Ben 4 5 yıldır yaptırıyorum hep aynı kuaföre gidiyorum. Ve ciddi azalma oldu. İlk başlarda 20-25 günde bir gidiyordum şimdi 2 aya kadar sürüyor.kızlaaarrr genital bölgeye ağda yapan var mııı ? varsa eğer azaldı mı ? azaltmak için ne yapmalı? lazer epilasyonundan korkuyorumm.?
kızlaaarrr genital bölgeye ağda yapan var mııı ? varsa eğer azaldı mı ? azaltmak için ne yapmalı? lazer epilasyonundan korkuyorumm.?
ben yapıyrdum eskiden. kuaföre gidersen, biraz acısada 15 dk da bitiyor ve en az 1 ay rahat ediyorsun. 1 yıl öncede lazer yaptırdım. tamamen bitmedi. 1-2 seans daha istiyor. o bölgeden taşındığımdan gidemiyorum. çok ama çok rahatladım. zaten bi 10 dk sürüyor. acısa da katlan gitsin. daha az acıması için soğutmalı lazer varsa orayı tercih et. çok büyük fark oluyor.kızlaaarrr genital bölgeye ağda yapan var mııı ? varsa eğer azaldı mı ? azaltmak için ne yapmalı? lazer epilasyonundan korkuyorumm.?
ooo süpermiş çok teşekkürler canımm.Ben 4 5 yıldır yaptırıyorum hep aynı kuaföre gidiyorum. Ve ciddi azalma oldu. İlk başlarda 20-25 günde bir gidiyordum şimdi 2 aya kadar sürüyor.
teşekkürler tatlımm.ben yapıyrdum eskiden. kuaföre gidersen, biraz acısada 15 dk da bitiyor ve en az 1 ay rahat ediyorsun. 1 yıl öncede lazer yaptırdım. tamamen bitmedi. 1-2 seans daha istiyor. o bölgeden taşındığımdan gidemiyorum. çok ama çok rahatladım. zaten bi 10 dk sürüyor. acısa da katlan gitsin. daha az acıması için soğutmalı lazer varsa orayı tercih et. çok büyük fark oluyor.
aynenn bende o yüzden korkuyorum canım ya.ben önceden hep jilet yaptığım için yeni azalmaya başladı ama lazer yatrmanı tavsye etmem en riskli bölge arkadaşımda bazı sorunlar yaşamıştı
ya bende kendim yapmak istiyorum ama bi denedim pek beceremedim. eldiven daha rahat geldibende evde yapıyorum kendim çekiniyordum kuaföre gitmekten evde yapmaya başladım ilk başta acıdı ama şimdi iyi pek acısı yok hem kıllarda cansız çıkmaya başladı
hmm çok iyimiş ya sağol canım deniycem.Bende yaptırıyorum bir seneden az oldu agdaya başlayalı memnunum... Kıllar cansızlaştı...
Acıma korkusu ile gitmiyordum şimdi keşke daha önce başlasaydım diyorum...
o zaman ağdaya devamaynenn bende o yüzden korkuyorum canım ya.
bu bölgeye lazer yapmak teklikeli değil mi ?
Bildim bileli ağda yapıyorum evde kendim yapıyorum hamile kaldım devam ettim doğum yaptım hala devam ediyorum eskisi gibi de çıkmıyozaten doğumdan sonra eskisi gbi çıkıyomuş boşuna o acıyı çekmiş olcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?