Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç aylık 2 yaşına kdr kapanır zatenBebeğinin bıngıldağı büyük doğan var mı kapandı mı zamanında benim bebeğimin bıngıldağı geniş korkuyorum
Genisligi nedir, doktor kaca kac olctu? D vit kullaniyor musunuz?Bebeğinin bıngıldağı büyük doğan var mı kapandı mı zamanında benim bebeğimin bıngıldağı geniş korkuyorum
Kullanıyorum günde 5 damlaVitamin D kullanıyor musunuz?
3*3 boyutunda evet D vit günde 5 damla kullanıyorum göbek deliği 12. Günde düştü hayır kanama olmadı k vitaminini vuruldu diye biliyorumGenisligi nedir, doktor kaca kac olctu? D vit kullaniyor musunuz?
Gobek deliği kac gunde kapandi, kanama oldu mu? Dogumda k vitamini vurdurdunuz mu?
3x3 cok buyuk degil ortalama bir bingildak rahat olun, d vitamini vermeyi asla ihmal etmeyin, bingildagin kapanmasi icin 2 yasina kadar yol var.3*3 boyutunda evet D vit günde 5 damla kullanıyorum göbek deliği 12. Günde düştü hayır kanama olmadı k vitaminini vuruldu diye biliyorum
Baş çevresi şu ana kadar ayıyla uyumlu gidiyor çok şükür3x3 cok buyuk degil ortalama bir bingildak rahat olun, d vitamini vermeyi asla ihmal etmeyin, bingildagin kapanmasi icin 2 yasina kadar yol var.
20 aylik bir kizim var baslangic olcusu 5x4 - 3x3 idi yani + seklindeydi.
Su anda her iki yonden 2x2 oranina kadar dustu, beyin ve sinir cerrahisi gordu kizimi, kapanmamasi / gec kapanması problem değil, erken kapanmasi asil problem dedi.
Baş cevresi persentili normal sınırlar icindeyse korkulacak birsey yoktur emin olun.
Üzülmeyin![]()
Biz noroloji takipliyiz bingildakla alakasiz bi sebepten.Baş çevresi şu ana kadar ayıyla uyumlu gidiyor çok şükür
d vit daha hiç aksatmadım şimdiye kadar
bizim de + gibi sanki
Ayyyyy inşallah dediğiniz gibidir
MR falan mı çekildi sizin tetkikler yaptılar mı
Geçmiş olsunBiz noroloji takipliyiz bingildakla alakasiz bi sebepten.
O yuzden mr, tomografi, ultrason dahil bircok tetkik yapildi kafamizla ilgili.
Korkulacak bişey yok. Benimkiler 2 aylık kapandı,geç erken kapanması sorun. Korkmayın 2yaşa kadar kapanan varBebeğinin bıngıldağı büyük doğan var mı kapandı mı zamanında benim bebeğimin bıngıldağı geniş korkuyorum