genital bölgeye ağda

eslimmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
173
37
48
34
kızlaaarrr genital bölgeye ağda yapan var mııı ? varsa eğer azaldı mı ? azaltmak için ne yapmalı? lazer epilasyonundan korkuyorumm.?

kızlaaarrr genital bölgeye ağda yapan var mııı ? varsa eğer azaldı mı ? azaltmak için ne yapmalı? lazer epilasyonundan korkuyorumm.?

Genital bölge lazer epilasyonu, farklı sebeplerden dolayı tereddütte kalınan bir uygulama olsa da, bugün ağda gibi geleneksel uygulamalardan çok daha kısa sürede, etkili sonuçlar alınmasına fayda sağlıyor. Ağdanın son derece acı vermesi, bölgenin kıvrımlı şekli, jilet ve benzeri tercihlerin istenilen sonucu vermemesi bugün modern bayanların lazer epilasyonu tercih etmelerine vesile oluyor. Genital bölgenin mevcut kıvrımlarına, bölgenin hijyen yapısına ve kalıcı bir çözüm arayanlara en uygun yöntem lazer epilasyondur. Sadece genital bölgede değil, bikini bölgesi diye adlandırılan, çamaşır çizgisi tüyleri de, aynı şekilde lazer epilasyonla kalıcı sonuçlar için tercih edilen en etkili yöntem olarak düşünülebilir.

Genital bölge epilasyonu ortalama 6 seans sonrasında kalıcı bir sonuç sağlar. Lazer ışınları sadece cilt yüzeyi ile sınırlıdır, bu sebeple kadınlık organları olan yumurtalık, rahim gibi bölgelere negatif bir etki yapmaz. Hissedilen acı insandan insana değişse de, ağda gibi geleneksel yöntemlerden çok daha az hissedilir olduğu bir gerçektir. Genital lazer epilasyonun bir başka avantajı ise, kıl dönmesine karşı en iyi çözüm olmasıdır. Bölgenin hassasiyetinden dolayı, ağda ya da jilet gibi yöntemlerin kullanılmasından sonra oluşabilecek kıl dönmeleri, ters büyüyen kılların apse ya da sivilce yapmasına neden olabiliyor.

Lazer epilasyon tüyleri kalıcı olarak ortadan kaldıran ve kıl dönmesi gibi sorunların tedavisinde de etkili olan çağdaş bir yöntemdir.

ben yapıyrdum eskiden. kuaföre gidersen, biraz acısada 15 dk da bitiyor ve en az 1 ay rahat ediyorsun. 1 yıl öncede lazer yaptırdım. tamamen bitmedi. 1-2 seans daha istiyor. o bölgeden taşındığımdan gidemiyorum. çok ama çok rahatladım. zaten bi 10 dk sürüyor. acısa da katlan gitsin. daha az acıması için soğutmalı lazer varsa orayı tercih et. çok büyük fark oluyor.

Bende yaptırıyorum bir seneden az oldu agdaya başlayalı memnunum... Kıllar cansızlaştı...
Acıma korkusu ile gitmiyordum şimdi keşke daha önce başlasaydım diyorum...

bende evde yapıyorum kendim çekiniyordum kuaföre gitmekten evde yapmaya başladım ilk başta acıdı ama şimdi iyi pek acısı yok hem kıllarda cansız çıkmaya başladı

ben önceden hep jilet yaptığım için yeni azalmaya başladı ama lazer yatrmanı tavsye etmem en riskli bölge arkadaşımda bazı sorunlar yaşamıştı

zaten doğumdan sonra eskisi gbi çıkıyomuş boşuna o acıyı çekmiş olcaksın

sürekli ağda yapıldığında ciddi derecede azalma oluyor. bir sonraki ağdada daha rahat oluyor. Kuaföre gitmiyorum evde kendim yapıyorum. biraz acıyor ama abartılcak kadar bir acı yok.

teşekkürler tatlımm.

ben önceden hep jilet yaptığım için yeni azalmaya başladı ama lazer yatrmanı tavsye etmem en riskli bölge arkadaşımda bazı sorunlar yaşamıştı
aynenn bende o yüzden korkuyorum canım ya.

bende evde yapıyorum kendim çekiniyordum kuaföre gitmekten evde yapmaya başladım ilk başta acıdı ama şimdi iyi pek acısı yok hem kıllarda cansız çıkmaya başladı
ya bende kendim yapmak istiyorum ama bi denedim pek beceremedim. eldiven daha rahat geldi

Bende yaptırıyorum bir seneden az oldu agdaya başlayalı memnunum... Kıllar cansızlaştı...
Acıma korkusu ile gitmiyordum şimdi keşke daha önce başlasaydım diyorum...
hmm çok iyimiş ya sağol canım deniycem.

bu bölgeye lazer yapmak teklikeli değil mi ?

Merhaba,

Lazer ışınları sadece cilt yüzeyi ile sınırlıdır, bu sebeple kadınlık organları olarak tabi edebileceğimiz yumurtalık, rahim gibi bölgelere negatif bir etki yapmaz. Ayrıca tüyleri kalıcı olarak yok ettiği için ağda ve diğer geleneksel yöntemlerde her ay yaşanabilecek olası tahriş, hijyen sorununu da ortadan kaldırır. Lazer epilasyon tüyleri kalıcı olarak ortadan kaldıran ve kıl dönmesi gibi sorunların tedavisinde de etkili olan çağdaş bir yöntemdir.

ben Estetik International Kozyatağı şubesinde yaptırdım, 2 sene oldu, 6 seans gittim sanırım. son derece de memnun kaldım, çok ilgililer, tertemiz, bal dök yala bir tesis. zaten 2. seanstan sonra gitme aralıklarım açılmıştı. herhangi bir zararını görmediğim gibi, bana göre kuaförün temizliğinden bin kat daha steril. sonuçta o kızcağız gidiyor milletin elini ayağını elliyor, sonra geliyor sana ağda yapıyor. genitale ağda yaptırdığınızda zamanla üst bölümler gidiyor ama bu zaman 10 sene mi-15 sene mi, iç kısımlarda illaki kıllar çıkıyor. valla ben çok faydasını gördüm, tavsiye ederim, yaptırın kurtulun derim

zaten doğumdan sonra eskisi gbi çıkıyomuş boşuna o acıyı çekmiş olcaksın
Bildim bileli ağda yapıyorum evde kendim yapıyorum hamile kaldım devam ettim doğum yaptım hala devam ediyorum eskisi gibi de çıkmıyo

Ağda da yap yap nereye kadar bi noktadan sonra sarkma yapmaz mı zaten sarkmaya müsait bi bölge dikkatli olmak lazım, zamanında genital bölge için lazere gidenlere çok şaşırırdım nasıl gidiyolar yaptırıyolar diye ama sanırım ben de yaptırıcam, başka türlü oluru yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…