Geniş bıngıldak

ftminci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
22
4
1
29
Bebeğinin bıngıldağı büyük doğan var mı kapandı mı zamanında benim bebeğimin bıngıldağı geniş korkuyorum

Benim çocuğumun 2 yaşında hala hafif açıklık vardı dpktor sıkıntı yok demişti. Şimdi 3 yaşını geçti her şey yolunda

Bebeğinin bıngıldağı büyük doğan var mı kapandı mı zamanında benim bebeğimin bıngıldağı geniş korkuyorum
Genisligi nedir, doktor kaca kac olctu? D vit kullaniyor musunuz?

Gobek deliği kac gunde kapandi, kanama oldu mu? Dogumda k vitamini vurdurdunuz mu?

Genisligi nedir, doktor kaca kac olctu? D vit kullaniyor musunuz?

Gobek deliği kac gunde kapandi, kanama oldu mu? Dogumda k vitamini vurdurdunuz mu?
3*3 boyutunda evet D vit günde 5 damla kullanıyorum göbek deliği 12. Günde düştü hayır kanama olmadı k vitaminini vuruldu diye biliyorum

3*3 boyutunda evet D vit günde 5 damla kullanıyorum göbek deliği 12. Günde düştü hayır kanama olmadı k vitaminini vuruldu diye biliyorum
3x3 cok buyuk degil ortalama bir bingildak rahat olun, d vitamini vermeyi asla ihmal etmeyin, bingildagin kapanmasi icin 2 yasina kadar yol var.

20 aylik bir kizim var baslangic olcusu 5x4 - 3x3 idi yani + seklindeydi.

Su anda her iki yonden 2x2 oranina kadar dustu, beyin ve sinir cerrahisi gordu kizimi, kapanmamasi / gec kapanması problem değil, erken kapanmasi asil problem dedi.

Baş cevresi persentili normal sınırlar icindeyse korkulacak birsey yoktur emin olun.

Üzülmeyin

Baş çevresi şu ana kadar ayıyla uyumlu gidiyor çok şükür
d vit daha hiç aksatmadım şimdiye kadar
bizim de + gibi sanki
Ayyyyy inşallah dediğiniz gibidir
MR falan mı çekildi sizin tetkikler yaptılar mı

Biz noroloji takipliyiz bingildakla alakasiz bi sebepten.
O yuzden mr, tomografi, ultrason dahil bircok tetkik yapildi kafamizla ilgili.

Korkulacak bişey yok. Benimkiler 2 aylık kapandı,geç erken kapanması sorun. Korkmayın 2yaşa kadar kapanan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…