• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital Kararma için çözüm

Gulsumko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar

Aslında bu tarz konuları sormaya çekiniyorum ama müşkül durumdayım ve sizlerin yardımcı olacağını düşünüyorum. Benim genital bölgemde fena halde kararma var sanırsınız Zonguldak maden kömür ocakları. Lazer epilasyon yaptırmadan önce çok fazla jilet ve tüy dökücü krem kullandım. Şu an zaten lazer yaptırdığım için o tarz şeyler kullanmıyorum, temizliğe de dikkat ediyorum, pamuklu iç çamaşırı kullanıyorum ama yine de kapkara. Şu an bekar olduğum için çok fazla sıkıntı çekmiyorum ama ilerde evlenince kocam bir şey söyler diye de korkuyorum Türk erkeklerini biliyorsunuz hepsinde pembe sevdasıdır gidiyor, her neyse onları geçtim en çok kendim için istiyorum cidden artık görmeye dayanamıyorum lütfen bir çözüm söyleyin.

Lazer yaptırdıkça açılıyor canım bende bilet kullandığım için biraz vardı ama düzenli lazerle geçti çok hafıf üst kısmını kese atıyorum kimyasal bişey kullanma pH bozuluyor

Lazer yaptırdıkça açılıyor canım bende bilet kullandığım için biraz vardı ama düzenli lazerle geçti çok hafıf üst kısmını kese atıyorum kimyasal bişey kullanma pH bozuluyor
Kimyasal hiçbir şey kullanmıyorum ama lazerde de açılma olmadı öylece duruyor

Şu an bekar olduğum için çok fazla sıkıntı çekmiyorum ama ilerde evlenince kocam bir şey söyler diye de korkuyorum Türk erkeklerini biliyorsunuz hepsinde pembe sevdasıdır gidiyor
🤦🏻‍♀️

Olabilir ben de hep jilet kullandım ama kararmam yok lazerde de geçmemiş
Bende de öyle ama şu sıralar hafif bir renk değişikliği var gibi dönemsel de olabilir bilemiyorum. Lazerde geçmemesi garip muhtemelen ten renginden dolayı koyu biraz daha kararmış bu işlemlerle.

Bende de öyle ama şu sıralar hafif bir renk değişikliği var gibi dönemsel de olabilir bilemiyorum. Lazerde geçmemesi garip muhtemelen ten renginden dolayı koyu biraz daha kararmış bu işlemlerle.
Tamam işte geçmez

Ama onunki jiletten dolayı böyle olmuş ten rengiyle alakalı değil anladığım kadarıyla
Bembeyaz olsa istediği kadar jilet yapsin kararmaz ha yas ilerledikçe hafif renk değişikliği oluyor ama jiletle pek ilgisi yok ;)

Bembeyaz olsa istediği kadar jilet yapsin kararmaz ha yas ilerledikçe hafif renk değişikliği oluyor ama jiletle pek ilgisi yok ;)
Hayır cidden iyi hatırlıyorum bu kadar kara değildi vallahi sanki her sene daha da kararıyor 😂😂

Evet kesinlikle ten rengi de önemli ama jilet bazı insanlarda gerçekten kararma yapıyor çok kişiden duydum
Jilet kararma yapmaz diyenler yanlış düşünüyor. Ben yıldan yıla bile o farkı hissettim

Jilet kararma yapmaz diyenler yanlış düşünüyor. Ben yıldan yıla bile o farkı hissettim
Yoo yapmaz lazer yapana kadar jilet yapiyordum bembeyaz kadınım şeyimin jiletten kararacağını düşünmedim hiç kararmadida ağda derseniz belki okey çünkü sonuçta bir güçle o deri çekiliyor zamanla kararabilir

Yoo yapmaz lazer yapana kadar jilet yapiyordum bembeyaz kadınım şeyimin jiletten kararacağını düşünmedim hiç kararmadida ağda derseniz belki okey çünkü sonuçta bir güçle o deri çekiliyor zamanla kararabilir
Sizinki yapmamış ne güzel size ama inanın herkesin ki öyle değil hatta şunu da söyleyeyim lazer epilasyondan sonra da karardı

Çalıştığım sektörden kaynaklı şu yaşıma kadar çeşit çeşit vajina görmüş bir kişi olarak 🤣🤣 genital bölge rengi tamamen ten rengi ve hormona bağlı...
Beyaz tenli veya sarışın insanlar da genital pembe ve beyaz, siyah tüylü buğday ve esmerlerde daha koyu oluyor. Ne jiletle ilgisi var ne agdayla. Sadece kuru tirasin etkisi var ama o da süreç hızlandırmak gibi. 30 yaşında o kararmayi zaten yasayacaksin sadece sen genitalini kuru tiraslamayla üst derisini tahrip ederek kuruluk sebebiyle daha koyu gözükür ama en fazla 1 ton. Yıllardır jilet yapan teyzelerim vardı selanik göçmeni pespembeydi🤣 kendinizi olduğu gibi kabul Edin . Kilo almamaya çalışın kilo alıp surtunce orası daha çok kararıyor yine tahriş sebebiyle. Ama hiç bir çözümü yok biz karbonda attık, protokolde uyguladık dolgu yaptıran bile var 😂😂 ama ayni tas ayni hamam .

Back
X