Genital Herpes

Aloe vera hiç denemedim. Ama iyi fikirmiş gibi görünyor. 1 yıldır atak geçirmedim şükürler olsun. Ataklar sırasında asiviral krem ve hap kullandım. Hemen etki gösterdi bende.

Ben de şu anda içten tedavideyim. B12 ve demir yetersizliği de uçuğa sebeptir aklınızda olsun. Benim çok düşük onu tedavi etme aşamasındayım. Bir yandan valtrex(baskılama için) lysine ve immuneksplus kullanıorm. İmmuneks ve lysine 2 kutu için yeterli. Bağışıklığı fazla uyarmak iyi değildir kanser hastası veya aids olmadığınız sürece. Hepsi bitince çinko alıcam 1 ay. Ama valtex devam edecek en az 6 ay. Çünkü her ay atak yaşıyorsanız baskılama yapmanız şart. Günlük bağışıklık için C vitamini takviyesi alabilrsnz. Beta glukan çok kullanmayın dediğim gibi. Ha bu arada folik asit de çok önemli. Et yemeyen veya az tüketen biriyseniz folik asit değerlerinizi de kontrol ettirmenizde fayda var.

Günlük b kompleks alıyorum b grubu vitaminlerin tümünü içeriyor. Bi atak daha yaşamak istemem kimse de yaşamasın. Bunun ağrı ve kaşıntışından verdiği eziyetten ağlıyordum resmen.

Günlük b kompleks alıyorum b grubu vitaminlerin tümünü içeriyor. Bi atak daha yaşamak istemem kimse de yaşamasın. Bunun ağrı ve kaşıntışından verdiği eziyetten ağlıyordum resmen.

Kesinlikle. Her ay atak geçirdim ben bu son atağım isyan ettirdi artık. Bir daha tek bir tane bile yaşamaya niyetim yok. Çıkmaması için elimden geleni yapıcam. Evet B komplex faydalı olacaktır. Bi senedir nüksetmiyorsa ztn faydasını görmüşsünz demektir.

Benimki stres kaynaklı gelişmişti tam düğüne 1 ay kala !!! Resmen mahvolmuştum.. ne yapacaktım ne edecektim.. kimselere bişey demedim, önce internette araştırdım.. sonra koşa koşa doktora gittim. Temizlik beslenme vitaminler neyse geçti. Birer hafta arayla 3 atak daha geçirdim. Belkide hayatımın en acılı günleriydi. Allahtan eşim anlayışlı bilgili biriydi her anlamda yardımcı oldu. Çok şükür ki geçti.. umarım bir daha yaşamam.

Benimki stres kaynaklı gelişmişti tam düğüne 1 ay kala !!! Resmen mahvolmuştum.. ne yapacaktım ne edecektim.. kimselere bişey demedim, önce internette araştırdım.. sonra koşa koşa doktora gittim. Temizlik beslenme vitaminler neyse geçti. Birer hafta arayla 3 atak daha geçirdim. Belkide hayatımın en acılı günleriydi. Allahtan eşim anlayışlı bilgili biriydi her anlamda yardımcı oldu. Çok şükür ki geçti.. umarım bir daha yaşamam.

Ne güzel. Eşinizin desteği de çok önemli çünkü. Bir daha geçirirseniz ilk olanlar gibi şiddetli olmuyor ztn. Tek çıkıyor 2 günde iyileşiyor. Sadece başka bölgeye yayılma bulaşma olursa kurtulma süreniz uzuyor. Hele ki vajina içine allah korusun çektiğim en büyük ızdırap olabilirdi. Vücudumuza iyi bakmamız lazım. Ömür boyu bizimle olacaksa kontrolün bizde olduğunu göstermemiz gerek. Çok ama çok geçmiş olsun sevgiler

Aynen. Onun desteği gerçekten çok önemliydi. Heimize geçmiş olsun. Sağlıklı günler.

Hastalığı geçirmiş olup lazer epilasyon yaptıran var mı yaptırdıysanız herhangi bir sıkıntı oluştu mu

Lazer şart. Genital bölge müsait değilken uçuk çıktığında müdahalesi zor. Doktora o halde gitmek imkansız. Sıkıntıya sokuyor insanı. Atak yokken mutlaka şazer yaptırılmalı. Ben de yaptıracağım.

Netten araştırdığım lazer merkezlerinin sitesinde hep şu yazıyor kronik cilt hastalığı (uçuk,sedef,egzama vs.) olanlara lazer uygulaması yapılmaz. Yaptıran arkadaş yaptırdığınız yer böyle bişey sordu mu yada siz söylediniz mi

Netten araştırdığım lazer merkezlerinin sitesinde hep şu yazıyor kronik cilt hastalığı (uçuk,sedef,egzama vs.) olanlara lazer uygulaması yapılmaz. Yaptıran arkadaş yaptırdığınız yer böyle bişey sordu mu yada siz söylediniz mi
Merhaba ben de yaptırdım, atak yokken yaptırmak lazım. Herpesi olmayan birisi yaptırmasın tavsiye etmem, çünkü deri zarar gördüğünde virüsün geçmesi kolaylaşıyor. Ancak çoktan kaptıysanız mecburen jilet veya ağda yapacaksınız. Bunlar da atakları tetikliyor. O yüzden tümden kurtulmak en mantıklısı.

Merhaba ben de yaptırdım, atak yokken yaptırmak lazım. Herpesi olmayan birisi yaptırmasın tavsiye etmem, çünkü deri zarar gördüğünde virüsün geçmesi kolaylaşıyor. Ancak çoktan kaptıysanız mecburen jilet veya ağda yapacaksınız. Bunlar da atakları tetikliyor. O yüzden tümden kurtulmak en mantıklısı.
Lazer seansları boyunca atak geçirmediniz değil mi

Lazer seansları boyunca atak geçirmediniz değil mi
Lazere zaten birkaç ayda bir gittim, gittiğim zaman da atak olmadı. Hatta ben çok sık atak geçiren biriyim, azcık havasız nemli kalsa,tahriş olsa bile oluyor bende. Jiilet zaten direk sebebi,ağda da bence öyledir. Bir şekilde deriyi tahriş etmemek gerek. O yüzden lazer sorunu kökünden çözmesi açısından iyi.

Lazere zaten birkaç ayda bir gittim, gittiğim zaman da atak olmadı. Hatta ben çok sık atak geçiren biriyim, azcık havasız nemli kalsa,tahriş olsa bile oluyor bende. Jiilet zaten direk sebebi,ağda da bence öyledir. Bir şekilde deriyi tahriş etmemek gerek. O yüzden lazer sorunu kökünden çözmesi açısından iyi.
Jilet sebebi demişsiniz peki seans öncesi jilet yapma zorunluluğu var nasıl halledeceğiz

Merhaba arkadaşlar 9 aydır herpese yakalandim 2 ayda bir atak geçiriyor um , Rusya'dan viteherpavak aşısını getirticem tanıdık vasıtasıyla, ise yararsa burdan yazarım , bu arada şu çiçeği aşısı yapıp iyi gelen oldumu , forimda çoğu yerde yazılmış bu.konu , yarar gorenler lütfen paylaş im yapsin ,buralardan başka bilgi alacağımız yer yok cunku

Merhaba arkadaşlar 9 aydır herpese yakalandim 2 ayda bir atak geçiriyor um , Rusya'dan viteherpavak aşısını getirticem tanıdık vasıtasıyla, ise yararsa burdan yazarım , bu arada şu çiçeği aşısı yapıp iyi gelen oldumu , forimda çoğu yerde yazılmış bu.konu , yarar gorenler lütfen paylaş im yapsin ,buralardan başka bilgi alacağımız yer yok cunku
Rusya’daki aşıyı kullanan var, maalesef işe yaramamış ama su çiçeği aşısını ben de merak ediyorum....

Back
X