genişleme

MINTTEA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
106
0
0
42
Mardin
merhaba hanımlar
ben 1 normal 1 sezeryan doğum yaptım
güzel bir sex hayatımız var ama ben kendimi bazen çok geniş hissediyorum
herzaman değil arada oluyor eşimi hissetmiyorum nerdeyse
kegel egzersizleri yapıyorum ama fazla etkili değil gibi
sizin başka önerileriniz var mı??
doğum yapan arkadaşlar sizde yaşıyor musunuz bunu
çok takıyorum kafama CADIARZU
:asigim::asigim:

egsersız yap spor yap
gecıyor olacaktır 5 cocuk doguranlarda bıle sorun yok dıye bılıyorum
anlatılan hıkayeler bıle genıslemedıgı yönunde pek bılmem ama genısleme durumu pek muhtemel degıl sanıyorum , nasıl yardımcı olabıldım mı bılemıyorum :)

arkadaşım başka sorunun kalmadıda bunumu sorun ediyosun yani...:1closedeyes:
rabbim o bölgeyi ona göre vermiştir bize...
10 tane çocuk doğuranlar ne yapıyo acaba...gamyoncuiremsu
tek sorununz bu olsun allah daha büyük dertler vermesin...:Saruboceq:

son iki mesajı yazan arkadaşlar nieöle diyorsunuzki kızcağız bunu sorun yapmış olabilir tabi çünkü cinsel hayatta buda bir sorundur... sizin sorunlarınız daha büyük olabilir ama ne güzel sormuş kızcağız

Adı üstünde cinsel HAYAT ... yaşamın farklı bir alanı.. Neden bunu sorun etmesinki arkadaş. Bu konu daha önce açılmıştı yanılmıyorsam. Bence bu bölümü biraz gezin canım çok daha aydınlatıcı bilgiler var. Kolay gelsin sıkma canını

Kişilere değil konuya yorum yapalım lütfen..Fikrimiz yoksa hiç yazmayalım,konu kapattırmayalım,ceza almayalım..
İyi paylaşımlar..

ya arkadaşımız birşey sormuş neden tepki veriyorsunuz sizin için sorun olmayabilir ama demek onun için sorun arkadaşım eğzersizlerine devam et ama doğumun yakın zaman önce olduysa belli bir zamanda toparlanır hiç biri olmazsa operasyonla düzeliyor üzme canını

sezeryanın etkisi olucanı sanmıyorum canım 1 normal yapmışsın onunda etlisi olmaz bence bende doğum yaptım cünki

Son düzenleme:

Şekerim sana göre sorun olmayan anlamsiz olan
başkasi için sorun ve ehemmiyet teşkil edebilir
kadin zevk alamiyomuş bence de büyük sorun
zevk alip hissetmezse sevişmek işkence olur insana dimi:1rolleyes:

drumun anlattıgı vucut doguma hazırlanırken bır gevseme olur. bu sezeryanda da normaldede aynıdır.. ama normalden sonra kendını daha bır cabuk toparlar..
sezeryanda kaslar devreye gırmedıgı icin , ki buda zaten cok fazla degıldır dogum yapmadan önce ki halıne hic bır zaman dönmez.. bunuda ne sız ne eşiniz anlayamazsınız demişti.

Şekerim sana göre sorun olmayan anlamsiz olan
başkasi için sorun ve ehemmiyet teşkil edebilir
kadin zevk alamiyomuş bence de büyük sorun
zevk alip hissetmezse sevişmek işkence olur insana dimi:1rolleyes:

1 sezeryanın vajinayla bi alakası yok....
2 sadece bi tane normal doğum yapmış...onunlada vajen çok genişlemez...
3 5 6 tane normal doğum yapan kadınların o zaman vay haline...
iyide benim bi bebeğim hayırlısıylan olsaydıda genişleseydi...
allah o bölgeyi onun için yaratmıştır...
vajen daratma operasyonu diye bişey var dimi ama şekercim....yerimseniben

Vaginal genişlik ve daraltma ameliyatı ;

Vaginal genişlik, çiftler arasında cinsel problemlerden biridir. Vajen daraltma ameliyatı :Vagina ile penis arasındaki uyumsuzluk, her iki partnerde orgazm konusunda sorun yaratacaktır. Vagina genişlik açısından kişisel farklılık göstermekle beraber genellikle doğum yapmamış bir kadında iki parmağın girimine müsaittir. Vaginada arka ve ön duvarda boylamasına mevcut katlantılar genişlemeyi arttırır. Vagina boyu ise ortalama 7-9 cm kadardır. Yine vaginada enlemesine mevcut birçok katlantı boyda uzamayı sağlar. Aşağıdaki durumlarda vaginada genişleme olur.

* Bazı kadınlarda normalde vagina büyük olabilir,
* Doğum sayısının fazla olması,
* Doğumda yırtılma olması ve usulüne uygun dikilmemesi,
* Doğum sonrası dikişlerde açılma olması,
* İri bebek doğurma,
* Yaşın ilerlemesi ile beraber vaginada elastikiyet kaybı olması.

Vaginal genişlik ile beraber genellikle idrar torbasında ve barsaklarda da vaginaya doğru sarkma meydana gelir. İdrar torbasında sarkma idrar kaçırma, sıkışma vb. gibi problemler ortaya çıkarabilir. Vaginal genişleme aynı zamanda ilişki esnasında vaginada normal sulanmayı engeller ve problemi iyice arttırır. Vaginal genişleme ve buna bağlı cinsel problem varlığında yapılması gereken basit bir cerrahi operasyon ile vaginayı daraltmaktır. Genel anestezi altında vaginanın arka duvarından boylamasına bir parça çıkarılarak kesik kenarlar birbirine dikilir. Yarım saatlik bir işlem olup, hastanede yatmayı gerektirmez. Uygun ağrı kesici kullanımı ile rahatlama sağlanır.Vajina darlığında ise ağrılı hatta kabusa dönen cinsel ilişkiler nedeniyle hastalar bize başvururlar. Yapmış olduğumuz jinekolojik muayane sonrasında vajinanın normalden çok fazla darlığı tespit ettiğimizde bu vajina genişletme operasyonunu yaparız. Operasyon vajina genişletme işleminin tersidir. Ortalama 45 dk süren bir operasyonun ardından hasta hastaneye yatması gerekmeden yürüyerek taburcu edilir.

vajina daraltıcı kremlerler var biraz pahalı ama benim doğum yapan arkadaşım bayağı faydasını gördüğünü söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…