- 11 Temmuz 2016
- 174
- 104
- 53
- 39
- Konu Sahibi aysennikko
-
Çok mutlu oldumm :) baskılama tedavisi yokk :) 1 ay sonra smear yaptır dedi doktorum. Nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı??Baskılama tedavisi görürsem sürekli ilaç kullanıcam.. Oysa bebek düşünüyordum ben
Çok teşekkür ederim içime su serptin. Ben fıtık ameliyatı oldum ve ağrılarım geçmedi çok üzüntü yaşadım ve ondan sonra patlak verdi. Zaten çok kötüydü psikolojim ameliyatın sonrasında iyileşemediğim için bunu da öğrenince şok oldum. Belki normalde bu kadar ağır etki etmezdi. Şuan ilk sırada ağrılarımın sebebini bulmak var benim için. Çok sevgiler.
merhaba bir hafta önce genital herpes virüsü taşıdığımı öğrendim ve dünyam başıma yıkıldı. Sanki hayatım bitmiş gibi hissediyorum. Bir aile kurmak, sevmek ve sevilmek hayal oldu artık. Bunu yaşayan ve ilişkileri bozulmamış arkadaşlar varsa lütfen cevap yazın. Çünkü desteğe ihtiyacım var. Psikolojisi bir yandan bacak, bel ve genital ağrılar bir yandan bitirdi beni. Herkese acil şifa diliyorum.
Çok sevindim bildirimler gelmediği için yeni gördüm. İnşallah her şey çok güzel olur :)Çok mutlu oldumm :) baskılama tedavisi yokk :) 1 ay sonra smear yaptır dedi doktorum. Nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı??
Benim de oluşma sebebi ni hala çözebilmiş değilimsizin de mi öyle oldu çok acı çekiyorum şu an doktor tahlil yapmadı bakarak teşhis koydu eşimden bulaşması da imkansız ne sebep oldu acaba, biran önce acım dinsin istiyorum[/QUOTE
Sadece derinin deriyle temasından oluşan bir virüs. Cinsel ilişkiden dolayı oluyor. Ya da sürtünme. Eşiniz test yaptırdı mı? Yıllar boyunca uykuda kalan bir virüs herpes bir anda çıkabiliyor.
Tip 1 tip 2 nasi oluyo cnm anlatablrmisn bacak agrisi ne alaka??Merhaba, geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayın. Ben şuan bir ilişki yaşamıyorum ama yaşarsam gizleyemem bu durumu sonradan nasıl olsa ortaya çıkar bulaşırsa. Ben de dermatalogla görüştüm bir tane o bulaşır dedi. Hiç bulaşmasa bile hamile kalmak istediğimde yine bulaşacak. Kafam çok karışık. Kimsenin bunu kabul edeceğini sanmıyorum. Bir de bende hem tip 1 hem tip 2 var ne yazık ki ne yapacağımı bilmiyorummoral verdiğin için çok teşekkür ederim.
Sevgiler
Tip 1 dudakta çıkan uçuk genital bölgede de oluyor. Tip 2 genital herpes. Bacaklara ve bele vuruyor ağrı.Tip 1 tip 2 nasi oluyo cnm anlatablrmisn bacak agrisi ne alaka??
Cokmu sddetli ckiyo bndede var glibasadece kasik bolgmde cikiyo ayda yilda 1 oda cknca cok kasiniyo ve putur putur kbarciklar oluyo snra gciyoTip 1 dudakta çıkan uçuk genital bölgede de oluyor. Tip 2 genital herpes. Bacaklara ve bele vuruyor ağrı.
Ben anlamadm bndede ckiyo ama kasigimda ckiyo bnde hc bel agrisi falan filan olmuuo sadece cok kasiniyo acaba benmki tip1 olanmi blmyrm snnki nasi oluyoBende hiç bacağa ve bele vurmuyo. Kişiden kişiye değişiyor belkide. Bende oluşacağı zaman grip olacakmışım gibi hissediyorum tüm kemiklerim ağrıyor gibi ve çok halsiz hissediyorum.
Buyuk bi ihtimal benmki tip 1 cunku kasigim ta ust tarafinda ckiyo oda hep ayni yerde 1 tane sadece.yilda 1 anca atagm oluyo oda birkac gunde geciyo ama cok kasinti veriyo geciyoTip 1 dudakta çıkan uçuk genital bölgede de oluyor. Tip 2 genital herpes. Bacaklara ve bele vuruyor ağrı.
Siz kac senedir herpes hastasisiniz?Bende hiç bacağa ve bele vurmuyo. Kişiden kişiye değişiyor belkide. Bende oluşacağı zaman grip olacakmışım gibi hissediyorum tüm kemiklerim ağrıyor gibi ve çok halsiz hissediyorum.
Sene degil 2 aylıkSiz kac senedir herpes hastasisiniz?
Genital herpes bende yenicikti sayilir 7. Gundeyim. Kulot ve kot giyildiginde lezyonlarim inanilmaz aciyo. Ne kadar surede gecicek bilmiyorum ama en stresli olan kisim doktorun istedigi hiv vs testi oldu. Cok gerginim. Bi turlu rahatlayamiyorum. Cinsel yol harici nasil gecer bir de bilen var mi? Biri beni rahatlatsin lutfen hic iyi degilim. Bir de doktorum bana oturma pansumani verdi 1 lt suya permasol tablet soguduktan sonra 15 dk oturuyorum kaltigimda tum lezyonlarin basi simsiyah oluyo. Gun boyunca beni en cok rahatlatan da o. Biter bitmezde fucidin krem suruyorum. Zostexle rupafin diye iki tane de ilac aliyorum. Ama cok yoruldum.
Evet ilk zamanlar gerçekten zor alışmak ve ağrılar ama hepsi azalacak geçecek inşallah. Ben de çok tecrübeli sayılmam iki atağım oldu ilaç olarak waltrex ve zovirax kullandım. İkincisi daha kolaydı ilkine göre. Benim 1 yıldan fazladır ilişkim yok, açıkçası cesaretim de yok. Kendini sakın suçlama olanla ölene çare yok ne yazık ki...Oturmami kalkmami ise gitmemi sosyal hayatimi o kadar etkiliyo ki anlatamam. Yeni iliskim baslamisken bunun olmasi keske yapmasaydim noktasina getiriyo. Skintili ve sancili bi donem. 26 yasinda bunlari yasiyo olmam sinirlerimi bozdu isin asli. Umarim bidaha atak yasamam ve su donem cabuk gecer. En azindan bilen ve yasayan insanlar fikrini paylasiyo o bile rahatlatiyo insani. Iyi ki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?