Genital temizlik

O tarz seyler o bolgenin dogal yapisini bozar bence uzak durun.
Ben her banyoda genital temizleme jeli ile yikamak disinda baska bir sey yapmiyorum.

Siz tıp okumuyor muydunuz? Böyle bir soru soracak kadar mı insan vücudundan, kendi vücudunuzdan bihabersiniz
Evet okuyorum, ama tıpta hastalık yoktur hasta vardır. Herkesin vücudu aynı tepkiyi vermez. Ve şu da hiç iç rahatlatıcı bir çözüm değil. Tecrübe sahibi kişilerle konuşmak istedim. Ve konuştum da 🤗 teorik bilgi de bir yere kadar.

Evet okuyorum, ama tıpta hastalık yoktur hasta vardır. Herkesin vücudu aynı tepkiyi vermez. Ve şu da hiç iç rahatlatıcı bir çözüm değil. Tecrübe sahibi kişilerle konuşmak istedim. Ve konuştum da 🤗 teorik bilgi de bir yere kadar.
Herkesin vücudu aynı tepkiyi vermez çünkü biri içine kadar yıkarken biri dışını yıkıyordur. Biri her gün yıkarken diğeri ayda bir kullanıyordur. Veya kullanılan temizleyicinin ph değeri bile etkiler.
Ama 2+2 nin 4 olduğu değişmez olması gibi vajinanın florasını bozmak da hastalıklara davetiye çıkarır demektir.

Duş jeli kokulu sabun asla yikanmayin sonucu daha kötü olur yeşil akıntı yada kokmuş peynir kokusu varsa mantar olabilir yaz sicaklarinda olabilir bu durum muayne olup smear testi yaptırın iciniz rahat eder ufak bir ilaç tedavisi ile herşey yoluna girer

Bence öyle şeyler kullanmayın, vajinanın florasını bozabilir. Mantar yok diye kesin bir sonuca da varmayın, öncelikle bi jinekolog görsün belki de çok basit bir şekilde çözülecektir sorununuz.

cnm oral iilişkide erkek çok aşırı regl kokusu yoksa umursamıyor zaten . o var olan koku erkeklerde de var kadınlarda da var . :KK9:

Evet aynı kuruntular bende de var o yüzden sebamed ya da nivea nın “intimate wash” ürünleri hafif güzel koku veriyor.
Eki Görüntüle 2280164

Tek geçerim. Doktorum vermişti.
Kızlar bende enfeksıyon vs olmadığı halde yıllardır kötü koku sorunum vardı sebamedi aldım daha ilk kullanımda eser kalmadı. Gunde bir defa nohut tanesi kadar alıp köpürtüyorum Ama ben iç tarafada uyguluyorum yani anlarsınız ya klitoris felan olduğu bölgeler yani. Çok güzel faydasını gördüm ama içe uyguladığım için tedirginim üstünde dış genital bölge içindir yazıyor siz nasil kullanıyosunuz o_O bide benimkinde ph 3.8 yazıyor

Siz niye kokluyorsunuz ki :D yani vajinam nasıl kokuyor diye koklayıp beğenen tahrik olan kadın var mıdır bilemedim :KK64:
Boşverin partneriniz koklasın beğeniyorsa koklamaya devam eder zaten :oops:
Birşey de kullanmayın suyla yıkamanız yeterli, her gün düzenli duş alın böylece vücudunuzda kötü koku oluşacağını pek sanmıyorum. Eğer kimyasal ürünler kullanırsanız oranın kendine ait florasını bozarsınız, çeşitli enfeksiyonlar başınıza dert olur bu sefer.

Kızlar bende enfeksıyon vs olmadığı halde yıllardır kötü koku sorunum vardı sebamedi aldım daha ilk kullanımda eser kalmadı. Gunde bir defa nohut tanesi kadar alıp köpürtüyorum Ama ben iç tarafada uyguluyorum yani anlarsınız ya klitoris felan olduğu bölgeler yani. Çok güzel faydasını gördüm ama içe uyguladığım için tedirginim üstünde dış genital bölge içindir yazıyor siz nasil kullanıyosunuz o_O bide benimkinde ph 3.8 yazıyor
Bence doktora git derim. Önemli konular. Bir de sadece dışa uygulanıyor. Ben de çok bilinen bir marka kullandım önce hem de senin uyguladığın gibi, kuruluk oldu. Doktora sorduğumda genital bölgenin doğal yapısı ve kendini yenileme özelliği bozulabilir demişti. Aman dikkatli ol. :KK43:
Bir ürün önerdi doktor. Hoş da bir kokusu var. Onu kullandım geçti.
Şimdiden geçmiş olsun.

Bence doktora git derim. Önemli konular. Bir de sadece dışa uygulanıyor. Ben de çok bilinen bir marka kullandım önce hem de senin uyguladığın gibi, kuruluk oldu. Doktora sorduğumda genital bölgenin doğal yapısı ve kendini yenileme özelliği bozulabilir demişti. Aman dikkatli ol. :KK43:
Bir ürün önerdi doktor. Hoş da bir kokusu var. Onu kullandım geçti.
Şimdiden geçmiş olsun.
Doktora gitmeye çekiniyorum biraz. ürünün adı nedir? Reçete gerekiyor mu. yani illa ki doktorun yazması mı lazım?

Doktora gitmeye çekiniyorum biraz. ürünün adı nedir? Reçete gerekiyor mu. yani illa ki doktorun yazması mı lazım?
Glizigen diye bir ürün. Eczanelerde bulabilirsin. Ben memnun kaldım. Sprey ve İntim jel olarak var. Ben ikisini de kullandım. Kokusu hoş.
Geçmiş olsun şimdiden.

Konu sahibi tıp mi okuyormus... bana geldi bi gülme 😀😀😀
😬😬😬
Banlanmak istemiyorum daha çok gencim

Ben daha 1 staj bile görmedim. Tip fakültesine kaydolan direk bilgileri usb bellek ile aliyor mu ?? Bu sene stajlara başlayacağım. Ve şuan standart bir üniversite öğrencisinden farksizim. Ayrıca yüz yüze baktigim bir öğretmene gidip soramazdım. Aslında cevap vermeme bile gerek yok ama tutamıyorum kendimi iste. Sizi bazen görüyorum ama bu tavrınızı yakıştıramadım.

Insanların işleri meslekleri kutsaldır. Burada yazan kimsenin doğru söylediğini bilemezsiniz. Ama aşırı derecede merak ediyorsanız size tıp fakültesinde okuduğuma dair resim ve kimliklerimi atabilirim. Bu konuda gerçekten hassasım ve bu şakalardan hoşlanmıyorum.

Back
X