Genital sivilceye çözüm :(

Keşke ben de çıksa bayılıyorum onları patlatmaya
Sakın patlatmayin ama
Doktora gidin önemli olduğunu sanmam ama ne olur ne olmaz

Ben teramicyn ve furacin kremle geçirdim. Üç dört günde geçti acayip iltihap çıkıyor içinden

Arkadasim sivilce degil de folikul iktihabi olabilir. Benim su zamana kadar 5 kere ayni yerde cikti ve cerrahi olarak mudahaleye kadar gitti malesef artik kistlesti ve bagisiklik coktukve tekrar ediyor ancak kesilince ve icindeki iltihap akinca rahatliyorum bir tanesi gebeligim de oldu tam vajinada degil bikini bolgesinin biraz uzerinde. Devlette jinekologa gorunmende fayda var. Ama yok yapamam diyorsan kara merhem kullan ama iltihap aktiktan sonra mutlaka bikac gun batikon ile temizle ve antibiyotikli krem sur. Su anda krem sursen dahi ise yaramaz.

Cevap için teşekkürler ama baya oldu bu sivilce çıkalı. Teramicyn ve furacin kremle geçti. Bikaç gün sonra içinden iltihap aktı ama hep aynı yerde bikaç ayda bir öyle içi dolu ucu olmayan sivilce çıkıyor. Sendeki de öyle miydi? Ben sivilce diye özellikle bi doktora gitmedim

Bende de bazen oluyor, sicak su cok iyi geliyor.

Evet ilk bende de bu tarz kremlerle gecici vozumler elde edebiliyordum ama artik orasi kistlesti suanda bile sis olmasa dahi elimi surdugumde yerini hissedebiliyorum. Lazer epilasyon yaptirdim. O surecte hic cikmadi. Simdi gebelik hormonlarindan dolayi tekrar oldu. Bildigin nester ile kesip akitiliyor. 6 sene once baska bir bolgede tekarar eden folikul kstini tamamen aldirdim bildigin kazidilar. Ama baska yerde tekrar cikiyor vucud kendisi yapiyor malesef. Gebelik sonrasi bunu da aldiricam. Aynibyerde cikiyorsa mutlaka bir jinekologa git en kisa zamanda.

Folikul iltihabi da kil koku iltihabi tek care kil koklerinden kurtulmak. Yani lazer

Bu yaşıma geldim ilk defa duyuyorum
Annene benim için sorabilir misin, vajinal mantar için de bildiği bir yöntem var mıymış, 3 yıl olacak neredeyse geçmedi de
Bana sormadın ama bildiklerimi söyleyim zamanında bendede oldu çok şükür geçti öncelikle pamuklu iç çamaşırı kullan vucut jelleri sabunda dahil hiçbir şey sürme sürekli kuru tut iç çamaşırını damla bile olmasın vajina mantarı için olan kremlerden al bol şekilde düzenli her akşam sür mümkünse yatarken sür iç çamaşırı giyme bol pijama olsun kreme temas etmesinki kendi kendine orda erisin krem gündüzleri ılık suyun içine sirke koy biraz otur alkalinli su iç tüm bunları yaparsan allahın izniyle kurtulursun 5 yıldır yok bende çok şükür

Nasıl uyguladın peki kremi bende denedim ama sadece Oray'ı kuruttu iltihap içinde kaldı :/
Her tuvalete gittiğimde sivilce üzerine ince bi tabaka halinde sürüp üzerini peçeteyle kapattım. İltihaplıysa furacin kullan demişti doktor. Ben gündüz teramicyn gece furacin sürdüm.

kıl dönmesi gibi duruyor. Estetik cerrah benimkini aldı. Hem de saplıymış. oraya dikiş attı küçük bir tane. 3 günde iyileşti.
Bence doktora göster. Gerçi her doktora da güvenemiyorum genital bölgemde de çıktı doktor operayonla boşaltalım dedi ama onu elletmedim mesela kendisi geçti. yeri önemli

Her tuvalete gittiğimde sivilce üzerine ince bi tabaka halinde sürüp üzerini peçeteyle kapattım. İltihaplıysa furacin kullan demişti doktor. Ben gündüz teramicyn gece furacin sürdüm.
Az önce eczaneden çıktım oradaki bayan iyice sıktı Oray'ı ve kara merhem sürüp bantladı yarın tekrar gideceğim inşallah işe yarar kurtulurum teşekkür ederim cevapladığın için

Kara merhem kullanın ise yarıyor tabi kötü koku yüzünden dayanılması zor ama

Selam herkeze konu açılalı baya olmus ben yinede yaziyim belki d3nk gelen birisi cikar,

Benim kuyruk sokumumda iltihap var abse olustu,kuyruk sokumumda kirik var ondanmi,kil donmesimi belli degil,hamis oldugum için, antibiyotik verdi iki gun kullan dedi,gecmedi
Bugün bu lokumu cok duydum faydasi olurmuki acaba?

Lokumu yap
Bir nevi ikinci bir hücre zarı gibi difüzyon alayı yapıyor
Sivilcenin olduğu bölge seyreltik lokum ise doygun şeker içeriği olduğu için deri altından su çıkışını sağlıyor bu olurken bir taraftan iltihap toplanıyor
Çıkacak su bittiğinde iltihabı çekmeye başlıyor ve patlıyor

Bence kara merhem sür eşimin koltuk altında kocaman bir şişlik çıktı ne ucu var ne bişi sürdüm sabaha irin fiskirmisti tamamen

Oo baya eskiymiş bakmadan yazdım neyse başkasına faydası olur belki benim gibi yeni görenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…