Geniş, kalın derili, etli burun da en başarılı doktorlar

Zombiella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
97
21
98
31
Merhaba.. Çoğu doktor kemerli burunda çok başarılı fakat ben önden geniş etli palyaço burun denebilecek burunlarda başarılı doktorları merak ediyorum. Yani ön görünüşte kim başarılı? Bu şekilde burnu olup bu burnu toparlayan daha küçük yapabilen doktorlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunalım istiyorum bu başlıkta.

Merhaba.. Çoğu doktor kemerli burunda çok başarılı fakat ben önden geniş etli palyaço burun denebilecek burunlarda başarılı doktorları merak ediyorum. Yani ön görünüşte kim başarılı? Bu şekilde burnu olup bu burnu toparlayan daha küçük yapabilen doktorlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunalım istiyorum bu başlıkta.
Merhaba, benimde genis bir burnum vardi 2 hafta once ankarada tunc safak a kapali amelyat yaptirdim. Kendisi hacettepe den prof estetik cerrahidir. Amelyatim cok basarili oldu sisliklerim olmasina ragmen burnum cok dogal oldu kimse anlamiyor ve cok memnunum . Tunc bey cok kucuk dokunuslarla benim genis burnumu daraltti profilden kucuk bir kemigim vardi burnum cok hafif torpulendi ve o kadar dogal olduki kesinlikle tunc beyi oneriyorum..

Back