Genital temizlik

Ben daha 1 staj bile görmedim. Tip fakültesine kaydolan direk bilgileri usb bellek ile aliyor mu ?? Bu sene stajlara başlayacağım. Ve şuan standart bir üniversite öğrencisinden farksizim. Ayrıca yüz yüze baktigim bir öğretmene gidip soramazdım. Aslında cevap vermeme bile gerek yok ama tutamıyorum kendimi iste. Sizi bazen görüyorum ama bu tavrınızı yakıştıramadım.

Insanların işleri meslekleri kutsaldır. Burada yazan kimsenin doğru söylediğini bilemezsiniz. Ama aşırı derecede merak ediyorsanız size tıp fakültesinde okuduğuma dair resim ve kimliklerimi atabilirim. Bu konuda gerçekten hassasım ve bu şakalardan hoşlanmıyorum.

Yollayabilirsen sevinirim. İnsan vücudunu tanımak için staja gerek yok.
Tıp okuyorsanız belli bir bilgi birikimi ve aldığınız teorik eğitimler bu konu hakkında yeterli olmalıydı.
Bu teorik bilgileri doğru düzgün veremeyen üniversiteyi merak ettim, yollarsanız ona göre o üniversiteden mezun doktorlara dikkatlı olabilirim ☺️

Anladığım kadarı ile 1. ya da 2. sınıfta konu sahibi. Bilmeyebilir. Temel dersleri alıyorlar ilk iki sene. Konu sahibi kesinlikle vajina yıkanmamalı. ph bozulur ve enfeksiyonlardan kurtulalamazsınız. Piyasadaki intim jeller zaten dış genital bölge içindir ki onları bile önermeyen hekimler var. Sadece Ilık su ile temizlik öneriliyor. Ilık su ve intim jeller ile dış genital bölge temizliği yapılabilir

Yollayabilirsen sevinirim. İnsan vücudunu tanımak için staja gerek yok.
Tıp okuyorsanız belli bir bilgi birikimi ve aldığınız teorik eğitimler bu konu hakkında yeterli olmalıydı.
Bu teorik bilgileri doğru düzgün veremeyen üniversiteyi merak ettim, yollarsanız ona göre o üniversiteden mezun doktorlara dikkatlı olabilirim ☺

Yahu arkadaş geçende sirf goguslerini teşhir amaçlı koymus bir üyeye yorum yazmış çok güzel olmuş falan diye ... öğrenelim de o üniversiteyi isimiz düşerse plastik cerrahi uzmanına mezun oldugu okulu soralım 🧐

Ayrıca staj ne alaka ??? Kuzenlerim tıp okuyor 4 yil devirdiler anca staj olacak ki bize bu konulardan daha onemli vakalarla ilgili bilgiler verdiler. Ayrica bu gibi sitelere girip bu gibi konular acmayacak kadar donanim sahibiler kendileri olmasa bile cevreleri gayet donanımlı. Neyse fake karakter olduğunuzu düşünüyorum. Esinizden ayrıldıktan sonra guzel kokmak istiyorum falan demistiniz galiba...orkide kokulu günler 🌸🌺🌷

Son düzenleme:
Tıp fakültelerini gözünüzde çok büyüttüğünüz icin böyle garip yorumlar yazıyorsunuz. Senin kuzenin 4 müş ama ben daha 3 'üm. Okulda 4. Senem ama sınıfta kaldım şuan 3. Sınıftayım. Ve inanın buraya daha önce de sağlıkla ilgili konu açınca eleştiri yağmuruna tutulmuştum. Belki başka biri olsa hocalarıyla görüşüp konularını halledebilir ama benim için deneyim çok önemli. Teorik kitaplarda yazan bilgiler insanlarda cok cok nadiren yazıldığı gibi etkiler oluşturur. Çünkü herkesin metabolizması immunitesi vücut direnci farklıdır. Mesela parol kimisinde etkili bir ağrı kesici iken kimi hastalarca cok etkisiz bulunur. Bu sebepledir ki aynı ilacı kullanan kanser hastalarından bazıları sağlığına kavuşurken bazi hastalar ise hayata veda ediyor.

Ben de takıntılı yapım dolayısıyla enfeksiyon riskini göze alıp, eğer genital temizliğini doktor tavsiyesinin üzerine çıkarıp bir sorun yaşamayan varsa ben de deneyeyim diye karar aldım. Ve burada sorunla ilgilenmeyip benim okul bilgilerimi konuşmanız konu dışı ve irite edici. Beni buradaki kişilere karşı rencide ettiğinizi düşünüyorum. Herkes saygı çerçevesinde istediği gibi konuşabilirken, bana; sen tıpçısın bu sitede napıyorsun veya böyle sorular sorman çok saçma gibi yorumlar yapmanız beni otekilestirmek oluyor. Doktorlar da insandır ve herkesin yaptığı şeyleri yapma hakları var. Ben de burada istediğimi yazma hakkına sahibim ama ne hikmetse sorumla değil benim kişisel bilgilerimle ilgileniyorsunuz bu da çok acayip.

Kimliklerimi de şimdi atıyorum. Siz de buraya sonucunda gördüm bana attı derseniz memnun olurum

Tıp fakültelerini gözünüzde çok büyüttüğünüz icin böyle garip yorumlar yazıyorsunuz. Senin kuzenin 4 müş ama ben daha 3 'üm. Okulda 4. Senem ama sınıfta kaldım şuan 3. Sınıftayım. Ve inanın buraya daha önce de sağlıkla ilgili konu açınca eleştiri yağmuruna tutulmuştum. Belki başka biri olsa hocalarıyla görüşüp konularını halledebilir ama benim için deneyim çok önemli. Teorik kitaplarda yazan bilgiler insanlarda cok cok nadiren yazıldığı gibi etkiler oluşturur. Çünkü herkesin metabolizması immunitesi vücut direnci farklıdır. Mesela parol kimisinde etkili bir ağrı kesici iken kimi hastalarca cok etkisiz bulunur. Bu sebepledir ki aynı ilacı kullanan kanser hastalarından bazıları sağlığına kavuşurken bazi hastalar ise hayata veda ediyor.

Ben de takıntılı yapım dolayısıyla enfeksiyon riskini göze alıp, eğer genital temizliğini doktor tavsiyesinin üzerine çıkarıp bir sorun yaşamayan varsa ben de deneyeyim diye karar aldım. Ve burada sorunla ilgilenmeyip benim okul bilgilerimi konuşmanız konu dışı ve irite edici. Beni buradaki kişilere karşı rencide ettiğinizi düşünüyorum. Herkes saygı çerçevesinde istediği gibi konuşabilirken, bana; sen tıpçısın bu sitede napıyorsun veya böyle sorular sorman çok saçma gibi yorumlar yapmanız beni otekilestirmek oluyor. Doktorlar da insandır ve herkesin yaptığı şeyleri yapma hakları var. Ben de burada istediğimi yazma hakkına sahibim ama ne hikmetse sorumla değil benim kişisel bilgilerimle ilgileniyorsunuz bu da çok acayip.

Kimliklerimi de şimdi atıyorum. Siz de buraya sonucunda gördüm bana attı derseniz memnun olurum
Ay banada atar misin inanmadigimdan degil seni onaylayayim

Kızlar öncelikle sorumu maruz görün, aslında sağlık bölümüne açmam gerekirdi ancak yeterli kitleye ulaşamayacağını düşünüyorum ve cinsel organ olması sebebiyle buraya açıyorum.

Uzun zamandır vajinamin çok da güzel kokmadığını düşünüyorum, biraz araştırma yaptım bunun normal olduğu yazıyor. Ancak burada cinsel ilişkisi için özel sabunlarla yıkayan ve koku sürenler oldugunu gördüm. Ve bu duruma kafayı takmış durumdayım.

En güzel sekilde kokmasi veya kötü koku olmamasına adına ne yapabilirim. (Mantar olduğunu düşünmüyorum, akıntımda sorun yok.)

Özellikle kullanan kişiler yazarsa çok memnun olurum. Siz nasıl temizliyorsunuz 🤗
Büyük tuvaletten sonra vajinana dışkı bulaşmamasına dikkat et canım.. ben tuvalet sonrası özel olarak temizlemeye önem veriyorum... o dediğin tarz kokulu ürünleri hiç bi dr önermez... bi de vajinamızın hava alması önemli,, havasız iç çamaşır, kot falan giyme.. mümkünse bu sıcak günlerde efil efil etek giy 😊

Tartismaya dahil olan arkadaslar ve merak edenler arkadas hem ogrenci kimligini hemde bazi sinav kagitlarina kadar atmis her ikisindede ayni uni. Ismi ve kendi adi yaziyor bence kuskuya mahal verecek bi durum yok

Tartismaya dahil olan arkadaslar ve merak edenler arkadas hem ogrenci kimligini hemde bazi sinav kagitlarina kadar atmis her ikisindede ayni uni. Ismi ve kendi adi yaziyor bence kuskuya mahal verecek bi durum yok
Çok teşekkür ederim ❤❤ zan altında kalmaktan beni kurtardığınız için 😍🌹🌹

Her şehirde üniversite açıldığından tıp fakültelerini gözümde büyütmüyorum ben.
Bu bilgiyi bilmeniz için tıp okumanız da gerekmezdi. Üniversite okuyan, evli/ cinsel hayatı olan bir kadınsınız. Kendinizi geliştirmediğiniz içindi benim şahsi garip yorumum.

Ötekileştirme gibi bir durum da yok demagoji yapmaya hiç gerek yok 😃
Bana atacağınızı söylediğiniz mesajı da bekliyorum hala gelen giden bir fotoğraf yok. Gerçi başta dediğim gibi tıp fakültesinde okuyor olmanız imkansız değil sadece komik.

Bu bilgiyi bilmeniz için tıp okumanız da gerekmezdi. Üniversite okuyan, evli/ cinsel hayatı olan bir kadınsınız. Kendinizi geliştirmediğiniz içindi benim şahsi garip yorumum.

Bana atacağınızı söylediğiniz mesajı da bekliyorum hala gelen giden bir fotoğraf yok. Gerçi başta dediğim gibi tıp fakültesinde okuyor olmanız imkansız değil sadece komik.

Size atacaktım ancak üniversite tam ismini vermem gerekiyor ve bu durumda kim olduğum direk anlaşılıyor. Kendimi tedirgin hissettiğim için size atmadım. Ve gerçekten yukarıdaki üye ile hiç bir tanışmışlığım yok profilimden de bunu anlayabilirsiniz. Samimî yakın davrandığı için ona gönderdim. Sizinle ufak bi gerginlik olunca kendimi güvende hissedemedim

Tip fakultesi okumanin neresi komik. Uyenin sordugu sorudan bahsediyor iseniz bir yol bulamadiysa kadin kadina soru sorulabilen bi siteye sormak daha mantikli gelmis olamaz mi

Benim kendimi geliştirmemiş olmamı komik bulmuş. Ama durum bu. Gelişim bir anda olacak bir sey degil. Ve yaşadığım olaylar dolayısıyla oturup kişisel gelişime ayıracak zaman bulamadım.

Tip fakultesi okumanin neresi komik. Uyenin sordugu sorudan bahsediyor iseniz bir yol bulamadiysa kadin kadina soru sorulabilen bi siteye sormak daha mantikli gelmis olamaz mi

Okuyup da kendini geliştirememiş olması, evlenip de kendi vücudunu tanıyamamış olması, gelip de bahanelerle kendini daha da komik duruma düşürmesi beni çok eğlendirdi valla.
Siz tatmin olduysanız bırakıyorum konuyu burada daha fazla polemiğe girmek istemiyorum.
İzin veriyorsanız kendi kendime gülmeye devam edeceğim.

Okuyup da kendini geliştirememiş olması, evlenip de kendi vücudunu tanıyamamış olması, gelip de bahanelerle kendini daha da komik duruma düşürmesi beni çok eğlendirdi valla.
Siz tatmin olduysanız bırakıyorum konuyu burada daha fazla polemiğe girmek istemiyorum.
Ne demek devam edin. Ha bu arada dikkate edinde sizde gulunecek hale gelmeyin :KK70:

22 yaşındayım 2.5 senelik bir evlilik yaşadım sonra boşandım, bunun dışında da çok sevdiğim insanları kaybettim. Bu hayat telaşı içerisinde de kişisel gelişim için zaman ayiramadim. Ama doktorlugumla ilgili endişe etmenize gerek yok 3 senem daha var gelişmek için çok şükür 😘

Size atacaktım ancak üniversite tam ismini vermem gerekiyor ve bu durumda kim olduğum direk anlaşılıyor. Kendimi tedirgin hissettiğim için size atmadım. Ve gerçekten yukarıdaki üye ile hiç bir tanışmışlığım yok profilimden de bunu anlayabilirsiniz. Samimî yakın davrandığı için ona gönderdim. Sizinle ufak bi gerginlik olunca kendimi güvende hissedemedim
Bana da gönder canım ben de onaylayayım belki inanılır

Back
X