Genital bölge temizliği

ilginççççççççççç bir şey.............. yarı kıllı yarı kılsız bu görüntü iğrenç olur herhalde

bende dudaklara ağda yapıldığında sarkma oldunu duymustum üst taraflar ağda ile dudaklar içinde krem kullanıyorum kremde zararlı aslında genital bölge için ama cok dikkatli kullanmak lazımmış yha öle kalınmaz tuylu kıllı insan rahat olamıyo sankii:utangac::utangac:

Yabancı filmlerde tamamen almadıklarını görüyoruz.Bizde ise tam tersine tertemi olmalı..

CANIMIN İÇİ GURBA PRENSES BEN KONUNUN GİDİŞATINA GÖRE YAPTIM BU YORUMU DEMİŞSİNYA DOKTORLARIN NE ÇIKARI VAR DİYE ELBET Bİ ÇIKARLARI OLMAZ AMA ONLAR ÖYLE YAPIYO.BİZDE BÖYLE ANLATMAK İSTEDİĞİM HER KONUDA AVRUPALAŞIYORUZ BARİ BU KONUDA KENDİMİZ OLMALIYIZşutarafagitti

dikkat edin vücuttaki her girintide kıllar hiç olmadı tüycükler vardır.gzlerimizde kirpikler,burnumuzuda kulak içlerimizde kıllar,ve genital bölgemizde de kıllar.hatta her gözenegin nerdeyse tüycügü vardır.bu kıllar bakterilerin mantarların virüslerin girişini önlemek için birer bariyer görevi görürler.yani burdaki tüyleri almak mikroorganizmaların girişini kolaylaştırır.hele de genital bölge gibi hassas biryeri koruyucusuz bırakmak iyi değil.bu yüzden tıp kitaplarında hatta sağlıkla ilgili her kitapta tüylerin düzenli olarak kısaltılması yani kesilmesi gerektiği yazılıdır.a.s.

Kadınlarin Genital Temizligi

Her gün duş almak ve vajinal temizliği ihmal etmemek,özel vajinal duşlar ve talk pudrası ise vajinal enfeksiyonlara davetiye çıkarmak anlamına geliyor. Kadınların cinsel organları, erkeklerinki gibi özel bir temizlik istemiyor. Tam tersi iç kısımlara doğru sabun ve özel jellerle temizlik yapıldığında, bölgenin mukozası zarar görebiliyor. Bu da enfeksiyonlara sebep olabiliyor. Uzmanlar, "Temizlik şart, ama vajinanın doğal dengesini bozmadan" diyorlar.

Bu bölgede bulunan killar,vajinanin mikrop kapmasina engel oluyor ve enfeksiyonlara karsi koruyormus..

gülpare'cim,
paylaşımın için sağol.benimde bilgilerim bu doğrultuda.burdaki doktorum banada bu şekilde açıklamıştı.kısaltmak veya jiletle almak en sağlıklı yöntem...Şeniz

Bir doktordan duymuştum..

koltuk altını dahi almak hastalığa dawetiye cıkarmakmış..
Herşeyi kusursuz yaradan Allah , malum bölgelerdeki kılları;
koltukaltı->>soğuk havalarda soğuktan ciğerlerimizi korumak için..
malum bölgede->>dış etkenlere ,mikroplara karşı çabuk enfeksiyon kapmasın diye yaratmş..
ayrıca üstünü ağdayla alın,alt kısmıda makasla dipten kesin yau..kocam olsa böyle şeyden çekinmem walla,kendileri kıl yumağı gbi geziolar amatatlicadiarzu
yani kıllıysa pistir demek değildir ki bence..sen temizliğini yaptıktan sonra..
o zaman saçta uzatmayıntatlicadiarzu

ciddi derecede his kaybı,ayrıca dudaklarda genç yaşta sarkma yapıyormuş..
vajina estetiğine başwuran türk kadınlarının çoğu nedeninin ağda kaynaklı oldugunu okumuştum..
sevgiyle kalın fıstıklara.s.

hım bende ilk defa duydum böyle bişi ama dudak sarkcak diede öyle kıl kalması ters geldi bana..
hasta ve kılsızım ben,eşimde sarkmış sevsin beni:)

eeeeee ben ıgnelı epılasyon yaptırdımm bıttı oradakı tuylerr...
napcam ben sımdıııkafamçokkarıştı
sac ektırır gıbı tuy mu ektıreyımm sımdıdee... sırnaşık şey

ben zaten üstünü makinayla alıp alt tarafları acıdığı için her duşta jiletle alıyorum.meğer iyi bişeymiş.. :) mantıklı geldi bana böle devam edicem..

Bir doktordan duymuştum..

koltuk altını dahi almak hastalığa dawetiye cıkarmakmış..
Herşeyi kusursuz yaradan Allah , malum bölgelerdeki kılları;
koltukaltı->>soğuk havalarda soğuktan ciğerlerimizi korumak için..
malum bölgede->>dış etkenlere ,mikroplara karşı çabuk enfeksiyon kapmasın diye yaratmş..
ayrıca üstünü ağdayla alın,alt kısmıda makasla dipten kesin yau..kocam olsa böyle şeyden çekinmem walla,kendileri kıl yumağı gbi geziolar amatatlicadiarzu
yani kıllıysa pistir demek değildir ki bence..sen temizliğini yaptıktan sonra..
o zaman saçta uzatmayıntatlicadiarzu

ciddi derecede his kaybı,ayrıca dudaklarda genç yaşta sarkma yapıyormuş..
vajina estetiğine başwuran türk kadınlarının çoğu nedeninin ağda kaynaklı oldugunu okumuştum..
sevgiyle kalın fıstıklara.s.

iyi de yani koltuk altımızda mı almayalım, sacma bence. drlar 0,1 ıhtımallık bır tehlike varsa almayın vs vs demısler bence. bunca sene annelerimiz almıs birsey mi olmus. ha bu arada o kısıma agda yapamıyorum cok acıyor o ayrı, ustune alıstım da yanlar tüy dokucu iletatlicadiarzu bıktım valla bu kıllardan

bencede almamak lazımk kıslar bende 2 sene kadar ağdaya gıttım ama sonra kıl kökü iltihabı gıbı bışey oldu sıcak ağdadan
dr gıttım
oda jılet kulanmamı ama ck derın den almamamı soyledı
halada cok sıcak duş aldıgımda kırmızı kırmızı gerı geliyorlar.... ilaçla geçiyorlar.. :(

bencede almamak lazımk kıslar bende 2 sene kadar ağdaya gıttım ama sonra kıl kökü iltihabı gıbı bışey oldu sıcak ağdadan
dr gıttım
oda jılet kulanmamı ama ck derın den almamamı soyledı
halada cok sıcak duş aldıgımda kırmızı kırmızı gerı geliyorlar.... ilaçla geçiyorlar.. :(

Geçmiş olsun yaa bu ağdada geç çıkarıyo diye alıştık işte şaşırdık valla napıcamızı.:1no2:

İlginç bir bilgi doktorlar söylüyorsa vardır bir sebebi, ben zaten kökünden alamıyorum jilet filan değdiği için kökü kalıyor...

Bende ilk defa duydum bunu.Ama ne yapayim alismisiz artik agdaya.Ama biseyi itiraf etmeliyim ki dudaklari uzatiyor.Bende bu yaziyi okuyunca anladim.Bende diyordum bunlarin sekli niye degisti.....

cinsel bölegenin p h ' ını korumak için bir suya biraz sirke damlatın ve pamukla temizleyin.... jeller filan zararlı...günlük pedlerde zararlı..

Back
X