genital mantarlar

canım bu tarz mevzuları en iyisi doktoruna sormak.. insan bazen hemen kendisi bazı çözümler aramaya çalışıyor doktorlarla sürekli muhattap olmaktan sıkıldığımız için.. ama inan en doğrusu bu çünkü genital mantarların bir çok çeşidi var sanırım ve yanlış bir tedavi olayı daha da kötüye götürebilir.. burada birisinin sana vereceği ilaç ismi veya uygulama sana hiç de iyi gelmeyebilir.. geçmiş olsun diliyorum..

arkadaşlar yakın zamanda boynumdaki lenf bezim şişti ve 10 günlük augomentin bıd 1 gr(antibiyotik) kullandım tedavim bitti 1 gün sonra genital kaşıntılar başladı.antibiyotiğe bağlı doğal floranın bozulması yüzünden mantar enfeksiyonu gelişti.
tedavi gördüm tam sakinledi derken 2 gün önce yeniden başlar gibi oldu.yarın yumurtalar toplanacak.ne yapsam bilmiyorum.antifungal krem kullansam yumişlere zarar verirmi?siz ne dersiniz?
başına buna benzer durum gelen varmı?
yada mantar enfeksiyonu olan arkadaşlar bu durumda ne yapıyor?

tatlım bende tedavi aşamasında ilaçlardan böyle birşey yaşadım çok kötüydüm eczaneye gidip gecenin bir yarısı (PİMAFUCİN)DERİ POMADI ADLI MELHEMİ ALDIM YAN ETKİSİ YOK İSTERSEN BİR DENE TABİ ECZANEYE SOR ÖYLE BANA ÇOK İYİ GELDİ GEÇMİŞ OLSUN ŞİMDİDEN:1hug:

---------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Back
X