Genital Herpes

Ben herpesi ogrenmeden once sigil cikmisti bende yaktirdim koterle izler kaldi o izler icin hucre spreyi yontemi yaptircagim 7500 tl yani yasadigin cok kisa zevkler icin deymiyor bu cektiklerimize bence

Ben herpesi ogrenmeden once sigil cikmisti bende yaktirdim koterle izler kaldi o izler icin hucre spreyi yontemi yaptircagim 7500 tl yani yasadigin cok kisa zevkler icin deymiyor bu cektiklerimize bence
Çok haklisin canım coook akıllanınca iş işten geçmiş oldu üniversite hastanesine gitsek orda istesek testlerden yaparlar ki mı ki ücretli mi ordada .. Ben özele gittim test istedim gerek yok dedi sonuçta para kazanıcak gerek olsa yapmazmiydi diye düşündüm

Yani onlar ancak herpes gorunurdeyse canin aciyirsa kultur testi yapip ilac yazar sen illa ogrenmek istiyorum kan testi yaptircagim dersen yapilir yalniz bu kan testini her özel hastane yapmiyor buyuk arastirma hastanesii gibi hastaneler olmali

Yani onlar ancak herpes gorunurdeyse canin aciyirsa kultur testi yapip ilac yazar sen illa ogrenmek istiyorum kan testi yaptircagim dersen yapilir yalniz bu kan testini her özel hastane yapmiyor buyuk arastirma hastanesii gibi hastaneler olmali
Anladi m Canım. Ay kızlar doktor bana hpv aşısı yaptır %99 koruma sağlıyo dedi yaa .. Fiyatını sordum 1 dozu 300 tl.. 3 doz olucak 900 to yapiyo.. Bu asi hakkinda bilgisi olan varmı

Anladi m Canım. Ay kızlar doktor bana hpv aşısı yaptır %99 koruma sağlıyo dedi yaa .. Fiyatını sordum 1 dozu 300 tl.. 3 doz olucak 900 to yapiyo.. Bu asi hakkinda bilgisi olan varmı
Ben sigil ciktiktan sonra vurdurdum tabi onemli olan cikmadan vurdurmak sigil yapan 4 buyuk tip var onlara karsi korur gardasil asi yuzde 90 korunmus oluyorsun ama yuzde 10 sigil yapan baska bir tur kapabilirsin ama önemli yuzde 90 koruyuculugu var

Sen herpes testi yaptirmayacak misin

Can'ım cok geçmiş olsun kendine çok dikkat et psikolojik olarak kendini rahatlat çünkü psikoloji bağışıklık sistemini bile etkiliyo bence kafana takma artık Kendine iyi bak sen herşey düzelir

Can'ım cok geçmiş olsun kendine çok dikkat et psikolojik olarak kendini rahatlat çünkü psikoloji bağışıklık sistemini bile etkiliyo bence kafana takma artık Kendine iyi bak sen herşey düzelir
Çok teşekkür ederim canım. Bel fıtığım ameliyattan öncekiyle aynı durumda fizik tedaviye gidicem inşallah düzelirim. Başka doktora gittim ameliyat ve vida en son çare dedi. Önce bel artık herpesi senin de sayende arka plana attım Desteğin için sağol. Çok sevgiler...

Kizlar herpes 2 igg antikoru bende 4.84 cikti dior ki testte. Negatif< 16 pozitif pozitif >22. Yani 16 dan kucukse negatif 22 den buyukse pozitif demek bu benimki 16dan kucuk 4.84 doktor bana neye dayanarak sende genital herpes var dedi ki bende hic ucuk cikmadi bugun o testin yapildigi labaratuvardan 3 doktorlar la konustum sende negatif dediler havalara uctum 1 yildir aci cekiyordum ama tam emin degilim neye inanacagimi sasirdim baska bir hastanede testimi tekrarlayacagim

Ben bana yapılan testten bir şey anlamadım. Pozitif olan kırmızı renkti oradan anladım.

Ben bana yapılan testten bir şey anlamadım. Pozitif olan kırmızı renkti oradan anladım.
Degerin kac yaziyor bana dr dedi ki 4.84 yine de pozitif sayilir negatif olsa 0 veya 1 e yakin olurdu dedi agladim morelim cok bozuldu dedi ki aglama sen saglikli bi kadinsin dudakta nasil ucuk cikiyirsa o bolgedr de cikabilir bu sorun edilecek bir sey değil gebelere bile bu testi yapmiyoruz dedi sana niye yapmis ki diger dr herpes testii dedi

2.4 yazıyor canım. Hiç anlamıyorum bunlardan.

Canım forumda çoğu kişinin mesajında gördüm faydası olmuş birçok kişiye ama nasıl bişey hiç bilmiyorum... Doktorlar tavsiye ediyomu acaba
Hiç bir fikrim yok gerçekten ben de gördüm ama nedir ne değildir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…