Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ama o kokudan hoşlanmıyorum su ne kadar etkili olabilir ki kendimi mis kokulu bir kadın olarak görmek istiyorum. Eşimden yakın zamanda ayrıldım ve kendimde en ufak kötü bir şey görmek istemiyorum, misler gibi kokmak her konuda iyi olmak istiyorum. Enfeksiyon mantar konusunda bu dediklerinizi okumuştum aslında ama belki kullanan vardır ve sıkıntı yaşamamıştır umuduyla konu actim
Soğan sarımsak yemeyip bolbol meyve yemek güzel örnek Ama bende mesela normalde hiç koku hatta akıntı bile olmaz ama adet yaklaşınca kokuda artış oluyor sabah duş almışım unuttum yine giriyordum pisim ben diye az önce banyoya, unutmuşum duş aldığımı kokuyu alıyorum çünkü ve rahatsızım mesela. Biraz da dönemsel olabilir. Kendinizi olduğunu gibi kabul etseniz bu konuda mesela??
Her tuvaletten sonra yıkıyorum koku neredeyse tamamen yok oldu. Sadece dışını yıkıyorum ve duş jeliyle yıkıyorum. Çilek kokusu kalıyor çok hoşuma gidiyor