Genital temizlik

SeviyomHee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
2.682
6.690
158
Kızlar öncelikle sorumu maruz görün, aslında sağlık bölümüne açmam gerekirdi ancak yeterli kitleye ulaşamayacağını düşünüyorum ve cinsel organ olması sebebiyle buraya açıyorum.

Uzun zamandır vajinamin çok da güzel kokmadığını düşünüyorum, biraz araştırma yaptım bunun normal olduğu yazıyor. Ancak burada cinsel ilişkisi için özel sabunlarla yıkayan ve koku sürenler oldugunu gördüm. Ve bu duruma kafayı takmış durumdayım.

En güzel sekilde kokmasi veya kötü koku olmamasına adına ne yapabilirim. (Mantar olduğunu düşünmüyorum, akıntımda sorun yok.)

Özellikle kullanan kişiler yazarsa çok memnun olurum. Siz nasıl temizliyorsunuz 🤗

O bölgeye kesinlikle koku vs sürme ph dengesini bozarsın ve mantardan kurtulamazsın. Benim doktorum suyun yeterli olacağını, duştan duşa ise hacı şakir gibi doğal sabunlarla fazla iç bölgeyi etkilemeden yıkamak gerektiğini söylemişti.

Sakin o tarz seyler degdirme vajinaya.enfeksiyon kaparsin.sudan baska bisey kullanmayin diyor drlar ve nemli bile kalmasin.

Beraber cevap vereyim yakın seyler önermişsiniz.

Ama o kokudan hoşlanmıyorum 😭 su ne kadar etkili olabilir ki 😔 kendimi mis kokulu bir kadın olarak görmek istiyorum. Eşimden yakın zamanda ayrıldım ve kendimde en ufak kötü bir şey görmek istemiyorum, misler gibi kokmak her konuda iyi olmak istiyorum. Enfeksiyon mantar konusunda bu dediklerinizi okumuştum aslında ama belki kullanan vardır ve sıkıntı yaşamamıştır umuduyla konu actim

Ben doktora ıslak mendili sorduğumda ona bile yok kesinlikle kullanma demişti aman diym yararlı bakteriler de ölür mantardan kurtulamazsiniz mantar tüm vücuda yayılır sadece vajinada da kalmaz yani

Ben doktora ıslak mendili sorduğumda ona bile yok kesinlikle kullanma demişti aman diym yararlı bakteriler de ölür mantardan kurtulamazsiniz mantar tüm vücuda yayılır sadece vajinada da kalmaz yani
Yaa 😭 korktum simdi 😥 yok mudur ki hiç kullanan beni bi aydınlatsa 🙈

Şey yap canım ben öyle yapıyorum ama normal duşundan sonra falan, iç tarafına değilde daha yüzeysel kremle sonra da vücut parfümü sık, koku oluşsa da bastırır bu şekilde hemde sağlığını tehlikeye atmazsın

Şey yap canım ben öyle yapıyorum ama normal duşundan sonra falan, iç tarafına değilde daha yüzeysel kremle sonra da vücut parfümü sık, koku oluşsa da bastırır bu şekilde hemde sağlığını tehlikeye atmazsın
Evet güzel fikir çok teşekkür ederim ❤😍😘😚

8ADC0B92-6EF5-486E-AFDC-36AF2C365CEB.webp

Tek geçerim. Doktorum vermişti.

Back
X