- 3 Eylül 2014
- 474
- 142
- 48
- 32
ben esimin ailesiyle birlikte oturuyorum durumdan rahatsiz degiliz tam bir genis aileyiz bir dedemiz yok birlikte oturmakta suan icin en onemlisi anne ve babasi yaslaniyor ve ilgilenebilecek biz variz diger cocuklarindan biri kendiyle zor ilgileniyor biri ise baska sehirde ama kv dem ve kayinbabam cocuk hic yapmayacakmisiniz bir ev alinsa krediyle bile odenir diyor ama ben calismiyorum is basvurularimdan sonuc alamiyorum bir turlu birde baska sehirdeyim tutturamadim bir is herneyse biz esim ile kendileriyle birlikte oturmaktan yanayiz ki baska eve de ciksak yine gelcez buraya saglikdurumlari kotulesti mmi bazen acaba cocugumuz olsa neolur diye dusunuyorum suan onun icin oda mevcutvdegil evde ama buyudugunde kv dem kesinlikle bir oda bosaltabilir torunuicin birde dusuncem varki kiraya mi ciksak belki birlikte yasamak istemiyorlardir bizimle diye siz bu durumda olsaniz ne yapardiniz ben ayri evden ziyade onlari dusunuyorum coktan cikmistim yoksa ama gel gelelim anne baba ilgi ister yakinlarinda bile olmamiz onlari mutlu ediyordur