Ben teramicyn ve furacin kremle geçirdim. Üç dört günde geçti acayip iltihap çıkıyor içindenKızlar merhaba ,
Benimde belki 1 yıldır beraber yaşadığım bir sivilcem var. Ne olduğunu çözemediğim için sivilce diyorum 2 kere cildiyeye gittim sürekli antibiyotik verdi bir de kremle ama hiç bir işe yaramadı. Bir türlü kurtulamadım ya
Genital bölgemde tam çamaşır çizgimin üzerine denk geliyor bazen kanıyor bazen iltihap akıtıyor. En son gittiğim doktor iğne vurdu Oray'a ilk 1 hafta falan indi biraz düzeleceğini düşündüm ama şuan yine eskisi gibi ve çok Can'ımı sıkmaya başladı bu durum. Gerçekten lokumu deneyenler oldu mu işe yarıyor mu ??
Arkadasim sivilce degil de folikul iktihabi olabilir. Benim su zamana kadar 5 kere ayni yerde cikti ve cerrahi olarak mudahaleye kadar gitti malesef artik kistlesti ve bagisiklik coktukve tekrar ediyor ancak kesilince ve icindeki iltihap akinca rahatliyorum bir tanesi gebeligim de oldu tam vajinada degil bikini bolgesinin biraz uzerinde. Devlette jinekologa gorunmende fayda var. Ama yok yapamam diyorsan kara merhem kullan ama iltihap aktiktan sonra mutlaka bikac gun batikon ile temizle ve antibiyotikli krem sur. Su anda krem sursen dahi ise yaramaz.Merhaba kızlar, genital bölgemde kocaman içi dolu sivilce cikti yürürken bile bacağım değdigi icin acıyorsivilcenin ucu da yok yani patlamıyor. Küçülmesi icin önerisi olan var mi? Yardım edin lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cevap için teşekkürler ama baya oldu bu sivilce çıkalı. Teramicyn ve furacin kremle geçti. Bikaç gün sonra içinden iltihap aktı ama hep aynı yerde bikaç ayda bir öyle içi dolu ucu olmayan sivilce çıkıyor. Sendeki de öyle miydi? Ben sivilce diye özellikle bi doktora gitmedimArkadasim sivilce degil de folikul iktihabi olabilir. Benim su zamana kadar 5 kere ayni yerde cikti ve cerrahi olarak mudahaleye kadar gitti malesef artik kistlesti ve bagisiklik coktukve tekrar ediyor ancak kesilince ve icindeki iltihap akinca rahatliyorum bir tanesi gebeligim de oldu tam vajinada degil bikini bolgesinin biraz uzerinde. Devlette jinekologa gorunmende fayda var. Ama yok yapamam diyorsan kara merhem kullan ama iltihap aktiktan sonra mutlaka bikac gun batikon ile temizle ve antibiyotikli krem sur. Su anda krem sursen dahi ise yaramaz.
Ayyyy cok guldum )))sesli guldum ya Alalh sizi de guldursunsade sade, yazdım ya başa. Öyle aromalıları koyup başa iş almamak lazım. Gerçi düşününce fena olmaz gibi. Güllü lokum koyup güllü kukuya sahip olabiliriz.
Bende de bazen oluyor, sicak su cok iyi geliyor.Merhaba kızlar, genital bölgemde kocaman içi dolu sivilce cikti yürürken bile bacağım değdigi icin acıyorsivilcenin ucu da yok yani patlamıyor. Küçülmesi icin önerisi olan var mi? Yardım edin lütfen
Evet ilk bende de bu tarz kremlerle gecici vozumler elde edebiliyordum ama artik orasi kistlesti suanda bile sis olmasa dahi elimi surdugumde yerini hissedebiliyorum. Lazer epilasyon yaptirdim. O surecte hic cikmadi. Simdi gebelik hormonlarindan dolayi tekrar oldu. Bildigin nester ile kesip akitiliyor. 6 sene once baska bir bolgede tekarar eden folikul kstini tamamen aldirdim bildigin kazidilar. Ama baska yerde tekrar cikiyor vucud kendisi yapiyor malesef. Gebelik sonrasi bunu da aldiricam. Aynibyerde cikiyorsa mutlaka bir jinekologa git en kisa zamanda.Cevap için teşekkürler ama baya oldu bu sivilce çıkalı. Teramicyn ve furacin kremle geçti. Bikaç gün sonra içinden iltihap aktı ama hep aynı yerde bikaç ayda bir öyle içi dolu ucu olmayan sivilce çıkıyor. Sendeki de öyle miydi? Ben sivilce diye özellikle bi doktora gitmedim
Bana sormadın ama bildiklerimi söyleyim zamanında bendede oldu çok şükür geçtiBu yaşıma geldim ilk defa duyuyorum
Annene benim için sorabilir misin, vajinal mantar için de bildiği bir yöntem var mıymış, 3 yıl olacak neredeyse geçmedi de
Nasıl uyguladın peki kremi bende denedim ama sadece Oray'ı kuruttu iltihap içinde kaldı :/Ben teramicyn ve furacin kremle geçirdim. Üç dört günde geçti acayip iltihap çıkıyor içinden
Her tuvalete gittiğimde sivilce üzerine ince bi tabaka halinde sürüp üzerini peçeteyle kapattım. İltihaplıysa furacin kullan demişti doktor. Ben gündüz teramicyn gece furacin sürdüm.Nasıl uyguladın peki kremi bende denedim ama sadece Oray'ı kuruttu iltihap içinde kaldı :/
Az önce eczaneden çıktım oradaki bayan iyice sıktı Oray'ı ve kara merhem sürüp bantladı yarın tekrar gideceğim inşallah işe yarar kurtulurum teşekkür ederim cevapladığın içinHer tuvalete gittiğimde sivilce üzerine ince bi tabaka halinde sürüp üzerini peçeteyle kapattım. İltihaplıysa furacin kullan demişti doktor. Ben gündüz teramicyn gece furacin sürdüm.
Lokumu yapCok tesekkur ederim kızlar, söylediklerinizi deneyeceğim hemen :) bende ara sıra çıkar ama patlardi bu seferki patlayacak gibi degil. Bakalım hangi yöntem iyi gelecek :)
Selam herkeze konu açılalı baya olmus ben yinede yaziyim belki d3nk gelen birisi cikar,
Benim kuyruk sokumumda iltihap var abse olustu,kuyruk sokumumda kirik var ondanmi,kil donmesimi belli degil,hamis oldugum için, antibiyotik verdi iki gun kullan dedi,gecmedi
Bugün bu lokumu cok duydum faydasi olurmuki acaba?
Oo baya eskiymiş bakmadan yazdım neyse başkasına faydası olur belki benim gibi yeni görenlereLokumu yap
Bir nevi ikinci bir hücre zarı gibi difüzyon alayı yapıyor
Sivilcenin olduğu bölge seyreltik lokum ise doygun şeker içeriği olduğu için deri altından su çıkışını sağlıyor bu olurken bir taraftan iltihap toplanıyor
Çıkacak su bittiğinde iltihabı çekmeye başlıyor ve patlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?