Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç aylık 2 yaşına kdr kapanır zatenBebeğinin bıngıldağı büyük doğan var mı kapandı mı zamanında benim bebeğimin bıngıldağı geniş korkuyorum
Genisligi nedir, doktor kaca kac olctu? D vit kullaniyor musunuz?Bebeğinin bıngıldağı büyük doğan var mı kapandı mı zamanında benim bebeğimin bıngıldağı geniş korkuyorum
Kullanıyorum günde 5 damlaVitamin D kullanıyor musunuz?
3*3 boyutunda evet D vit günde 5 damla kullanıyorum göbek deliği 12. Günde düştü hayır kanama olmadı k vitaminini vuruldu diye biliyorumGenisligi nedir, doktor kaca kac olctu? D vit kullaniyor musunuz?
Gobek deliği kac gunde kapandi, kanama oldu mu? Dogumda k vitamini vurdurdunuz mu?
3x3 cok buyuk degil ortalama bir bingildak rahat olun, d vitamini vermeyi asla ihmal etmeyin, bingildagin kapanmasi icin 2 yasina kadar yol var.3*3 boyutunda evet D vit günde 5 damla kullanıyorum göbek deliği 12. Günde düştü hayır kanama olmadı k vitaminini vuruldu diye biliyorum
Baş çevresi şu ana kadar ayıyla uyumlu gidiyor çok şükür3x3 cok buyuk degil ortalama bir bingildak rahat olun, d vitamini vermeyi asla ihmal etmeyin, bingildagin kapanmasi icin 2 yasina kadar yol var.
20 aylik bir kizim var baslangic olcusu 5x4 - 3x3 idi yani + seklindeydi.
Su anda her iki yonden 2x2 oranina kadar dustu, beyin ve sinir cerrahisi gordu kizimi, kapanmamasi / gec kapanması problem değil, erken kapanmasi asil problem dedi.
Baş cevresi persentili normal sınırlar icindeyse korkulacak birsey yoktur emin olun.
Üzülmeyin![]()
Biz noroloji takipliyiz bingildakla alakasiz bi sebepten.Baş çevresi şu ana kadar ayıyla uyumlu gidiyor çok şükür
d vit daha hiç aksatmadım şimdiye kadar
bizim de + gibi sanki
Ayyyyy inşallah dediğiniz gibidir
MR falan mı çekildi sizin tetkikler yaptılar mı
Geçmiş olsunBiz noroloji takipliyiz bingildakla alakasiz bi sebepten.
O yuzden mr, tomografi, ultrason dahil bircok tetkik yapildi kafamizla ilgili.
Korkulacak bişey yok. Benimkiler 2 aylık kapandı,geç erken kapanması sorun. Korkmayın 2yaşa kadar kapanan varBebeğinin bıngıldağı büyük doğan var mı kapandı mı zamanında benim bebeğimin bıngıldağı geniş korkuyorum
Çok geçmiş olsun umarım iyidirBiz noroloji takipliyiz bingildakla alakasiz bi sebepten.
O yuzden mr, tomografi, ultrason dahil bircok tetkik yapildi kafamizla ilgili.
Biz anestezisiz cektirdik 6 aylikken. O aylarda anestezisizde cektirebilirsiniz, uyumasi yeterliÇok geçmiş olsun umarım iyidir
MR kaç aylıkken çektirdiniz benim de bebeğim için isteniyor Bıngıldağı geniş ancak 4 aylık çekiniyorum anestezi vermekten![]()
Bize anestezi şart koştular iki hastahanedeBiz anestezisiz cektirdik 6 aylikken. O aylarda anestezisizde cektirebilirsiniz, uyumasi yeterli
Ankara'daysaniz Etlik Sehir Hastanesi'nde hizlica hallediyorlarBize anestezi şart koştular iki hastahanede
![]()