Genital sivilceye çözüm :(

Bu yaşıma geldim ilk defa duyuyorum
Annene benim için sorabilir misin, vajinal mantar için de bildiği bir yöntem var mıymış, 3 yıl olacak neredeyse geçmedi de

Smear yaptirdinmi hic?
Beninde 4 sene mantar sandigim akinti cok baska bir hastalik cikti malesef.. bence ayrintili kontrol olmanda fayda vvar.

Smear yaptirdinmi hic?
Beninde 4 sene mantar sandigim akinti cok baska bir hastalik cikti malesef.. bence ayrintili kontrol olmanda fayda vvar.

Onu da yaptirdim 3 defa. Temiz çıktı. Bişey görünmüyor. Mantar diyor dr lar. Kullanmadigim ilaç, fitil ,krem kalmadı 😧

Geçen sene açmışım bu konuyu yine aynı derdim içi dolu ama ucu olmayan sivilce var tam iç çamaşırımın lastiğine denk gelen yerde çok fena canımı acıtıyor teramisin işe yaramıştı geçen sefer ama bu sefer yaramadı. Bide hamile Olduğum için kafama göre ilaç almak istemiyorum. Bikaç gün içinde geçmezse pazartesi cildiye doktoruna gidicem ama o zamana kadar yapabileceğim bişey var mı yardımcı olun lütfen

Düğünüme 3 gün kala çıkmıştı kocamannn ve ilk kez.Hiç bir krem işe yaramadı ağdaya gitmiştim oradaki kız dedi o gece yaptım ve sabah kalktığım da tamamen şişi inmişti.Eğer o şekilde kalsaydım düğünüm de adım dahi atamazdım heralde .Kesinlikle doğru

Hemen bu akşam deniyicem en azından doğal bi yöntem

Aknilox, Imex, Isotrexin. Bu üç ilaç da işe yarıyor.
Favorim aknilox :)
Eğer ilaç alma durumun yoksa duş alırken biraz oyna o sivilceyle, sıcak suda yumuşar. Ertesi güne de patlar.
Ha yok bununla da uğraşamam dersen, buz tut, acısını alır

Benim kalcamda cikmisti oyle bisey oturup kalkamiyodum acisindan.. Doktorlarin verdikleri kremler bi ise yaramamisti.. Komsumuz nazardandir falan dedi okuyup ufleyip lokum yapistirmisti aksamina kalmadan akti. Bazen koca kari ilaclari gercekten yardimci oluyor, bilimin cözemedigi seyi onlar cözüyo

Antibiyotikli kremle geçer, doktora gitsenize, saglik bu kadar mi onemli yani, anlamiyorum...

Antibiyotikli kremle geçer, doktora gitsenize, saglik bu kadar mi onemli yani, anlamiyorum...
Doktora sordum ilaç ismi aldım, çalıştığım için gidemiyorum devamlı. Ayrıca her çıkan sivilceniz için doktora mı gidiyorsunuz? Hamile Olduğum için ilaç kullanmadan halletmek istedim. Ben de böyle verilen cevapları anlamıyorum...

Ben de her sivilcesi icin konu acip sonra biz ciddiye alip tavsiye verince atarlananlari anlamiyorum . tamam guzelim bu kafayla devam et

Ben de her sivilcesi icin konu acip sonra biz ciddiye alip tavsiye verince atarlananlari anlamiyorum . tamam guzelim bu kafayla devam et
Komiksiniz gerçekten. Her sivilcem için konu mu açmışım hani nerde? Farkındaysanız geçen yıl açtığım konuya tekrar yazdım. Ciddiye Alıp düzgünce tavsiye verenlere de teşekkür ediyorum zaten

almanyada bi tür yogurt var oda eksimsi bi yogurt... yani eksi bi yogurt olsun cnm
bu kadar acik konusmayi sevmiyorum aslinda ama tamponu yogurta bandirip sonra kullaniyorsunuz iste. bi yarim saat sonrada cikarin ...

kardeş konuş ne olacak pamukla mı tampon yapıyoruz.
Yoğurdu ekşitip 2-3 kez mi yapacağız

Kızlar merhaba ,
Benimde belki 1 yıldır beraber yaşadığım bir sivilcem var. Ne olduğunu çözemediğim için sivilce diyorum 2 kere cildiyeye gittim sürekli antibiyotik verdi bir de kremle ama hiç bir işe yaramadı. Bir türlü kurtulamadım ya
Genital bölgemde tam çamaşır çizgimin üzerine denk geliyor bazen kanıyor bazen iltihap akıtıyor. En son gittiğim doktor iğne vurdu Oray'a ilk 1 hafta falan indi biraz düzeleceğini düşündüm ama şuan yine eskisi gibi ve çok Can'ımı sıkmaya başladı bu durum. Gerçekten lokumu deneyenler oldu mu işe yarıyor mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…