Eğer mahkemenin seyrini değiştirecekse konu gönderirlerArkadaşlar mahkeme bir sanığın' bu kız 14 yaşındayken cinsel ilişkiye girdi' tarzı söylemine karşı beni ben istemediğim halde genital muayeneye gönderir mi reşit değilim bu arada
GonderirArkadaşlar mahkeme bir sanığın' bu kız 14 yaşındayken cinsel ilişkiye girdi' tarzı söylemine karşı beni ben istemediğim halde genital muayeneye gönderir mi reşit değilim bu arada
Sana biri bisey yaptimi?Arkadaşlar mahkeme bir sanığın' bu kız 14 yaşındayken cinsel ilişkiye girdi' tarzı söylemine karşı beni ben istemediğim halde genital muayeneye gönderir mi reşit değilim bu arada
Arkadaşlar mahkeme bir sanığın' bu kız 14 yaşındayken cinsel ilişkiye girdi' tarzı söylemine karşı beni ben istemediğim halde genital muayeneye gönderir mi reşit değilim bu arada
İstismar değil iftira diye geçiyor??Eger konu istismar davasi ise gonderir
Fakat bu dunyanin sonu degil. Genital muayene korkulacak birsey degil. Yasin nedeniyle doktorlar her acidan hassas davranacktir. Korkma sakin ol.
Senin daha once girdigin iliski sana karsi islenen suc icin zemin olusturmaz. Son yasalarla saniyorum ki hafifletici sebep falanda olmaz.
Ne iftirasi tam suc duyurusu nedirİstismar değil iftira diye geçiyor??
İstismar değil iftira diye geçiyor??
Davayi konu sahibi acmis diye anladım benAma bu oglan iftira atior die dava acmisa kobu sahibi belkide yolar iftirami degilmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?