- 11 Temmuz 2016
- 174
- 104
- 53
- 39
- Konu Sahibi aysennikko
-
Günlük b kompleks alıyorum b grubu vitaminlerin tümünü içeriyor. Bi atak daha yaşamak istemem kimse de yaşamasın. Bunun ağrı ve kaşıntışından verdiği eziyetten ağlıyordum resmen.
Benimki stres kaynaklı gelişmişti tam düğüne 1 ay kala !!! Resmen mahvolmuştum.. ne yapacaktım ne edecektim.. kimselere bişey demedim, önce internette araştırdım.. sonra koşa koşa doktora gittim. Temizlik beslenme vitaminler neyse geçti. Birer hafta arayla 3 atak daha geçirdim. Belkide hayatımın en acılı günleriydi. Allahtan eşim anlayışlı bilgili biriydi her anlamda yardımcı oldu. Çok şükür ki geçti.. umarım bir daha yaşamam.
Merhaba ben de yaptırdım, atak yokken yaptırmak lazım. Herpesi olmayan birisi yaptırmasın tavsiye etmem, çünkü deri zarar gördüğünde virüsün geçmesi kolaylaşıyor. Ancak çoktan kaptıysanız mecburen jilet veya ağda yapacaksınız. Bunlar da atakları tetikliyor. O yüzden tümden kurtulmak en mantıklısı.Netten araştırdığım lazer merkezlerinin sitesinde hep şu yazıyor kronik cilt hastalığı (uçuk,sedef,egzama vs.) olanlara lazer uygulaması yapılmaz. Yaptıran arkadaş yaptırdığınız yer böyle bişey sordu mu yada siz söylediniz mi
Lazer seansları boyunca atak geçirmediniz değil miMerhaba ben de yaptırdım, atak yokken yaptırmak lazım. Herpesi olmayan birisi yaptırmasın tavsiye etmem, çünkü deri zarar gördüğünde virüsün geçmesi kolaylaşıyor. Ancak çoktan kaptıysanız mecburen jilet veya ağda yapacaksınız. Bunlar da atakları tetikliyor. O yüzden tümden kurtulmak en mantıklısı.
Lazere zaten birkaç ayda bir gittim, gittiğim zaman da atak olmadı. Hatta ben çok sık atak geçiren biriyim, azcık havasız nemli kalsa,tahriş olsa bile oluyor bende. Jiilet zaten direk sebebi,ağda da bence öyledir. Bir şekilde deriyi tahriş etmemek gerek. O yüzden lazer sorunu kökünden çözmesi açısından iyi.Lazer seansları boyunca atak geçirmediniz değil mi
Jilet sebebi demişsiniz peki seans öncesi jilet yapma zorunluluğu var nasıl halledeceğizLazere zaten birkaç ayda bir gittim, gittiğim zaman da atak olmadı. Hatta ben çok sık atak geçiren biriyim, azcık havasız nemli kalsa,tahriş olsa bile oluyor bende. Jiilet zaten direk sebebi,ağda da bence öyledir. Bir şekilde deriyi tahriş etmemek gerek. O yüzden lazer sorunu kökünden çözmesi açısından iyi.
Ben banyoda çok tahriş etmeden nazikçe yapmıştım. Bir sorun çıkmadı ama atak olursa tabi gitmezsiniz randevuya, geçmesini beklersinizJilet sebebi demişsiniz peki seans öncesi jilet yapma zorunluluğu var nasıl halledeceğiz
Rusya’daki aşıyı kullanan var, maalesef işe yaramamış ama su çiçeği aşısını ben de merak ediyorum....Merhaba arkadaşlar 9 aydır herpese yakalandim 2 ayda bir atak geçiriyor um , Rusya'dan viteherpavak aşısını getirticem tanıdık vasıtasıyla, ise yararsa burdan yazarım , bu arada şu çiçeği aşısı yapıp iyi gelen oldumu , forimda çoğu yerde yazılmış bu.konu , yarar gorenler lütfen paylaş im yapsin ,buralardan başka bilgi alacağımız yer yok cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?