genital bölgeye ağda

ben de evde kendim yapıyorum ağdayı çok çok azalma var. ve acımıyor da elimokadar alışkan oldu ki 15 dakikada yapıb bitiriyorum bile

kızlar kolay ağda yapma yönteminiz varmı ben yaparken çok acı çkiyorum ve ağdayı çekemiyorum.Epilasyon aletiyle yapıyrum hassas olduğundan kanıyo hep.Bildiğiniz bi yöntem varsa paylaşırmısınız.

kızlaaarrr genital bölgeye ağda yapan var mııı ? varsa eğer azaldı mı ? azaltmak için ne yapmalı? lazer epilasyonundan korkuyorumm.?
Ben bir yıl kuaföre gittim üç beş aydır da kendim alıyorum çok çok hafif azalma oldu diyebilirim ama bariz fark tüylerin incelemesi oldu canım. Ama 25 yaşıma kadar jiletle aldım zaten hemen seyrelmesi mümkün değil, çok memnunum kesinlikle kuaföre git derim en azından tüyler incelene kadar.. Lazere karşıyım bende ağdayla kafam da içim de rahat

kızlar kolay ağda yapma yönteminiz varmı ben yaparken çok acı çkiyorum ve ağdayı çekemiyorum.Epilasyon aletiyle yapıyrum hassas olduğundan kanıyo hep.Bildiğiniz bi yöntem varsa paylaşırmısınız.
Canım kuaföre gittin mi bilmiyorum ama kendin yapma sakın kuaför işin uzmanı bence kuaför öncesi senin gibi uğramıştım mahvetmiştim o bölgemi. Ağda yapışıyor çıkmıyor acaip acı çekiyorsun kanıyor terliyorsun hiç çıkmıyor effff safi sıkıntı. Kesinlikle kuaföre git nasıl biliyorlar işlerini

ben de evde kendim yapıyorum ağdayı çok çok azalma var. ve acımıyor da elimokadar alışkan oldu ki 15 dakikada yapıb bitiriyorum bile
Canım sen ne kadar süredir ağda yapıyorsun o bölgene ve tahmini yüzde kaç azaldı diyebilirsin tüylerin için?

Ooooo senin durumun mucizeymiş resmen canım 6 ayda ağdayla bu derece başarı şok oldum maşallah.. Demek tüy yapın çok çok zayıf
evet bidebenpudrali agdakullaniyorum canim ayrica agda yaparkenkalintilarinin kalmamasina dikkat ediyorum ve sonradan yağıyla felan temizlemiyorum. düşünüyorum ki ağda yapdıkdan sonraordatüyköklerinde temizlenme oluyor. birde yağıyla kalıntıları temizlediğimizde yağ tüylerin daha çabukçikmasına nedenoluyor. o yüzden ben yağıyla temizlemiyorum.belki ondan zayıfçıkıyor. ben birkere kuaforde yaptırdım kuaforum bana nasılyapılacagını anlattı sonra makinesini felan aldım yavaş yavaş kendim evde yapmaya başladım :)

evet bidebenpudrali agdakullaniyorum canim ayrica agda yaparkenkalintilarinin kalmamasina dikkat ediyorum ve sonradan yağıyla felan temizlemiyorum. düşünüyorum ki ağda yapdıkdan sonraordatüyköklerinde temizlenme oluyor. birde yağıyla kalıntıları temizlediğimizde yağ tüylerin daha çabukçikmasına nedenoluyor. o yüzden ben yağıyla temizlemiyorum.belki ondan zayıfçıkıyor. ben birkere kuaforde yaptırdım kuaforum bana nasılyapılacagını anlattı sonra makinesini felan aldım yavaş yavaş kendim evde yapmaya başladım :)
Bende yağ sürmüyorum canım besler gibi geliyor yağ, bi ara limon tuzu denedim o da işe yarıyor geç çıkmasında ama üşeniyorum onun içnde neyse şöyle iyice azalsa yeter bana Hoppa

ağda yaptırıyorum seyrelme oldu tabiki. Fakat ağdayı sıcak sürdükleri için kararma olabiliyor ona dikkat edilmeli.

Ben yapıyorum sanırım 6-7 ay oldu yaptıralı önceden kendi elimle çekmek bile zorken artık kendi ellerimle koparabiliyorum daha az acıyor sanırım yumuşadı.Herkesede ağda yapmayı öneriyorum çünkü gerçekten azalıyor.Ağda yapan bayan ise bana bir kaç yıl sonra evde kendi başıma yapabilecek duruma geliceğini söyledi.Sabırlı olmanız gerek sadece.En temiz yöntem bence epilasyon hakkında çok bir şey bilmediğimden.

LazeR radyasyondur arkadaslar. Genital bolge uzerinde surekli pc tutmak bile kisirlik riskini artiriyor. Agda dan once ve sonra bebe pudrasini oneririm. Hem terlemeyi engelliyor hem pratiklestiriyor hemde deriyi degil pudrayi cektigi icin kararmayi engelleyici etkisi var.Once eldivenle kalanlari agdayla aliyorum ben. Her reglim bittiginde yapiyorum hep temizim. Yalniz arada dinlendirmek fena degil bi iki ay birakin uzasin makasla keserek temizleyin evli degilseniz. o surede deri kendini toparlasin.

Ben yapıyorum sanırım 6-7 ay oldu yaptıralı önceden kendi elimle çekmek bile zorken artık kendi ellerimle koparabiliyorum daha az acıyor sanırım yumuşadı.Herkesede ağda yapmayı öneriyorum çünkü gerçekten azalıyor.Ağda yapan bayan ise bana bir kaç yıl sonra evde kendi başıma yapabilecek duruma geliceğini söyledi.Sabırlı olmanız gerek sadece.En temiz yöntem bence epilasyon hakkında çok bir şey bilmediğimden.
hangi ağdayı kullanıyosunuzzz

cezvenin içinde olan yeşil rekli ağda mı spatulayla süarülen, yoksaa rolon şeklinde olan ağdalardan mı yapıyosunuz. hangisi daha pratik arkadaşlar

LazeR radyasyondur arkadaslar. Genital bolge uzerinde surekli pc tutmak bile kisirlik riskini artiriyor. Agda dan once ve sonra bebe pudrasini oneririm. Hem terlemeyi engelliyor hem pratiklestiriyor hemde deriyi degil pudrayi cektigi icin kararmayi engelleyici etkisi var.Once eldivenle kalanlari agdayla aliyorum ben. Her reglim bittiginde yapiyorum hep temizim. Yalniz arada dinlendirmek fena degil bi iki ay birakin uzasin makasla keserek temizleyin evli degilseniz. o surede deri kendini toparlasin.

Merhaba,

Lazer epilasyon sistemi 1990larda bulunmuş ve 1996'da bugün dünyada ülkemiz dahil her ülkenin kararlarına uyduğu ve takip ettiği FDA tarafından onaylanan bir sistemdir. Elbette elektromanyetik radyasyonun çok fazla zararı var, çok haklısınız. Fakat burada önemli olan radyasyonun şiddeti ve süresidir. Bugün kullanılan lazer epilasyon cihazları özellikle elektromanyetik kalkanlama yapan ve dışarıya zararlı ışınları yollamadan emiş gücüne sahip cihazlardır. Hepimizin kullandığı cep telefonları, mikrodalgalar, Tvler, aklınıza gelecek her türlü elektrikle çalışan cihazdan çok daha az oranda elektromanyetik radyasyon yaydıkları gibi, süreli aralıklarla ve kısa süreli kullanımın sağlığınıza hiç bir zararı yoktur.

Walla lazer de olsa ağda da olsa o bölge de çok acılı maalesef:(

Ben 3 yıl ağda yaptırdım bayağı azalma oldu sonra 2 sene lazer epilasyona gittim üst kısımlarda azalma oldu ama altta pek olmadı tekrar ağdaya başladım 5 ayda 2 defa gittim sadece

Back
X