- Konu Sahibi aysennikko
İbrahim gokcegin Melisa setini kullanan oldumu , bugün sordum 420 TL dedi 4 set alınması lazım 1700 TL civarı , çok para ama bilsek geçirecek düşünmeden alırız , varmı deneyimi olan ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun bir araysa çok iyi:) bendeki çok sıklaştı bu aralar kan tahlili yaptırdım, D vitaminim yerlerde çıktı!. Şimdi devit-3 alıyorum bakalım işe yarayacak mı, B complex almıştım bi ara, bi o süreçte de çıkmamıştı,sonucu buradan yazarım. Gerçi bir çok kişi D vitamini tavsiyesinde bulunmuştu buradan. Özetle sadece bünyeye bakıyor ne olursa olsun... Siz eşinize söylemişsiniz, onda bir şeyler var mı peki? Erkeklere bulaşma ihtimali çok daha az sanırım. Bu açıdan daha şanslı oluyorlar.Uzun bir aradan sonra ben ve bu sabah coşan uçuğum burdayız. Nasılsınız arkadaşlar..??
yaklaşık bir buçuk yıl oldu atak olmadı. Bu sefer daha hafif ama asiviral hap ve krem kullanıyorum. Bu ikinci gün iyice hafifledi.sıcak havalarda çok çekilmez oluyor açıkçası. Bu sefer çıkma sebebini bende anlamadım. Soğuk algınlığı oldum bağışıklık sis. Dolayı da olabilir. Sürekli kullandığım marka pedi de bulamayıp idarelik başka marka almıştım bilemiyorum açıkçası..Uzun bir araysa çok iyi:) bendeki çok sıklaştı bu aralar kan tahlili yaptırdım, D vitaminim yerlerde çıktı!. Şimdi devit-3 alıyorum bakalım işe yarayacak mı, B complex almıştım bi ara, bi o süreçte de çıkmamıştı,sonucu buradan yazarım. Gerçi bir çok kişi D vitamini tavsiyesinde bulunmuştu buradan. Özetle sadece bünyeye bakıyor ne olursa olsun... Siz eşinize söylemişsiniz, onda bir şeyler var mı peki? Erkeklere bulaşma ihtimali çok daha az sanırım. Bu açıdan daha şanslı oluyorlar.
Bu arada eşimde yok. Bulaşmadı da. Gerçi dikkat ediyorum atak dönemi belirtilerinden ve tamamen iyileşene kadar uzak duruyoruz.yaklaşık bir buçuk yıl oldu atak olmadı. Bu sefer daha hafif ama asiviral hap ve krem kullanıyorum. Bu ikinci gün iyice hafifledi.sıcak havalarda çok çekilmez oluyor açıkçası. Bu sefer çıkma sebebini bende anlamadım. Soğuk algınlığı oldum bağışıklık sis. Dolayı da olabilir. Sürekli kullandığım marka pedi de bulamayıp idarelik başka marka almıştım bilemiyorum açıkçası..
Kusura bakmayın çalıştığım için yoğun oluyorum geç geri dönüş oldu. Tabiki yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırımGecmis olsun bendede dun atak oldu gecmesini bekliyorum sizinle özelden konusabilirmiyiz lutfen
Nemli ve havasız kaldıysa olabilir bence... Yukarıda yazmıştım; nemli kalmaması için talk pudrası+ rahat ve bol kıyafetler oldukça fark ediyor.7 aydir cikmayan ucugum coştu yaaBu sicaklar mi etkiliyor acaba
bilgisi olan yorum yazabilir mi??
Ilk ne zaman gecirdiniz ?ilk yil ataklar cok sık olur. Sonra azaldigi soyleniyor. Hekiminizle konusup baskilama tedavisi alabilirsiniz. Gercekten ataklari çok azaltiyor.Benim her ay yeniliyor ne yapabilirim.stressli bi,hayatım var.
Kesinlikle iyi bir dermatologa gitmeni oneririm. Bunun disinda imunex plus kullanabilirsin gunluk. Bagisikligini arttiracaktir. Yaz aylari biraz tetikler gunes isigi ve terleyip camasirin islak kalmasi vs. Kuru tutmaya ozen goster.Agda ve jilet yapma. Makasla kisaltabilirsin. Dantelli ve saten camasirlari kesinlikle giyme.pamuklu tercih et. Vajinit ve sistit olmamaya calis.Simdilik aklima gelenler bunlar. Cok gecmis olsun:)Geçen sene kasim da geçirdim her ay oluyor artık
Benimde her aybasım gelmeden cıkıo mutlaka cok rahatsız edici bisey.Bol giysiler giymek gerekio böyle zamanlardaGeçen sene kasim da geçirdim her ay oluyor artık
simdi nasil oldunuz acaba?Merhaba, bu hastalığı ancak yaşayan bilir. Bu 4. atağım,, ağrı sızı olmuyor ama dünyam başıma yıkıldı. Psikolojik olarak çöktüm, henüz bekarım,evlendiğimde eşime nasıl diyeceğim çünkü mecburen lezyonların geçmesi gerekiyor. Bağışıklık sitemi kuvetli olmayan biriyim, bu uçukların hayat boyu her regl olduğumda, ateşlendiğimde,yorulduğumda çıkacak olması beni çok üzüyor. Kendimi cüzzamlı gibi hissediyorum. Bu hastalığı tekrar eden ve sonradan azalan kimse var mı, hiç mi umut yok......Yarın doktordan randevu aldım, doktorun da fazla bir şey diyeceğini sanmıyorum ama baskılama tedavisi için gidiyorum.
Aynen öyle beslenme ve stres kontrolü çok önemli ben bir yılı ataksız geçirdim çok mutluyum. Tatil dönüşü küçük bi enfeksiyon kabusu yaşadım. Onun dışında şükürler olsun herşey iyi. Şimdi bebek tedavisi de görüyorum.Merhaba ben baskılama yaptım 6 ay, önemli ölçüde azaldı. Çıkınca da ilaç alıyorum 1 günde sönüyor, herkesin dediği doğru galiba zaman geçtikçe dikkat de ederseniz azalıyor. Kimse umudunu kaybetmesin :))) benim çok sık oluyordu önceden şimdi azaldı. Vücut her şeye alışıyor yeter ki baş etmeyi bilelim dikkatli olalım:)