Genital Herpes

Kızlar bu forumun daha fazla aktifleşmesi gerekiyor bence çünkü çok fazla uçuk taşıyan kişi var birçogunun haberi yok malesef özellikle erkeklerin.Olan biz bayanlara oluyor.Lütfen buraya yazın biraz canlansın insanlar yalnız hissetmesin kendini sayıca çok çünkü

Bi de herpes için kan tahlili yaptırıp ögrenen var mı aranızda veya bulaştıktan ne zaman sonra uçuk çıktı kızlar ?

bu arada çıkıcak aşı yılda 1 kez uygulanıcak taşıyan insanların virüs yükü neredeyse sıfıra kadar düşücek yani yıllarca ilac kullanıp baskılamıs gibi olucak bulastırma oranı yüzbinde 2ye kadar düşücek kısacası iğneyi vurulucaksın senede bir ne cıkıcak ne de kimseye bulasıcak içiniz rahat olsun

Ben bir kaynakta 3-7 gün, başka birinde de aylar öncesinden virüsü kapmış olabilirsiniz belli olmaz diye okumuştum. Zaten bu virüsü kimden aldığımı düşünmemeye çalışıyorum,sonuçta olan oldu ve yapılacak bir şey yok. Bunu eğer tek kişi yoksa hayatınızda kesin olarak asla bilemiyorsunuz. Ben Herpesin ilk atağı tekrarlayınca poliklinikte Elisa'dan HSV bakılmasını istedim ve pozitif çıktı. Doktora ısrar edince ücretsiz olarak test yaptırabiliyorsunuz. Ancak doktorlar herpesi çok önemsemedikleri için genelde test istemiyorlar.

BENİM ANNEM HEM HPV HEM HERPES kaptı babamdan herpesi çok zor geçirdi bagısıklıgı asırı düşüktü kendine iyi baktı her ikisini de atlattı 5 yıldan uzun süredir onda ikisi de yok unuttu bile

Çok sevindim inanın her iyi habere ihtiyacım var. Henüz 1. yılım dolmadı, bağışıklı sistemimin buna alışacağını ve hiç olmazsa lezyonların olmayacağını düşünerek dua ediyorum ancak her defasında tekrarlıyor. HPV hastalarının kullandığı AHCC diye bir kapsül varmış,şu an Türkiye'de yok ancak yurtdışı sitelerinden sipariş verebiliyorsunuz. Onu kullanmayı düşünüyorum. Herpes vücuttan atılmıyor ancak HPV atılıyormuş. En azından bu iyi haber.

Daha iyi haber aşıyı biliyosunuz zaten bütün dünya cıkmasını bekliyo artık piyasaya sürülücek 2019-2020 başında falan aşıyı yılda bir kez oluyosun o yıl hiç ucugun cıkmıyo ve bulastırmıyosun aşı tümüyle baskılıyo vücudunda yokmus gibi oluyo 1 yıl .Bulasıcılık gidiyo yüzbinde 2ye düşüyo :) Hel_in var sitede o hem herpes hem de hpv atlattı macun kullanıyodu lokman hekimden ve multivitamin multi vitamin biliyosun bütün mineral ve vitaminleri içeren tek hap cocuklar bile kullanıyo günlük 1 tane alman gerekiyor ilk 2-3 yıl macun taze skılmıs portakal suyu yoğurt probiyotik çörek otu

Daha iyi haber aşıyı biliyosunuz zaten bütün dünya cıkmasını bekliyo artık piyasaya sürülücek 2019-2020 başında falan aşıyı yılda bir kez oluyosun o yıl hiç ucugun cıkmıyo ve bulastırmıyosun aşı tümüyle baskılıyo vücudunda yokmus gibi oluyo 1 yıl .Bulasıcılık gidiyo yüzbinde 2ye düşüyo :) Hel_in var sitede o hem herpes hem de hpv atlattı macun kullanıyodu lokman hekimden ve multivitamin multi vitamin biliyosun bütün mineral ve vitaminleri içeren tek hap cocuklar bile kullanıyo günlük 1 tane alman gerekiyor ilk 2-3 yıl macun taze skılmıs portakal suyu yoğurt probiyotik çörek otu

Peki aşı virüsü çoktan kapmış olanlara etki ediyor mu? Gerçi Türkiye'ye gelmesi ve uygulanması epey zaman alır.

Peki aşı virüsü çoktan kapmış olanlara etki ediyor mu? Gerçi Türkiye'ye gelmesi ve uygulanması epey zaman alır.
Evet şimdi iki üç tane aşı var calısmalara baslanan 2017de calısmaya başlanan aşı virüsü temizleyici hsv 2ye özel.Bundan 2-3 yıl önce calısmasına başlanan ve iki üc yıla cıkması beklenen herkesin bildigi aşı da şöyle yılda 1 kez vuruluyor kapmıs olanlar benim anladıgım kadarıyla o senin vücudundaki virüsü yok gibi bastırıyor ve vücutta virüs ne cıkıyor ne de bulasıyor yüzbinde 2ye düşüyor cıkma ve bulasma oranı ki bu istatistiksel olarak rakam bu çıkmıyor kısacası ve bulastıramıyorsun

http://jgv.microbiologyresearch.org/content/journal/jgv/10.1099/vir.0.79978-0 Bu çalışmada diyor ki eğer uçuk kapanların sadece %20sinde uçuk çıkıyor hsv2li kişilerde uçuk çıkan bu kişiler incelendiginde bağışıklım hücrelerinin (Cd4 -T cell) diğer asemptomatik olanlara göre belirgin derece de daha düşük oldugu gözlenmiştir.Yani uçuk cıkıyosa bilin ki bagısıklıgınız düşük yükseltmeniz lazım bu da 1 yılınızı alır bu süreç içerisinde Multivitamin ,Imutor (Beta Glukan),her gün taze sıkılmıs portakal suyu,yumurta,bol bol sebze meyve,Apikobal gibi b vitamini takviyeleri alın kansızlıgınız varsa hele ki direk demir ilacınızı alın doktorunuzdan veya b12 aşısı yaptırın ,bikac ayda bir d vitamini depolarınızı doldurmak için devit-3 ampül kırın uçuğun üstüne kırmakta iyi gelir,ev yapımı yoğurt ,kefir ,ayran için probiyotik,çörek otu,zencefil,zerdeçal,yeşilçay,ekinezya cayı Bunlar sizin bagısıklıgınızı en geç 1 yılda yükseltir kendinize dikkat edin bagısıklık yükselirse hsv2 çıkmaz bulasıcılıgı yok denecek kadar azalır diyor

Bu hastalık nasıl bulaşır? Forumda çok fazla paylaşim var.
Bu hastalık cinsel temas yoluysa yani cinsel ilişki olmasa dahi o cinsel bölgelerin birbirine değmesi ve sürtünmesiyle bulaşır.Prezervatif kullanılsa dahi geçme riski var .Bulaşan 10 kişiden sadece 2sinde uçuk şeklinde ortaya çıkar bu dudak uçuğu olan Hsv1in Genital olan ve cinsel temas yoluyla bulaşan tipi olan genital(cinsel uçuk) Hsv 2dir.Bulaşan kişilerde yıllarca kanda uyuyarak kalıp sonradan aktifleşebilir uçuk oldugu için genelde bagısıklık düştügü dönemlerde ortaya cıkar veya dedigim gibi %80inde bi belirti olmadan uyur yıllarca.

Teşekkür ederim ortak tuvalet kullanımı ya da avm tuvaletlerinde bulaşır mı acaba?

Aynı zamanda cinsel temas yoluyla hepatit,rahim ağzı kanseri yapan hpv tipleri ve siğil yapan tipleri,frengi gibi diğer hastalıklar karşınızdakinde hiçbir belirti olmadıgı halde size bulaşabilir .Bunlar için cinsel ilişki olmasına gerek yok o bölgelerin birbirine olan temasıyla rahatlıkla bulasır .Hsv ,frengi ve hepatit gibi hastalıklar en son ilişkiden 3 ay sonra kanda pozitifleşmeye başlar.Hpv içinse durum farklı yıllarca kuluçkada olabilir kana geçmez erkekte herhangi bir testi veya anlasılmasının yolu yoktur karsınızdakinde hiçbir belirti olmadan size sürtünme veya cinsel ilişkiyle bulasabilir o bölgelerin birbirine değmesi yeterlidir diyebilirz.Hpv oralle de o bölgeye bulasabilir .Hpvnin aşısı vardır Gardasil rahim agzı kanseri ve siğil yapan tiplerden koruyor çok belalı bi hastalık mutlaka gardadil aşıyı olun aynı zamanda hepatit b nin de aşısı var lütfen vurulmadıysanız muhakkak olun kanda rutin bakılan testlerde anti hbs hepatit aşısı veya bagısıklıgı yoksa negatif cıkar hemen aşınızı vurulun.Cinsel ilişkide kondomlarınız virüs geçmemsi için LATEX maddesini içermek zorunda mesela her yerde bulunan DUREX EKSTRA KORUMA prezervatif(kondom) en güvenlisidir ucunda virüs öldürücü de mevcuttur.Bunu kullanın ama özellikle hpv ve hsv prezervatif dısında kalan alanlardan da bulasabilicegi için ilişki sonrası kondom dısında kalan alanları hemen sıcak su sabun veya sirkeli suyla arındırın minimum 15 dakika virüslerin ölmesi için sıcak su sabun dusunu almalısınız ilk suyla akıtın ondan sonra sabunlayın.Her zaman korunun özellikle hpv rahminize yerleşti mi kansere kadar götürebilir rahim agzı kanserinin tek nedeni hpv dir .Hsv ise rahminizde yara yapabilir ama hpv kadar tehlikeli değildir.ve ağız gargarası yapın suyla ağzınızda hiçbir şey kalmasın ya yutun ya tükürün .Tek eşli olun güvenmeyin korunun !!!!? İlişki sonrası direk sabunla duş ve ağız gargarası hayat kurtarır !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…