Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yabancı filmlerde tamamen almadıklarını görüyoruz.Bizde ise tam tersine tertemi olmalı..
Kadınlarin Genital Temizligi
Her gün duş almak ve vajinal temizliği ihmal etmemek,özel vajinal duşlar ve talk pudrası ise vajinal enfeksiyonlara davetiye çıkarmak anlamına geliyor. Kadınların cinsel organları, erkeklerinki gibi özel bir temizlik istemiyor. Tam tersi iç kısımlara doğru sabun ve özel jellerle temizlik yapıldığında, bölgenin mukozası zarar görebiliyor. Bu da enfeksiyonlara sebep olabiliyor. Uzmanlar, "Temizlik şart, ama vajinanın doğal dengesini bozmadan" diyorlar.
Bu bölgede bulunan killar,vajinanin mikrop kapmasina engel oluyor ve enfeksiyonlara karsi koruyormus..
Bir doktordan duymuştum..
koltuk altını dahi almak hastalığa dawetiye cıkarmakmış..
Herşeyi kusursuz yaradan Allah , malum bölgelerdeki kılları;
koltukaltı->>soğuk havalarda soğuktan ciğerlerimizi korumak için..
malum bölgede->>dış etkenlere ,mikroplara karşı çabuk enfeksiyon kapmasın diye yaratmş..
ayrıca üstünü ağdayla alın,alt kısmıda makasla dipten kesin yau..kocam olsa böyle şeyden çekinmem walla,kendileri kıl yumağı gbi geziolar amatatlicadiarzu
yani kıllıysa pistir demek değildir ki bence..sen temizliğini yaptıktan sonra..
o zaman saçta uzatmayıntatlicadiarzu
ciddi derecede his kaybı,ayrıca dudaklarda genç yaşta sarkma yapıyormuş..
vajina estetiğine başwuran türk kadınlarının çoğu nedeninin ağda kaynaklı oldugunu okumuştum..
sevgiyle kalın fıstıklara.s.
bencede almamak lazımk kıslar bende 2 sene kadar ağdaya gıttım ama sonra kıl kökü iltihabı gıbı bışey oldu sıcak ağdadan
dr gıttım
oda jılet kulanmamı ama ck derın den almamamı soyledı
halada cok sıcak duş aldıgımda kırmızı kırmızı gerı geliyorlar.... ilaçla geçiyorlar..![]()