Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet gununden 9 gun sonra agda yapman lazim bunu 18 ay duzenli olarak bi gun bi aksatmadan yaparsam hicbiseg kalmiyolarkızlaaarrr genital bölgeye ağda yapan var mııı ? varsa eğer azaldı mı ? azaltmak için ne yapmalı? lazer epilasyonundan korkuyorumm.?
İlk baştan beri ağda yapıyorum ve çok memnunum. İlk başlarda elbette ki acıyordu ama şimdi hissetmiyorum bile çünkü kıllar tüy gibi cansız. Tavsiye ederim.
Bence ondandır canım,yoksa herkeste o kadar azaltmıyor.Ağda vaz geçilmezim hangi bölge olursa olsun ve nerdeyse hiç çıkmıyor artık gerçi ben yapı olarak da pek kıllı değilim belki ondan da olabilir
Walla bence ağda acısına katlanmaktansa epilasyon yaptırın çektiğiniz acıya değsinsalona gıt bence..ınsan kendıne kıyamıyoo ama aldırdığın zaman anlamıyosun bılee..azalma kesınlıklee oluyoo..hemde rahatlık yanı...
epılasyon dedıgın lazer mı canımm..ben sarışınım kıllarımı gormuyoo makınaWalla bence ağda acısına katlanmaktansa epilasyon yaptırın çektiğiniz acıya değsin![]()
Evet canım lazerepılasyon dedıgın lazer mı canımm..ben sarışınım kıllarımı gormuyoo makına
Benim anlamadığım teknoloji sürekli gelişiyor diyolar ama benim kollarımın üstündekilere de çok ince olmaz dedilerepılasyon dedıgın lazer mı canımm..ben sarışınım kıllarımı gormuyoo makına
Lazer en kesin çözüm, biraz pahalı oluyor ama, kökten çözüm..
Ben lazerle aldırdım, ama öncesinde jilet kullanmamıştım belki ondandır, genital bölgelerimde sorunum yok hakikaten..