Arkadaşlar dün de yazmıştım, vajina daraltma ameliyatı ile alakalı olarak, fakat sanırım kimse bu konuyla alakalı olarak cevap vermek istemiyor. uzun zamandır araştırıyorum, genital güzelleştirme diye bir konuya rastladım, Bülent Cihantimur yapıyormuş. Yabancı makalelerde falan yer alıyor bu konu. Hatta genital beautification olarak tararsanız acaip fazla bilgi var. Acaba Bülent Cihantimur'a genital güzelleştirme operasyonu yaptıran var mı? Sezaryen doğum yapmama rağmen sorun yaşıyorum ve bu operasyonu ciddi anlamda düşünüyorum. Öncesinde fikir almak istedim
Ayşecim selam:=) Cumartesi görüşmeye gittim ve yarın yaptırıyorum nasipse. Biliyorsun çok heyecanlıydım, şimdi o heyecan gitti yerine acaip bir mutluluk aldı, çok sıkıntılı dönemlerden geçirdim vajina daraltma yaptırmam gerekiyordu, inaşşah yarın çözümleyeceğiz. Bülent hocayla yarım saat oturduk sohbet ettik, inanılmaz bir adam. Fransada aldığı ödülünü falan gösterdi, vajina estetiği için çok önemli bir uygulama demiş tüm cerrahlar, nasıl tatlı tatlı heyecanla ve işine aşık anlattı, çok güven veriyor insana ve muayene etti, vajina güzelleştirme diye bir ismi var bu yaptığı tekniğin, hemen hemen herşeyi yapacak, vajina daraltma, renk açma, örümcek ağı estetiği, venüz tümseği.... dua et , herşey yolunda gitsin, san ada verdğin destek için teşekkür ederim, sorman bile çok anlamlı, sen örümcek ağı estetiği mi yaptırmıştın Bülent cihantimur a ??
hadi bakalım:=))) dün yazmışsın, bugün belki şu sıralar operasyondasın, bol şans, allah yardımcın olsun belcih. Bülent cihantimur şahane bir adam gerçekten, çok pozitif ve insana garip bir güven veriyor her hali, şimdiden geçmiş olsun, lütfen yaz ve anlat olan biteni....
Ayşe harikasın ya, çok teşekkürler desteğin için
Cok geçmiş olsun..yazıları okuya okuya sanırım bülent hoca diicem bende.ama yinede labioplasti için son durum nedir?yani görüntü güzel oldu mu?zaman zaman bilgi verirseniz ck sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?