Genital Herpes

O zaman siz çaylara devam :)

Merhabalar. Bende 2 ay önce herpes virüsüne yakalandım. 10 gün yatış verdiler ve asitli suyla pansuman yaparak tedavi gördüm. Sormak istediğim şey hastalık ortaya çıktığı gün adetim başlamıştı ama yarım gün sürdü ve kesildi. Hastahanede yattığım süre içerisinde birşey olmadı ama hastalıktan hemen sonra çamaşırım da kan lekesi vardı adetimin yarım kalmasından dolayı olabileceğini düşündüm bir süre önce de yine bi kan lekesi gördüm ama adetimden 2 hafta sonraydı. Sormak istediğim bu hastalık herhangi bir kanamaya sebeb olur mu ?

Gecmis olsun oncelikle. Ben de yaklasik 10 ay once genital herpes gecirdim. Fakat 10 gun yatis derken evde dinlenme olarak mi, o kismi anlamadim. Asitli suyla pansuman kismini da anlamadim. Bana waltrex tablet , asiviral krem ve bir de ismini hatirlayamadigim turuncu renkli ampuller verilmisti. Kanamayla ilgili ben bir durum yasadigimi hatirlamiyorum. Ben de o donem regl oldum ve normal suresince devam etti. Bahsettiginiz kanama farkli bisey olabilir, devam ederse doktora gorunun mutlaka.

Teşekkür ederim. Hastahane de yattım asit dediğim su gibi sıvı birşeydi eczanede hazırlatılıp aldık sıcaktı hatta onu gazlı bezi ıslatıp saatte bir yara üzerinde 10 dkka durdurmamı söylediler ilaç olarakta damardan antibiyotik verdiler birde küçük beyaz bi hap vermişlerdi ismini unuttum.

Peki ilişkiye girme durumunda herhangi bir zorlama kanamaya sebep olabilir mi.

Kanama yapmaz ve hastanede yatış diye birşey yok. Ayakta geçiriliyor bu hastalık. İlginç valla
Ya ben ilk başta normal sivilce sandığım için üzerine düşmedim açıkçası araya hafta sonu girdi çok arttı ilerlemiş evde tedavisi uzun sürer diye yatırdılar

Ya ben ilk başta normal sivilce sandığım için üzerine düşmedim açıkçası araya hafta sonu girdi çok arttı ilerlemiş evde tedavisi uzun sürer diye yatırdılar
Valla sizi kandırmışlar.muhtemelen özel hastane. Dediğim gibi ayakta ilaç ve kremle geçirilen bir hastalıktır. Merak etmeyin :)

Devlet hastanesiydi. Ama doktorum gençti belki onun cahilliğine mi denk geldim acaba. Beni de korkuttular aslında kuzenim hemşire düzenli kontrole gitmen lazım sürekli ilaç kullanman lazım bir araştırma hastahanesine git deyince korktum. Şu ana kadar bir tek grip olunca dudağımda uçuk çıktı bir de arada kaşıntı oluyor benim bir şikayetim yoktu aklımı karıştırdılar açıkçası

Belki başka birşeyden dolayıdır :) muhtemelen daha sonra da çıkacaktır hastanede yatmanızı gerektirecek bir durum sözkonusu değil merak etmeyin lütfen :)

Valla sasirdim. Bunun icin hastaneye yatirmak ne bileyim, ilk kez duyuyorum. Tedavi yontemini de ilk kez duyuyorum. Bunun ilaci da kucuk degil baya kocaman bir tabletti. Benim kabusum olmustu. 10 parcaya bolup oyle yutuyodum boyle spesifik durumlarda bence gidilen doktor cok onemli. Devlet hastanesi bile olsa hic degilse doktora bi bakarim internetten, tecrubesi vs ne diye.

Bendede yeni çıktı iki atak gecirdim bulaşmasından kprkuyorum

Merhabalar bende yeni genital herpes oldum ilk doktora gidip teşhis konana kadar 3 gün rahatsızlık hissinden dolayı uyku uyuyamadım. Suanda haplarımı ve kremı kullanıyorum en azından uyku uyuyabiliyorum ancak yürümekte cok zorlanıyorum. Tam olarak yaraların gecmesi ne kadarı buluyor acaba. Yasam kalitem baya bir düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…