genital lazer epilasyon yaptırdımm..

Pardon yahu :)
Ben neden seni konu sahibi olarak gördüysem :1:

Geçen hafta gittim daha uygulamaya, uygulayan kişi de doktor..Prospektüste yazan iç kısımlar için geçerli olabilir. Tabi bilir kişi değilim bu konuda, ama doktor tarafından önerildi.
Ha yanmam sızlamam olmadığı için hiç kullanmadım ben o ayrı.

yok değilim konu sahibi :52::52: bana başka krem verdiler lazer cildi yaktığı için rahatlaması açısından.gerçekten çok da rahatlatıyo.bence mutlaka krem kullanın özellikle duştan sonra :52::52::52:

ben yardım istemedim ki ben zaten yaptırdım benim olayım bitti arkadaş sordu sadece ben ona söyledim.siz de bepanten deyince sadece doğru bilgilendirmek istedim.bence kullandığınız şeyin bi prospektüsünü okuyun.bana bi zararı yok sonuçta benim pek umrumda da olmaz.

Bence konu sahibinin yaptığı hata o zaman. Herkes yaşadığı tecrübe dahilinde öneri de bulunuyor. Doktor önermese kimse kendini tehlikeye atmaz. Kukudan bahsediyoruz nihayetinde önemli :1:

Ben şahsen hiçbir şey sürmüyorum oraya . Bana söylemediler çünkü .

Konu sahibi de, devam ederse tuhaflığı, arasın doktorunu sorsun .

Bence konu sahibinin yaptığı hata o zaman. Herkes yaşadığı tecrübe dahilinde öneri de bulunuyor. Doktor önermese kimse kendini tehlikeye atmaz. Kukudan bahsediyoruz nihayetinde önemli :1:

Ben şahsen hiçbir şey sürmüyorum oraya . Bana söylemediler çünkü .

Konu sahibi de, devam ederse tuhaflığı, arasın doktorunu sorsun .

burası form zaten soru soranlara tecrübesi olanların cevap vermesi için hazırlanmış bi forumdur.arkadaşta zaten bu yüzden yazıyo buraya.bi doktora git sana bi ilaç verir sana aynı branşta başka bi doktora git başka bi ilaç verir sana.halbuki senin derdin aynıdır.herkesin kendi görüşü sonuçta.biz burda kafasına silah dayayıp sen bunu yapmak zorundasın demiyoruz.yaşadığımız şeyleri söyliyoruz.sana söylememişlerse bu onların sorunu ben burda kimseye neden öyle yapmamışlar neden bunu yapmamışlar demedim ki kullandığım kremin ismini bile vermedim kimsenin kafası karışmasın diye.

burası form zaten soru soranlara tecrübesi olanların cevap vermesi için hazırlanmış bi forumdur.arkadaşta zaten bu yüzden yazıyo buraya.bi doktora git sana bi ilaç verir sana aynı branşta başka bi doktora git başka bi ilaç verir sana.halbuki senin derdin aynıdır.herkesin kendi görüşü sonuçta.biz burda kafasına silah dayayıp sen bunu yapmak zorundasın demiyoruz.yaşadığımız şeyleri söyliyoruz.sana söylememişlerse bu onların sorunu ben burda kimseye neden öyle yapmamışlar neden bunu yapmamışlar demedim ki kullandığım kremin ismini bile vermedim kimsenin kafası karışmasın diye.

Eee tamam herkes yaşadıklarını anlatıyor işte. Burası "forum" olduğu için.
Ve başına "silah dayamadığımız" için de, neden yanlış bilgilendirilmelerinden korkuyorsun , korkma canım.
Konu sahibi burada krem ismi verilince, araştırmadan sürmez herhalde .
Sürerse de "onun sorunu" oluyor.

Eee tamam herkes yaşadıklarını anlatıyor işte. Burası "forum" olduğu için.
Ve başına "silah dayamadığımız" için de, neden yanlış bilgilendirilmelerinden korkuyorsun , korkma canım.
Konu sahibi burada krem ismi verilince, araştırmadan sürmez herhalde .
Sürerse de "onun sorunu" oluyor.

ben yanlış bilgilendirmelerinden neden korkayım ki onu anlamadım.

ben yanlış bilgilendirmelerinden neden korkayım ki onu anlamadım.

ben yardım istemedim ki ben zaten yaptırdım benim olayım bitti arkadaş sordu sadece ben ona söyledim.siz de bepanten deyince sadece doğru bilgilendirmek istedim.bence kullandığınız şeyin bi prospektüsünü okuyun.bana bi zararı yok sonuçta benim pek umrumda da olmaz.

Yukarıdaki mesajından onu anladım ben . Doğru bilgilendirmek istemek neyden gelir ? Yanlış bilgilenirlerse tehlikeye maal vereceğinden duyulan endişeden. Yani korkudan. Neyse ya ...

Kısacası konu sahibicim, bepanten i bir doktoruna sor . Ya da önerebilceği krem var mıymış ? Ya da hiçbir şey sürme. Yanma normal ilk gün.

Ağdadan sonra da bepanten sürülüyor. Prospektüste genital diyince ben dudakların içini anlıyorum.

Bana bepanthen veya silverdin öneriyorlar. Sürmezsem de aşırı yanmıyor sadece kızarık ve hassas oluyor. Birkaç saate geçer.
Dökülmeye başlayınca korkma en güzel kısmı o çünkü :)

Bende haftaya basliycam ama aci oluyomus sanirim..bide alex tamamen bitirmiyormus sanirim..yaptiranlar ne durumdasiniz???fiyat nedir sizde ben sadece genital icin 50tl arkadasimda tum vucut 300tl anlastik ama her an cayabilirim :( krem olarakta excipial oneriyoruz dediler bize...

Bende haftaya basliycam ama aci oluyomus sanirim..bide alex tamamen bitirmiyormus sanirim..yaptiranlar ne durumdasiniz???fiyat nedir sizde ben sadece genital icin 50tl arkadasimda tum vucut 300tl anlastik ama her an cayabilirim :( krem olarakta excipial oneriyoruz dediler bize...

Ucuz yerlere , bitirme garantili anlaşıp parayı baştan veriyorlar, sonra alex bitirmiyor diyorlar.
Öyle yerlere inanılmaması taraftarıyım. Siz de inanmayın. Siz tüm vücuda nasıl 300 anlaştınız?
Ben sadece üst bacağa 200 e gidiyorum. Genital 100. Koltuk altı 40.
Çok pahalı makineler bunlar . Lütfen inanmayın . Tamamen bitme durumu kimseden duymadım yalan söyleyemem. Ama kimseden duymadım .
Tek tük kalıyor genelde.

Ucuz yerlere , bitirme garantili anlaşıp parayı baştan veriyorlar, sonra alex bitirmiyor diyorlar.
Öyle yerlere inanılmaması taraftarıyım. Siz de inanmayın. Siz tüm vücuda nasıl 300 anlaştınız?
Ben sadece üst bacağa 200 e gidiyorum. Genital 100. Koltuk altı 40.
Çok pahalı makineler bunlar . Lütfen inanmayın . Tamamen bitme durumu kimseden duymadım yalan söyleyemem. Ama kimseden duymadım .
Tek tük kalıyor genelde.

Fiyat sehre gore mi degisiyor bilmiyorumki?ben pek ilgilenmedim aslinda arkadasim arastirmis onla bilgi almak icin bikac klinige gittik hepsi ayni fiyati verdi.bizde adi en bilineni tercih ettik hatta..benimde aklima yatti gun aldik ama kararsizim hala..

canım bunlar seans başı fiyat mı anlayamadım . bende araştırdım genital + kol altı 500-600 civarı :ssz:

Fiyat sehre gore mi degisiyor bilmiyorumki?ben pek ilgilenmedim aslinda arkadasim arastirmis onla bilgi almak icin bikac klinige gittik hepsi ayni fiyati verdi.bizde adi en bilineni tercih ettik hatta..benimde aklima yatti gun aldik ama kararsizim hala..

Nerde oturuyorsunuz ?

Kızlar bugün ilk yaptırdım tecrübelilerdenn yardım istiyorum soğuk hava üfledi hem genital hem koltuk altı ama biraz sızı hissediyorum normal mi :18: tedirgin olmak istemiyorum :(

ayy lütfen biraz bilgi verir misin bna çok yaptırmak istiyorum herkes korkutuo beni :/

Kızlar bugün ilk yaptırdım tecrübelilerdenn yardım istiyorum soğuk hava üfledi hem genital hem koltuk altı ama biraz sızı hissediyorum normal mi :18: tedirgin olmak istemiyorum :(

komik kaçacak belki sorum ama şeyimizi görüyomu yapan kişi:26: bi arkadaşım kağıt gibi kiloda benzer bişey giydirdiler tamamen açmadım demişti :26: bende istiyrum ama açmak ürkütüyo beni:30:

tüm vücut 300 tl mi :53: orası güvenilir bir yer mi? çünkü bu imkansız gibi birşey
ben tek bölge için 350 tl almıştım, bitene kadar (o da indirimli fiyat)
Normalde tüm vücut fiyatı en az 800-900olur o da bir kampanya vs varsa...

Back
X