Genital bölge temizliği

yok ben alırım arkadaş ayda bir ağda aradaki dönemlerde de makasla kısaltma
temzlik iyi birşey şakkıdı

Temizlik Imandan Gelir :) :) Ayyy Yok Yaaaa Olmaz öle şey Bi Kere Görüntüsü Iğrenççç Olurrrrr Bööööö :) :) :) :) :) :)

burdada doktor alay ediyordu sadece turk kadinleri boyle yapiyor hertarafini aliyorlar .neden boyle ypiyorlar bunun yanlis oldunu dumadinizmi diyor. bikini cevresi alinir tamamen ama diger bolumler makasla alinir dedi

admincim ben de duydum sadece biz türk kadınlarının böyle yaptıını..dikkat edersek zaten televizyonda iç çamaşırı defilesine dennk gelirseniz bazı dantelli külot giyenlerde bellidir dudaklar hariç her yer alınmıştır ama dudaklar hariç, veya bi filmde açık saçık bi sahneyle karşılaşırsanız orda da görülür ki yine tamamen alınmamıştır :uhm:

bende aldırıyorum tertemiz oluyo duramam öyle makasla alınmış şekliyle jeyyarsevmiyo öyle ama kıllı:roflol::roflol::roflol:

Bizde olmaz zaten kıllı şekilde özelliklede dudakların üstü ve etrafı.B u arada kalcasında tüğ olan oraları bile alan var

Ay ben de ilk defa duyuyorum bunu...

Ilerde his kaybina sebep olacaksa tedbirini almak lazim tabii jeyyar

ya makasla hiç kısaltmadım ben öyle rahat edemem ya dokunduğumda yumuşacık olmalı :roflol: valla şaka bi yana ağda ile her tarafı temizliyorum ben ayda bi ağda yapıyom zaten bişey olmaz heralde yaa diğer yerleri ağda ile alsam dudakları jiletle alsam jiletle alınan yer 2 gün sonra çıkar sinir olurum :kızgın:

KIZLAR BENIM BILDIGIM KILLI OLUNCA BÜTÜN MIKROPLAR O KILLARDA KALIR,DAGA COK MIKROP KAPMAYA YATKIN OLUR ,MÜSLÜMANLIKTA TEMIZLIK SARTTIR BILDIGINIZDEN SASMAYIN SIZ,TEMIZLIK IMANDAN GELIR,,,,

kızlar biz analarımızdan nasıl gördüysek o şekil yapalım yasakkelimeher konuda avrupalaşıyoruz bari bu konuda mantığımıza ne uygunsa o şekilde davranalım.herşeyimize müdahale ediyorlar Çok üzgünüm çoook ama yeter artık bizler TÜRKÜZ Bizler MÜSLÜMANIZ.."TEMİZLİK İMANDAN GELİR" ayrıca analarımıza niye bişey olmamış yıllardır soruyorum size :sm_confused:veya kim ölmüş orasının kılını almış diye bana çok saçma geldi.tatlicadiarzu

kızlar biz analarımızdan nasıl gördüysek o şekil yapalım yasakkelimeher konuda avrupalaşıyoruz bari bu konuda mantığımıza ne uygunsa o şekilde davranalım.herşeyimize müdahale ediyorlar Çok üzgünüm çoook ama yeter artık bizler TÜRKÜZ Bizler MÜSLÜMANIZ.."TEMİZLİK İMANDAN GELİR" ayrıca analarımıza niye bişey olmamış yıllardır soruyorum size :sm_confused:veya kim ölmüş orasının kılını almış diye bana çok saçma geldi.tatlicadiarzu

HAY AĞZINI ÖPİMM GEL KIZ ÖPİCEMMMM :1hug: BENCEDE ÇOOOK DOĞRU SÖLÜYOSUN CİCİM BANADA ÇOOOK SAÇMA GELDİİ BİTANEM TAMAM ARAŞTIRILMIŞTIR AMA OLMAZ YAWW GÖRÜNTÜSÜ BİLEE İĞRENÇ OLURRRR

HAY AĞZINI ÖPİMM GEL KIZ ÖPİCEMMMM :1hug: BENCEDE ÇOOOK DOĞRU SÖLÜYOSUN CİCİM BANADA ÇOOOK SAÇMA GELDİİ BİTANEM TAMAM ARAŞTIRILMIŞTIR AMA OLMAZ YAWW GÖRÜNTÜSÜ BİLEE İĞRENÇ OLURRRR

ya canım işte biz türkleri kandırmak çok kolay bu konuda bir avrupalıyı kandır bakalım kanacakmı onlar damardan girmek istiyorlar ve görüyorum ki başarıyorlar...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bu konuda haklısın canım.banada çok saçma geldi.temizlik imandan gelir.ben bu güne kadar böyle birşeyle karşılaşmadım.tatlicadiarzu

aaamaaan kızlar yaaa avrupalılara benzicez diye bi oramızı değiştirmediğimiz kalmıştıııı :) tövbe tövbeeee deli oluyorum yaaa biz nie onlara benzemeye çalışıyoruz azcıkta onlar bize ayak uydursun

Bizim komşumuz yeni evlenmişti adam aslen kıbrıslı
Hatun da türkiyeden geldi neyse bunlar evlendi
2 gün sonra kızı türkiyeye geri yolladılar
millet şaşkın tabi Kaynana da durumu anlatıyor
sağda solda. Oğlan demiş ki
anne nedir bu Bulli(tavuk) gibi istemem ben bu kadını.
Garibim kadın buz gibi temizlemiş ama kocadan da oldu

Back
X