genital bölgeye ağda

Ben 2 yıldır, önceleri ayda bir ve artık iki ayda bir gidiyorum ağdaya çok ciddi azalma var şaşırıyorum hatta o derece =)

Merhaba,

Lazer epilasyon sistemi 1990larda bulunmuş ve 1996'da bugün dünyada ülkemiz dahil her ülkenin kararlarına uyduğu ve takip ettiği FDA tarafından onaylanan bir sistemdir. Elbette elektromanyetik radyasyonun çok fazla zararı var, çok haklısınız. Fakat burada önemli olan radyasyonun şiddeti ve süresidir. Bugün kullanılan lazer epilasyon cihazları özellikle elektromanyetik kalkanlama yapan ve dışarıya zararlı ışınları yollamadan emiş gücüne sahip cihazlardır. Hepimizin kullandığı cep telefonları, mikrodalgalar, Tvler, aklınıza gelecek her türlü elektrikle çalışan cihazdan çok daha az oranda elektromanyetik radyasyon yaydıkları gibi, süreli aralıklarla ve kısa süreli kullanımın sağlığınıza hiç bir zararı yoktur.
Teşekkürler bu önemli bilgiler için,walla yüreğimize su serptiniz:KK45:

elektrikli cihaz dan ziyade ilk önce okaliptus yağı ile masaj yapıyorum ben sonra işlem daha iyi oluyor.

Ben de oldum olası evde kendim ağda yapıyorum ama hiç de azalma olmadı. Ayrıca batıklar ve sivilceler de cabası. Ağda yapıldığında çok yumuşak deri olduğu için, bölgede zamanla sarkma oluyormuş:KK35:Ve kadın doğum doktorum kesinlikle lazer epilasyon önerdi sağlık açısından da. Çünkü ağda kıl köklerini açtığı için mikrop kapmak da kolay oluyor.

Okalıptus yagının ne gıbı bı etkısı var acıtmıyormu
Geç mı çıkarıyor bılgı verırsenız

Kızlar merhaba ben 19 yaşındayım ve sadece 2 3 tere jiletle aldim haricinde ağda kullanırım kuaföre gitmek istemiyorum açıkçası her zaman kuaföre gitmek de olmaz ya onun için alismaliyim diyip acisa bile dayandim agdami da elle cekilebilir agdalardan kullanirim bu yıl birazcik sarkar gibi olduğunu fark ettim sarkmamasi için agdayi küçük küçük kullanirsan hicbir problem olmaz diye okumuştum bu ufak derken büyüklüğü ne kadar olabilir

Back
X