalkisalkis:lepi::roflol:

Bilal nasıl bir plan yapacak acaba.:jeyyar:

Cevahir:Hayırlı işler 11 asrın sultanı, hayırdır beni arıyomuşsun.
Şükufe:Kim dedi, işletmişler oğlum seni.
Cevahir:Olur mu canım, bak burdaki eleman benim...
Şükufe:O eleman bayan eleman canım...
Cevahir:Allah Allah şimdi sen bana niye karşı cinslik yapıyosun göğüs kafesim

:roflol::roflol::roflol:

Zekai:Noldu aşkım yüzün solmuş.Çok acıktın dimi sen.Bak istersen ye orucunu ben tutarım 61 gün kefaretiyle
Pırıl:Ya yok aşkım ya ailem beni abimle yarıştırıyor.
Zekai:Haa çok çağdaş bir hareket ben de abimle yarışmak isterdim ama benden büyük olduğu için bir at kafası önde hep.
Pırıl:Ya ben de Uludağ'a gitmek istiyorum ama coğrafyam kötü ilk sınavda kaydırmışım 2. ve 3. sınavlarımın çok iyi geçmesi lazım.
Zekai:Üzülme coğrafyada olur kaydırma heyelanım
Pırıl:Ama neyse ki Tayanç beni çalıştıracak.
Zekai:Tayanç mı?Pırıl artık biz sevgili olduğumuza göre niye Tayanç denen tiki çalıştırıyor seni?
Pırıl:Ya Zekai senin coğrayan iyi mi?
Zekai:Tayanç'ın yüz ölçümünü alacak kadar iyi
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Aynen flim gerçekten çookkk güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…