Umarım böyledir ya. Öyle bi illet ki ne zaman çıkacağı belli olmuyor, insanın kafasında hep bir acaba bırakıyor. Neler çekiyorum dünden beri bilseniz.videonun 15.8 saniyesine bakabilirsiniz
Evet sadece sigilleri yaktırdı, başka bir tedavi olmadı. Tam olarak hatırlayamıyorum ama bir süre ilişkiye girmedik. Ben negatif test aldım ama eşime hiç baktırmadık. Gittiği ürolog da hiç öyle bir yönlendirme yapmadı.Eşiniz o dönem sanırım sadece yaktırdı siğillerini. Ne kadar sonra cinsel ilişkiye girmeye başladınız?
Eşiniz negatif testini aldı mı?
Erkekler genelde bu virüste taşıyıcı oluyorlar. Sigillerinin yakılmış olması virüsü taşımıyor anlamına gelmiyor maalesef. Siğillerini yaktırınca virüs yükü düşüyor sadece.Evet sadece sigilleri yaktırdı, başka bir tedavi olmadı. Tam olarak hatırlayamıyorum ama bir süre ilişkiye girmedik. Ben negatif test aldım ama eşime hiç baktırmadık. Gittiği ürolog da hiç öyle bir yönlendirme yapmadı.
hpv'nin herpes gibi vücutta sürekli kalıp kalmadığı kesin olarak bilinmiyor. yeni kaynaklarda virüsün vücuttan atıldığı, yıllar sonra gelen hpv'nin ya az miktarda bazısında kalan virüs ya da öncesinde kuluçkada olan virüs olduğu yazıyor. bence de bu görüş daha akla yatkın, yoksa rahim ağzı kanseri yaygınlığı en az 10 kat daha fazla olurdu diye düşünüyorumHpv vucuda bir kez girip hucrelere yerlesti mi orda uykuda kalir. Ve zaman zaman belirti vererek ortaya cikar.
Sigillerin ortaya cikmamasi hpvnin vucuttan temizlenmesi anlamina gelmez.
Zaten sigil yaktirmakla hpv temizlenmez.
Dudakta cikan ucuk gibi. Herpes virusu kaynaklıdır.
Bir kez cikti mi omur boyunca vucuttadir bu virus ve bagisiklik dustukce ucuk olarak dudakta portler. Bazen ayda bir bazen yilda bir. Bazen ise senelerce sessiz kalir.
Suan yaklasik 2.5 senedir cikmayip bu gece dudagimda portlemis olan ucugumla yaziyorum.
bu konuda bir bilgilendirme yapmak istedim.Dudakta cikan ucuk gibi. Herpes virusu kaynaklıdır.
Bir kez cikti mi omur boyunca vucuttadir bu virus ve bagisiklik dustukce ucuk olarak dudakta portler. Bazen ayda bir bazen yilda bir. Bazen ise senelerce sessiz kalir.
Suan yaklasik 2.5 senedir cikmayip bu gece dudagimda portlemis olan ucugumla yaziyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?