Bu yaşıma geldim ilk defa duyuyorum
Annene benim için sorabilir misin, vajinal mantar için de bildiği bir yöntem var mıymış, 3 yıl olacak neredeyse geçmedi de
Smear yaptirdinmi hic?
Beninde 4 sene mantar sandigim akinti cok baska bir hastalik cikti malesef.. bence ayrintili kontrol olmanda fayda vvar.
Düğünüme 3 gün kala çıkmıştı kocamannn ve ilk kez.Hiç bir krem işe yaramadı ağdaya gitmiştim oradaki kız dedi o gece yaptım ve sabah kalktığım da tamamen şişi inmişti.Eğer o şekilde kalsaydım düğünüm de adım dahi atamazdım heralde .Kesinlikle doğruTam genital bölge de değilde alt tarafta popoya yakın bölgede ( ne ayrıntı verdim) çıkmıştı benim de. Doktora gittim, ilaçlar merhemler vs hiç bi ile yaramadı. 10 gün falan çektikten sonra annemin ıstarlarına dayanamayarak kocakarı yöntemine tamam dedim artık. İki günde iltihap aktı, sivilce hatta çıban diyebiliriz kurudu gitti.
Şöyle ki. Bi tane sade lokumu alıp inceltiyorsun elinde, yarım cm lik bi tabaka olarak kesebilirsin de. Sivilcenin üstüne koyup, onun üstüne gazlı bez ( bi kaç kat olsun) koyup bantlıyorsun. Eğer yerinde duruyorsa banta gerek yok. Gece yapıp uyuyorsun. Sabah kalktığında iltihap tamamen akmış oluyor genelde. Olmazsa bi sonraki akşam tekrar yap. Sargı bezini bol koy üstün başın batabilir. Benimki ilk geceden patlamıştı, sabah duşta dokunmamla içinde kalanlar da kendini dışarı attı.
Hemen bu akşam deniyicem en azından doğal bi yöntemDüğünüme 3 gün kala çıkmıştı kocamannn ve ilk kez.Hiç bir krem işe yaramadı ağdaya gitmiştim oradaki kız dedi o gece yaptım ve sabah kalktığım da tamamen şişi inmişti.Eğer o şekilde kalsaydım düğünüm de adım dahi atamazdım heralde .Kesinlikle doğru
Yaaaa halbuki en sevdiğim şey güllü lokumdu oooff hep aklıma geleceksade sade, yazdım ya başa. Öyle aromalıları koyup başa iş almamak lazım. Gerçi düşününce fena olmaz gibi. Güllü lokum koyup güllü kukuya sahip olabiliriz.
Tavsiye edebileceğin bi krem var mı? theramicyn işe yaramadı çünkü onu kullanıyorum şu anSivilce kremi sür, geçiriyor
Benim kalcamda cikmisti oyle bisey oturup kalkamiyodum acisindan.. Doktorlarin verdikleri kremler bi ise yaramamisti.. Komsumuz nazardandir falan dedi okuyup ufleyip lokum yapistirmisti aksamina kalmadan akti. Bazen koca kari ilaclari gercekten yardimci oluyor, bilimin cözemedigi seyi onlar cözüyoTam genital bölge de değilde alt tarafta popoya yakın bölgede ( ne ayrıntı verdim) çıkmıştı benim de. Doktora gittim, ilaçlar merhemler vs hiç bi ile yaramadı. 10 gün falan çektikten sonra annemin ıstarlarına dayanamayarak kocakarı yöntemine tamam dedim artık. İki günde iltihap aktı, sivilce hatta çıban diyebiliriz kurudu gitti.
Şöyle ki. Bi tane sade lokumu alıp inceltiyorsun elinde, yarım cm lik bi tabaka olarak kesebilirsin de. Sivilcenin üstüne koyup, onun üstüne gazlı bez ( bi kaç kat olsun) koyup bantlıyorsun. Eğer yerinde duruyorsa banta gerek yok. Gece yapıp uyuyorsun. Sabah kalktığında iltihap tamamen akmış oluyor genelde. Olmazsa bi sonraki akşam tekrar yap. Sargı bezini bol koy üstün başın batabilir. Benimki ilk geceden patlamıştı, sabah duşta dokunmamla içinde kalanlar da kendini dışarı attı.
Bu yaşıma geldim ilk defa duyuyorum
Annene benim için sorabilir misin, vajinal mantar için de bildiği bir yöntem var mıymış, 3 yıl olacak neredeyse geçmedi de
Doktora sordum ilaç ismi aldım, çalıştığım için gidemiyorum devamlı. Ayrıca her çıkan sivilceniz için doktora mı gidiyorsunuz? Hamile Olduğum için ilaç kullanmadan halletmek istedim. Ben de böyle verilen cevapları anlamıyorum...Antibiyotikli kremle geçer, doktora gitsenize, saglik bu kadar mi onemli yani, anlamiyorum...
NASIL YOĞURT ...
süzme mi
Ben de her sivilcesi icin konu acip sonra biz ciddiye alip tavsiye verince atarlananlari anlamiyorumDoktora sordum ilaç ismi aldım, çalıştığım için gidemiyorum devamlı. Ayrıca her çıkan sivilceniz için doktora mı gidiyorsunuz? Hamile Olduğum için ilaç kullanmadan halletmek istedim. Ben de böyle verilen cevapları anlamıyorum...
Komiksiniz gerçekten. Her sivilcem için konu mu açmışım hani nerde? Farkındaysanız geçen yıl açtığım konuya tekrar yazdım. Ciddiye Alıp düzgünce tavsiye verenlere de teşekkür ediyorum zatenBen de her sivilcesi icin konu acip sonra biz ciddiye alip tavsiye verince atarlananlari anlamiyorum. tamam guzelim bu kafayla devam et
almanyada bi tür yogurt var oda eksimsi bi yogurt... yani eksi bi yogurt olsun cnm
bu kadar acik konusmayi sevmiyorum aslinda ama tamponu yogurta bandirip sonra kullaniyorsunuz iste. bi yarim saat sonrada cikarin ...
kardeş konuş ne olacak pamukla mı tampon yapıyoruz.
Yoğurdu ekşitip 2-3 kez mi yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?