genital bölgeye ağda

İlk baştan beri ağda yapıyorum ve çok memnunum. İlk başlarda elbette ki acıyordu ama şimdi hissetmiyorum bile çünkü kıllar tüy gibi cansız. Tavsiye ederim.

Ben lazer epilasyona başladım:)hiç bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim,ağda acısıyla alakası yok:KK54:

Ağda vaz geçilmezim hangi bölge olursa olsun ve nerdeyse hiç çıkmıyor artık gerçi ben yapı olarak da pek kıllı değilim belki ondan da olabilir

Ağda vaz geçilmezim hangi bölge olursa olsun ve nerdeyse hiç çıkmıyor artık gerçi ben yapı olarak da pek kıllı değilim belki ondan da olabilir
Bence ondandır canım,yoksa herkeste o kadar azaltmıyor.

salona gıt bence..ınsan kendıne kıyamıyoo ama aldırdığın zaman anlamıyosun bılee..azalma kesınlıklee oluyoo..hemde rahatlık yanı...

salona gıt bence..ınsan kendıne kıyamıyoo ama aldırdığın zaman anlamıyosun bılee..azalma kesınlıklee oluyoo..hemde rahatlık yanı...
Walla bence ağda acısına katlanmaktansa epilasyon yaptırın çektiğiniz acıya değsin:KK52:

epılasyon dedıgın lazer mı canımm..ben sarışınım kıllarımı gormuyoo makına
Benim anlamadığım teknoloji sürekli gelişiyor diyolar ama benim kollarımın üstündekilere de çok ince olmaz dediler:(

Bende makineyle aliyorum cokda memnunum onceleri agdada yaptim ama epilasyon aleti daha kolay geldi:KK45:

ben evde kendim yapamıyorum,salona gıdıyorum 5 dakikada tertemizz :)

Lazer en kesin çözüm, biraz pahalı oluyor ama, kökten çözüm..

Ben lazerle aldırdım, ama öncesinde jilet kullanmamıştım belki ondandır, genital bölgelerimde sorunum yok hakikaten..

Ben lazerle aldırdım, ama öncesinde jilet kullanmamıştım belki ondandır, genital bölgelerimde sorunum yok hakikaten..

Ben ilk başta jilet kullanmıyodum sonra lazere gitmezden önceki 3 senede ağda yaptırdım yaklaşık 1 1.5 sene gittim üst kısımlarda evet az çıkıyordu ama yapan bayan altlara garanti veremiyoruz dedi bıraktım şimdi ağdaya gittim 2 sefer bıraktığımdan beri tek güzel yani biraz geç çıkıyo ağda yaptıktan sonra 5 ayda 2 sefer gittim yani

Back
X