Genital Herpes

Teşekkür ederim ortak tuvalet kullanımı ya da avm tuvaletlerinde bulaşır mı acaba?
Hayır ama dikkatli olmakta fayda var oturarak kullanmayın ortak wcleri çömelin hafif oturmanıza gerek yok lütfen bakın ben hiçbir şey yaşamamıştım başıma gelmez zannediyodum şuan başıma gelmeyen kalmadı tek bişeyden sizden rica ediyorum burayı kim okuyosa yalvarırım dikkat edin aşılarınızı olun her zaman korunun ve duş alın ağız gargarası dahil ! Gardasil ve Hepatit aşıları ihmale gelmez hepatit öpüşmeyşe de geçebilir co yaygın dikkat edin !!

Peki erken teşhis için bir testi var mı bunun
Bunlar içerisinde yalnızc Hpv kana geçmiyor ciltte kalıp ilerliyor Hpv için her kadının yılda bir kez Smear aldırıp rahminde değişiklik olup olmadıgına baktırması lazım.
Diğerlerinin kan testi var ama pozitifleşmeleri için en son ilişkinden veya en son cinsel sürtünme temasından sonra en az 3 ay geçmesi gerekiyor cinsel yolla bulaşan hastalıklar testi yaptırmak istiyorum diceksin uçuk testi olan Hsv 2 IGGyi kendin ek olarak eklettiriceksin kan alıp bakıcaklar sonuclar 2-3 güne cıkıyo toplamda 200 tl vermiştim sonuclar herhangi bir reçeteye ihtiyac yok direk herhangi bir tıp merkezi veya hastanede danışmaya gidip cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve ek olarak Hsv 2 IGG yani cinsel uçuğa bakılmasını istiyorum sadece cinsel tipe özel olsun diceksin Kan testinde böylelikle (Hsv 2 IGG,Anti HİV combo,Anti HCV,HbsAg,Anti Hbs,VDRL,TPHA bakılıcaklar bunlar kagıdada yazabişirsin onlar anlar zaten)

Çok net bilgilendirdiniz teşekkür ederim

Umarım hemen Türkiye'ye de gelir yıllarca beklemeyiz aşıyı.

Peki aramızda herpes'i olup da eşine söylemeyen, veya söyleyen, hamile olan, sağlıklı çocuk doğuran var mı acaba? İyi veya kötü tecrübelerini paylaşırsanız çok sevinirim.

Kızlar sakın söylemeyin hiç gerek yok bir uçuk için bu kadar kendinizi hırpalamaya eğer ciddi bir beraberliginiz varsa zaten evlilik öncesi ilişkiden uzak durun

Zaten vebalı gibi hissettiğimden kimseyle birlikte olamıyorum:) ben ayrıldığım erkek arkadaşıma söylemiştim erkeklerde çoğunlukla semptom görülmüyor, herpesle ilgili çok fikir sahibi de olmadıkları için önemsemiyorlar, ama bu riski almaya değmez bence de, çünkü bir başkası kötü bir tepki verebilir....

Evet hiç
Ya boşu boşuna söylemeyin bence 1 yıl sonra bulasıcılıgı düşüyo latex içeren güvenli bir prezervatif + uzun süre baskılayıcı tedavi alın ilişkiye giricekseniz böylelikle bulasma olmuyo karsınızdakine illa ilişki yaşıcaksınız sonucta
Ölümcül bir rhaatsızlıgınız yok sadece uçuk o kadar büyütmeyin hayatta neler var

Genıtal bolgemde yaralar olustu 2 doktora gıttım ucuga benzedıgını soyledıler test yaptırdım bekliyorum fakat ınternette yazılanları okudukca aglıyorum bu hastalıgın benı oldurecegını dusunuyorum yakalanan hastalar nasıl hayatınıza devam edıyorsunuz

Merhaba. Adetim bittikten sonra asiri kasinmayla beraber su kabarciklari oldugumu gordum onemsemedim doktora gitmedim. Bi sonraki adetimden sonra da sigillerim oldu iki tane. Bu sirada diger lezyonlar gecmisti. Doktor onlari gormedi. Hpv ve smear testi sonuclarimda hpv oldugum kesinlesti. Smear temiz ama kolposkopi yapilacak. Ama simdi herpes suphem var cunku onlar hpv degildi bence. Bu durumda kolposkopiyi nasil olcam yayilir mi iceriye. sirke surdum suan gorunen hic bi sey kalmadi disarida. Ama kafam hic rahat degil dunyam karardi. Herbes icin nerde tahlil yaptirmaliyim

Canim bunlari devlet hastanesi yapiyor mu?

Herpesi olanlar varsa Su Çiçeği aşısı yaptırsın akrabamız 45 yıllık hekim gencliginde sürekli stres oldugunda dudagında uçuk cıkıyomus hocası ona demiş ki su çiceği aşısı vurul o da herpes grubundan bir daha ucugun cıkmaz demiş su cicegi aşısı vurulduktan sonra bir daha dudaktaki ucugu cıkmamış

Arkadaşlar benim 1 yılı geçti ancak ilk zamankinden daha fazla atak geçiriyorum. Baskılama da yapmıyorum şimdilik. Acaba kafaya çok taktığımdan mı oluyor, baskılamaya geçsem mi, baskılama vücuttaki virüsü azaltıyor mu zamanla? Yoksa inatlaşıp vücudun alışmasını mı beklesem

Bağışıklığını güçlü tutmaya çalış kan değerlerine baktır eksiklik varsa yerine koymalısın bir de lysine takviye olarak alabilirsin

gecmis olsun bendede bezer rahatsizliklar var ayni dusunceler ilerisindeyim
gecmis olsun bendede ucuk varve bu konuhakkinda bigi almak iterim ozelden monusmamiz mumkunmu tesekkurler

Arkadaşlar belirtmek isterim bu yorumu tüm Herpes forumlarına göndericem.
Üstteki yorumlara bakarsanız 1,5 aydır Valtrex ile bile iyileşmeyen sürekli evrimleşen bir herpes atağı geçirdim. İnternet üzerinde yabancı türkçe bütün forumları okudum. Herpes çıkmaması için bünye görecelidir. Tüm önlemleri alırsın ama yine de çıkar ona bişey diyemem ama çıktıktan sonraki iyileşme süreci için yazacağım. 45 günlük bu süre zarfında denemediğim yöntem kalmadı. Çok masraflı olsada hepsini uygulayıp hangisinin daha çabuk iyileştirme gücü olduğunu öğrenme şansı buldum.
Kudret narı yağı- Etki Etmedi
Lokman hekim ürünü Elma Sirkesi- Etki etmedi
Gümüş suyu 40 ppm- Etki etmedi
Uçuk Kremi- Etki etmedi
Sarımsak- Etki etmedi
Nişastalı Dermatove Krem- Etki etmedi (Doktor kontrolünde uyguladım genital bölge kremi değildir)
Çay ağacı yağı- Kısmen etki etti ama geçirmedi
Antiseptik- Kısmen etki etti ama geçirmedi
ALOE VERA- %100 Etki etti

Arkadaşlar Aloe Vera bitkisi hepinizin evinde mutlaka olmalı. Ben günde bir defa uçuk kremi bir kaç defa Aloe Vera uyguladım. Harika sonuç aldım.Bulamam derseniz Açın aliexpressi yazın türkçe Aloe vera tohumu diye 1 tl-2tl fiyatla evinize gelsin. Kendiniz saksıya ekin. 45 gündür vajinanın içinde geçmeyen uçuğumu Aloe Vera geçirdi.Bitkiden bir parça koparın, ikiye bölün. İçindeki jeli temas ettirerek uçuklu bölgeyi ovalayın.İlk günde sonuç alacaksınız. Ben denemedim ama çıkmadan sürseniz bile etkisi mevcutmuş. Resmen mucize bitki olarak adlandırıyorum. Uçuksuz süreçte de sürdüğünzde vajina onarımı sağlar. Kimyasal olmadan tamamen bitkisel çözüm. Bitkiye karşı alerjiniz Olup olmadığını test etmek için; Bileğinizin iç kısmına jeli sürüp bir süre bekleyin. Reaksiyon göstermiyorsa alerjiniz yok ve uçuklardan kurtulabilirsiniz demektir. Sevgiler

bu hastalık sizde veya eşinizde varsa ve ataklar geçiriyorsanız evde saksı içinde aloe vera yetiştireceksiniz gerçekten yaralar için birebir tabiki ilaçla baskılamayıda ihmal etmeyin bende çok çektim çok şeyler denedim en iyisi aloe vera bitkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…