Genital muayene hakkında yardım

chen123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
88
41
38
Arkadaşlar mahkeme bir sanığın' bu kız 14 yaşındayken cinsel ilişkiye girdi' tarzı söylemine karşı beni ben istemediğim halde genital muayeneye gönderir mi reşit değilim bu arada

İnşallah öyle bisey olmaz kim yaptıysa sana bisey o köpeğe en ağır ceza verilsin inşallah

Bence oyle birsey olmamali ama davanin seyrini degistirecekse belki hakim isteyebilir. Ama avukat degilim bilemiyorum tabi

Konuyu okuyunca kendimi tuhaf hissettim. Ne olduğu hakkında da bir fikrim yok ama umarım kötü şeyler yasamamissindir. Ve hakkında hayırlısı olur. Ve inşallah istemedigin bir muayene olmak zorunda kalmazsin. .

Seni diger konundan hatırladım. Hayır korkma öyle bişey olamaz. Herkes herkese biseyler soyler Hakimler savcılar boşunamı var korkma bisey omayacak.

Eğer tecavüz vs davasıysa bekaret muayenesine gönderilirsin

Arkadaşlar mahkeme bir sanığın' bu kız 14 yaşındayken cinsel ilişkiye girdi' tarzı söylemine karşı beni ben istemediğim halde genital muayeneye gönderir mi reşit değilim bu arada
Sana biri bisey yaptimi?
Yasin resit degil ve boyle.bir suphe varsa gonderir adli tipa ve sana bisey yapilmissa cezalardan ceza begensin bunu yapan

Eger konu istismar davasi ise gonderir

Fakat bu dunyanin sonu degil. Genital muayene korkulacak birsey degil. Yasin nedeniyle doktorlar her acidan hassas davranacktir. Korkma sakin ol.

Senin daha once girdigin iliski sana karsi islenen suc icin zemin olusturmaz. Son yasalarla saniyorum ki hafifletici sebep falanda olmaz.

İstismar değil iftira diye geçiyor??

Ama bu oglan iftira atior die dava acmisa kobu sahibi belkide yolar iftirami degilmi diye

Karsi tarafin avukati talep ederse istenebilirmis. Davanin tam metnine bakmak lazim kesin cevap için. 13 yasindayken seninle beraber olan adamin basida yanacak

Konu sahibi su dava isni duGunce anlatsan ona gire yorumlasak cimbizla.laf aliyoruz agzindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…