Geniş bıngıldak

ftminci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
22
4
1
29
Bebeğinin bıngıldağı büyük doğan var mı kapandı mı zamanında benim bebeğimin bıngıldağı geniş korkuyorum

Benim çocuğumun 2 yaşında hala hafif açıklık vardı dpktor sıkıntı yok demişti. Şimdi 3 yaşını geçti her şey yolunda

Bebeğinin bıngıldağı büyük doğan var mı kapandı mı zamanında benim bebeğimin bıngıldağı geniş korkuyorum
Genisligi nedir, doktor kaca kac olctu? D vit kullaniyor musunuz?

Gobek deliği kac gunde kapandi, kanama oldu mu? Dogumda k vitamini vurdurdunuz mu?

Genisligi nedir, doktor kaca kac olctu? D vit kullaniyor musunuz?

Gobek deliği kac gunde kapandi, kanama oldu mu? Dogumda k vitamini vurdurdunuz mu?
3*3 boyutunda evet D vit günde 5 damla kullanıyorum göbek deliği 12. Günde düştü hayır kanama olmadı k vitaminini vuruldu diye biliyorum

3*3 boyutunda evet D vit günde 5 damla kullanıyorum göbek deliği 12. Günde düştü hayır kanama olmadı k vitaminini vuruldu diye biliyorum
3x3 cok buyuk degil ortalama bir bingildak rahat olun, d vitamini vermeyi asla ihmal etmeyin, bingildagin kapanmasi icin 2 yasina kadar yol var.

20 aylik bir kizim var baslangic olcusu 5x4 - 3x3 idi yani + seklindeydi.

Su anda her iki yonden 2x2 oranina kadar dustu, beyin ve sinir cerrahisi gordu kizimi, kapanmamasi / gec kapanması problem değil, erken kapanmasi asil problem dedi.

Baş cevresi persentili normal sınırlar icindeyse korkulacak birsey yoktur emin olun.

Üzülmeyin 💕

3x3 cok buyuk degil ortalama bir bingildak rahat olun, d vitamini vermeyi asla ihmal etmeyin, bingildagin kapanmasi icin 2 yasina kadar yol var.

20 aylik bir kizim var baslangic olcusu 5x4 - 3x3 idi yani + seklindeydi.

Su anda her iki yonden 2x2 oranina kadar dustu, beyin ve sinir cerrahisi gordu kizimi, kapanmamasi / gec kapanması problem değil, erken kapanmasi asil problem dedi.

Baş cevresi persentili normal sınırlar icindeyse korkulacak birsey yoktur emin olun.

Üzülmeyin 💕
Baş çevresi şu ana kadar ayıyla uyumlu gidiyor çok şükür
d vit daha hiç aksatmadım şimdiye kadar
bizim de + gibi sanki
Ayyyyy inşallah dediğiniz gibidir
MR falan mı çekildi sizin tetkikler yaptılar mı

Baş çevresi şu ana kadar ayıyla uyumlu gidiyor çok şükür
d vit daha hiç aksatmadım şimdiye kadar
bizim de + gibi sanki
Ayyyyy inşallah dediğiniz gibidir
MR falan mı çekildi sizin tetkikler yaptılar mı
Biz noroloji takipliyiz bingildakla alakasiz bi sebepten.
O yuzden mr, tomografi, ultrason dahil bircok tetkik yapildi kafamizla ilgili.

Korkulacak bişey yok. Benimkiler 2 aylık kapandı,geç erken kapanması sorun. Korkmayın 2yaşa kadar kapanan var

Back
X