Lokumu yap
Bir nevi ikinci bir hücre zarı gibi difüzyon alayı yapıyor
Sivilcenin olduğu bölge seyreltik lokum ise doygun şeker içeriği olduğu için deri altından su çıkışını sağlıyor bu olurken bir taraftan iltihap toplanıyor
Çıkacak su bittiğinde iltihabı çekmeye başlıyor ve patlıyor
Lokumu yap
Sivilcenin olduğu bölge seyreltik lokum ise doygun şeker içeriği olduğu için deri altından su çıkışını sağlıyor bu olurken bir taraftan iltihap toplanıyor
Bence kara merhem sür eşimin koltuk altında kocaman bir şişlik çıktı ne ucu var ne bişi sürdüm sabaha irin fiskirmisti tamamen
Oo baya eskiymiş bakmadan yazdım neyse başkasına faydası olur belki benim gibi yeni görenlere
Lokum yontemini söyleyecektim ama bi ark anlatmis.. anlattigin şey bartolin kistinede benziyo bende iki defa oldu ve bi muddet cektikten sonra kayboluyo ama dahada ileri boyuta ulasirsa hastaneye mutlaka git icindeki siviyi bosaltirlar yurumene engel olur ve bacagin değdiğinde bile aci verir
Ya bende sivilceden müzdarip biri olarak bu lokum sivilceye de etki edermi yüzde nasıl olur acaba... Bu arada konu sahibi iççamaşırı lastiğinde inanılmaz acı sivilce falan demiş bende öyle sanmıştım kıl dönmesi çıktı. Bu lokum bilgisi de bir kenarda dursunLokumu yap
Evet yüzdede işe yarar ince bir tabaka haline getir sivilcenin üzerine yapıştırYa bende sivilceden müzdarip biri olarak bu lokum sivilceye de etki edermi yüzde nasıl olur acaba... Bu arada konu sahibi iççamaşırı lastiğinde inanılmaz acı sivilce falan demiş bende öyle sanmıştım kıl dönmesi çıktı. Bu lokum bilgisi de bir kenarda dursun
Nazanen bir ara bu anane ilaçlarına merak salıp bilimsel yönlerini araştırmıştım ordan geliyor bilgi
Takıntılıyım sağlıkla ilgili konularda
İlaç içerikleri etken maddeleri doğadaki karşılığı falan
Evet benim ama baya eski şimdi klasik açık kahve gibi bişey-Mavi bu arada profil fotindaki saclara bayildimmmmmmm ,birtek o renk kaldi yapmadigim, umarim sensindir,
Degisik geldin bana ,profil ismimde oyle ,bebegime isim bul degisik olsun kiz ,bu arada:)
Tatlımm orada değişik bezeler var bartholin gibi yağ bezeleri gibi. Onlar enfeksiyon kapmış olabilir. Kafana göre bişi yapma bence. Sonra daha zor oluyo iyileşmesibölge de hassas
Evet benim ama baya eski şimdi klasik açık kahve gibi bişey
Nickim isimlerimden biri
Olur düşünürüm aklıma gelenleri yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?