- Konu Sahibi pammukprenses100
Kızlar bugün ilk yaptırdım tecrübelilerdenn yardım istiyorum soğuk hava üfledi hem genital hem koltuk altı ama biraz sızı hissediyorum normal mi :18: tedirgin olmak istemiyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün ilk yaptırdım tecrübelilerdenn yardım istiyorum soğuk hava üfledi hem genital hem koltuk altı ama biraz sızı hissediyorum normal mi :18: tedirgin olmak istemiyorum![]()
normal canım alexandrte cihazıyla mı yapılıyo:?
normal canım alexandrte cihazıyla mı yapılıyo:?
Evet canım Aleksandre yazamadım ama senin dediğin :)
geçer cnm.zamanla alışır zaten normal gelir sana da.alışırsın.krem fln verdiler mi sürüyon mu?
Kızlar bugün ilk yaptırdım tecrübelilerdenn yardım istiyorum soğuk hava üfledi hem genital hem koltuk altı ama biraz sızı hissediyorum normal mi :18: tedirgin olmak istemiyorum![]()
Bi de iç kısımlara yaparken korktum biraz hava geldkçe zararı olurmu diye
Alexe girdiniz sanırım. Olağan bir durum, gece bepanten sürün sızlayan yerlere. Yarın devam ederse devam edin uygulamaya.
yok cnm omaz o hava sadece azıyı azaltması için veriliyo.krem olarak ne sür dediler.
benim gittiğim kadın asla bepanten sürmeyin dedi özellikle genital bölgeye.zaten prospektüste de yazıyo genital bölgeye uygulamayın diye.
Bana uygulayan doktor da yanma sızlama hissettiğinde bepanten sür dedi
İçine sürmeyeceksin ki, haricen uygulayacaksın.
zaten neden içine sürelim ki dış bölgeye uyguluyo sonuçta![]()
İçi derken vajinanın içinden bahsetmiyorum. Dış dudaklar ve genitalin üst kısmı. Alexte yanma, sızlama durumlarında önerilen bepanten kremdir...Alex polikliniklerde uygulanır.
Yardım istemişsin, yardım etmeye çalışıyoruz.
ben yardım istemedim ki ben zaten yaptırdım benim olayım bitti arkadaş sordu sadece ben ona söyledim.siz de bepanten deyince sadece doğru bilgilendirmek istedim.bence kullandığınız şeyin bi prospektüsünü okuyun.bana bi zararı yok sonuçta benim pek umrumda da olmaz.