Can'ım merhaba büyük ihtimalle internette saçma sapan yazılanları okudun ama bende yaklaşık 4 5 ay önce bu virüsü kaptığımı öğrendim bende senin gibi bunalıma girdim dünyam başıma yıkıldı ama gereksiz yere kendimi hırpalamışım onu anladım şöyle söylüyüm 3 ay sıkıntılı geçer biraz bacak Ağrı'sı benzeri bir Ağrı'n olur ama 3 aydan sonra herşey normale biner artık Ağrı'n sızın olmaz arada bi hassasiyet duyabilirsin benim ilk ataktan sonra hiç atağım olmadı mesela ama bacak Ağrı'm falan oldu 1 aydır o da olmadı onun dışında 4 ay asiviral kullandım doktor falan önermedi tabi kafama göre kullandım salak gibi çok yüksek dozda kullanmama rağmen karaciğerlerimi Nasıl yorduysa her yerimde sivilceler cıktı ilacı bırakmama rağmen hala geçmediler eğer yılda 4 ataktan Fazla geçirmezsen bence ilaç falan kullanma çıktığı süre zarfında kullan sadece .Bunun dışında biliyorum bulaşmasından korkuyosun korkma çünkü 4 ayrı doktora gittim 4 ü de bulaşma olması için uçuğun saçılması lazım dedi bende internette okudum çıkmasada bulaşır yazıyo dedim onlarda bunun eğer kişinin bağışıklık sistemi düşükse ve fazla tekrar ediyorsa uçuklar vajen içindeyse tehlikeli dediler fakat onda da 6 ay yada 1 yıl ilaç tedavisi uyguluyoruz dediler yani her insandaki ucuk la seninki bir olmuyo yani internete bakıp bakıp kafanı bulandırma boşuna ama bir dermatoloğa git onlar daha bilinçli bi de benimki tip1 ama genitalimde fakat tip 2 de olsa durum aynı oluyo.Sonra ben korunmadan ilişki yaşıyorum ve bulaştırmadım hatta erkek arkadaşım çölyak bağışıklığı bizimkinden kötü yani tabi çıktığı dönem ve yaralar iyileşene kadar hiç bişey yaşamadım kimseyle virüsü başkasından oral la kaptım.İşin özü temizlik hijyenine dikkat et evlenene kadarda korun ben uygulayamıyorum ama doğrusu bu çok öpüyorum bu arada bende sağlıkcıyım Ankarada yaşıyorum Yardım gerekirse burdayım bu hastalığı oranın gribi gibi düşün kafanda büyütme ben bizzat denedim herşeyi Bu arada hastaneden arkadaşlarımda vardı bunu yaşayan onlar 7 yıldır falan bu virüsle beraber ler evliler ve eşleri bile bilmiyo sadece ilk yıl biraz sıkıntılı geçiyo dediler Zaman'la vücut bunu alt edip izole ediyo hiç kafana takma umarım biraz da olsa rahatlarsın hoşçakal