Genital Herpes

Benim de oluşma sebebi ni hala çözebilmiş değilimsizin de mi öyle oldu çok acı çekiyorum şu an doktor tahlil yapmadı bakarak teşhis koydu eşimden bulaşması da imkansız ne sebep oldu acaba, biran önce acım dinsin istiyorum

Çok mutlu oldumm :) baskılama tedavisi yokk :) 1 ay sonra smear yaptır dedi doktorum. Nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı??
Çok sevindim bildirimler gelmediği için yeni gördüm. İnşallah her şey çok güzel olur :)

Tip 1 tip 2 nasi oluyo cnm anlatablrmisn bacak agrisi ne alaka??

Tip 1 dudakta çıkan uçuk genital bölgede de oluyor. Tip 2 genital herpes. Bacaklara ve bele vuruyor ağrı.
Cokmu sddetli ckiyo bndede var glibasadece kasik bolgmde cikiyo ayda yilda 1 oda cknca cok kasiniyo ve putur putur kbarciklar oluyo snra gciyo

Bende hiç bacağa ve bele vurmuyo. Kişiden kişiye değişiyor belkide. Bende oluşacağı zaman grip olacakmışım gibi hissediyorum tüm kemiklerim ağrıyor gibi ve çok halsiz hissediyorum.

Bende hiç bacağa ve bele vurmuyo. Kişiden kişiye değişiyor belkide. Bende oluşacağı zaman grip olacakmışım gibi hissediyorum tüm kemiklerim ağrıyor gibi ve çok halsiz hissediyorum.
Ben anlamadm bndede ckiyo ama kasigimda ckiyo bnde hc bel agrisi falan filan olmuuo sadece cok kasiniyo acaba benmki tip1 olanmi blmyrm snnki nasi oluyo

Tip 1 dudakta çıkan uçuk genital bölgede de oluyor. Tip 2 genital herpes. Bacaklara ve bele vuruyor ağrı.
Buyuk bi ihtimal benmki tip 1 cunku kasigim ta ust tarafinda ckiyo oda hep ayni yerde 1 tane sadece.yilda 1 anca atagm oluyo oda birkac gunde geciyo ama cok kasinti veriyo geciyo

Siz kac senedir herpes hastasisiniz?

Dr bağışıklık sisteminin düşmesine bağladı cinsellikle ilgili hiç bir şey söylemedi

Genital herpes bende yenicikti sayilir 7. Gundeyim. Kulot ve kot giyildiginde lezyonlarim inanilmaz aciyo. Ne kadar surede gecicek bilmiyorum ama en stresli olan kisim doktorun istedigi hiv vs testi oldu. Cok gerginim. Bi turlu rahatlayamiyorum. Cinsel yol harici nasil gecer bir de bilen var mi? Biri beni rahatlatsin lutfen hic iyi degilim. Bir de doktorum bana oturma pansumani verdi 1 lt suya permasol tablet soguduktan sonra 15 dk oturuyorum kaltigimda tum lezyonlarin basi simsiyah oluyo. Gun boyunca beni en cok rahatlatan da o. Biter bitmezde fucidin krem suruyorum. Zostexle rupafin diye iki tane de ilac aliyorum. Ama cok yoruldum.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Benim 7 ayda iki atağım oldu ilki çok uzun sürdü çünkü ben ilk önce sivilce ya da pişik sonra da hemoroid olduğunu sandım. Hatta genel cerrahiye gittim ve cildiye doktoruna gösterdi orada çıktı ortaya. Tedaviye geç başladım yani. Test sonuçlarını beklemek gerçekten çok kötü. Ben herpes olmasın diye çok dua ettim ama çıktı. Diğer testler de çok korkuttu ama Allahtan temiz çıktı. Bu hastalık deri temasıyla olduğu için cinsellikle geçermiş öyle söyleniyor. Canını sıkma strese girersen, bağışıklığın düşerse hemen ortaya çıkıyor çünkü. ilk sene daha yoğun çıkarmış sonra azalıyor diyorlar. İnşallah aşısı çıkar hepimiz kurtuluruz bundan. Sevgiler...

Oturmami kalkmami ise gitmemi sosyal hayatimi o kadar etkiliyo ki anlatamam. Yeni iliskim baslamisken bunun olmasi keske yapmasaydim noktasina getiriyo. Skintili ve sancili bi donem. 26 yasinda bunlari yasiyo olmam sinirlerimi bozdu isin asli. Umarim bidaha atak yasamam ve su donem cabuk gecer. En azindan bilen ve yasayan insanlar fikrini paylasiyo o bile rahatlatiyo insani. Iyi ki varsiniz

Evet ilk zamanlar gerçekten zor alışmak ve ağrılar ama hepsi azalacak geçecek inşallah. Ben de çok tecrübeli sayılmam iki atağım oldu ilaç olarak waltrex ve zovirax kullandım. İkincisi daha kolaydı ilkine göre. Benim 1 yıldan fazladır ilişkim yok, açıkçası cesaretim de yok. Kendini sakın suçlama olanla ölene çare yok ne yazık ki...

İlk zamanlar gerçekten çok feci. Ama bununla yaşamaya alışıyo insan e tabi mecburen. Hastalığı iyi tanıyıp kabullenmek gerek. Bende çok yeni tanıdım, ama basit önlemler alarak daha başlangıç aşamasındayken hiç ağrı sızı çekmeden atlatabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…