- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
ki zaten özele hastaneye gittim ama özel hastane bile devlet gibi kalabalık çünkü burda devletten sonra 2. seçenek orası, devlette yer olmayınca mecbur buraya geliyorlar.Hastanelere bir cozum bulsalar keske doktora da bir sey demiyorum cunku 5 dk bir hasta bak diyen s.b. 5 dk muayene mi etsin teshis mi koysun tedaviyi mi planlasin recete mi yazsin hastayi mi bilgilendirsin. Ozele git diyenler olmus ama ya ozele gidecek parasi olmayanlar ne yapsin
Ee simdi kocaniz aldatmis mi oluyor cinsel yolla bulasiyorsa?
Geçmiş olsun öncelikle. Eşinizle rutin cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz. Uçuk, bağışıklığınız düştüğü zaman çıkabilir. Bulaştığı ilk zaman oldukça rahatsızlık verir ancak sonraları hafifler. Beslenme, uyku düzeni vs strese dikkat edin. Doğum esnasında aktifse sezaryene alınırsınız onun dışında lüzum yok. Zaten doktorunuz siz doğuma girmeden kontrol edecektir onu merak etmeyin. Eşinizin kondom kullanmasına gerek yok çünkü zaten kapmışsınız artık. Yalnızca cinsel yolla bulaşmaz uçuklu bir yüzeye temas sonrası cinseş organınıza dokunmanız dahi bulaşması için yeterlidir. İnsanların %85inde de olan bir durum. Sevgiler.evlendikten bir 6-7 ay sonra aft şeklinde uçuk çıktı, hep aynı yerde oluyor ve tam olarak iyileşmiyor. ya kızarıklık kalıyor ya tekrar beyaz oluyor. Doktor, sadece tekrarlayan birşey olduğunu ekstra bir tehlike bulunmadığını söyledi. bu doğru mu?
1) eşimin de doktora gitmesi gerekir mi?
2) bu virüs bana eşimden mi bulaştı sadece cinsel yolla mı oluyor yani eşime evlenmeden önce başka birinden mi bulaştı bunu öğrenmek istiyorum. çünkü bizim daha önce de 7 yıllık sevgililik sürecimiz vardı ilişki yaşamıyorduk ve şuan kafam karıştı aklıma kötü şeyler gelmiyor değil. niyeyse sağlıklı düşünemiyorum. cidden beklemem böyle birşey ama insanın aklına gelmiyor değil. eşimde de kızarıklık oluyodu bazen ben tahriş falan olduğunu düşündüm.
3) hamilelik olursa doğum süreci nasıl işliyor, bu hastalık geçse bile kesin çözüm olsun diyr sezeryan mı olmak durumundayım? sanırım geçse bile içim rahat etmez o durumda.
4)eşim sürekli prezervatif kullanmalı mı?
5) eşim karşılıklı oral istediği oluyor, bu durumda bunu hiçbir zaman yapmamalı mıyız?
evet bende evliliğin hemen önce ve sonrası lazere gitmiştim belki de ondanBen temasla da bulaşıyor diye biliyorum herpes. Ağda lazer salonlarında yenilenmemiş örtülerden ve korunmalı ilişkiden de geçebilir o yüzden. Hatta ekşisözlükte herpes başlığında hiç ilişkiye girmeyip bu şekilde lazerden kaptığını anlatan bir kadın vardı. Okuyunca gidip smear vermiştim ben hatta çünkü çok süper dikkat etmiyorum gittiğim salonlara.
Kafasina migros poseti derken ?oral için dental dam kullanın ya da streç filmle kafasını sarsın olmadı kafasına migros poşeti geçirsin öyle yapsın.
6) sağlık sorularınızı gidip bir doktora sorun bi zahmet. doktorun dediklerini de gelip burda doğru mu diye sorgulamanızın mantığı nedir?evlendikten bir 6-7 ay sonra aft şeklinde uçuk çıktı, hep aynı yerde oluyor ve tam olarak iyileşmiyor. ya kızarıklık kalıyor ya tekrar beyaz oluyor. Doktor, sadece tekrarlayan birşey olduğunu ekstra bir tehlike bulunmadığını söyledi. bu doğru mu?
1) eşimin de doktora gitmesi gerekir mi?
2) bu virüs bana eşimden mi bulaştı sadece cinsel yolla mı oluyor yani eşime evlenmeden önce başka birinden mi bulaştı bunu öğrenmek istiyorum. çünkü bizim daha önce de 7 yıllık sevgililik sürecimiz vardı ilişki yaşamıyorduk ve şuan kafam karıştı aklıma kötü şeyler gelmiyor değil. niyeyse sağlıklı düşünemiyorum. cidden beklemem böyle birşey ama insanın aklına gelmiyor değil. eşimde de kızarıklık oluyodu bazen ben tahriş falan olduğunu düşündüm.
3) hamilelik olursa doğum süreci nasıl işliyor, bu hastalık geçse bile kesin çözüm olsun diyr sezeryan mı olmak durumundayım? sanırım geçse bile içim rahat etmez o durumda.
4)eşim sürekli prezervatif kullanmalı mı?
5) eşim karşılıklı oral istediği oluyor, bu durumda bunu hiçbir zaman yapmamalı mıyız?
En son ne zaman smear yaptirdiniz?smear gerek yok o siğilde oluyor dedi ben kan testi ile öğrendim
gizleme değil de zaten söylüyorum uçuk aft diye ama bilmiyor gibi yani açıklamadım daha bende yeni öğrendim
Özel hastanede ben 5-10 dk ayırıp baştan savan doktor hiç görmedim?doktora da sorduğum şeyler oldu ama sorular kafamda sonradan oluştu diyebilirim ve doktorlar sadece 5-10dk zaman ayırıyorlar
O kafadan bahsetmiyorduKocam kafasina migros poseti gecirip benle sex yapmaya kalksa cinsel hayatim biter benim.
Öbür kafaya migros posetini gecirip nasil seviseceksin, niye prezervatif degil, beyin error verdi benimO kafadan bahsetmiyorduama öteki de pek cazip değil
Mevzuya sinirlendiğinden hadsiz bi espri yaptı galibaÖbür kafaya migros posetini gecirip nasil seviseceksin, niye prezervatif degil, beyin error verdi benim
Ciddiye almistim, onda sorun yok, soRun bendeMevzuya sinirlendiğinden hadsiz bi espri yaptı galiba
İyi bir özel hastaneye gidin. Özel var özel var. Özel yoksa klinik var. Başkası olsa maddi durumunu bilmediğim için böyle demem ama sizin cimrilik etme ihtimaliniz var, o yüzden diyorum. Şakaya gelecek bir konu değil. İyi bir yere gidin.ki zaten özele hastaneye gittim ama özel hastane bile devlet gibi kalabalık çünkü burda devletten sonra 2. seçenek orası, devlette yer olmayınca mecbur buraya geliyorlar.
sevgiliyken olmuş mudur diye aklıma geldi işte ama ta en eski zamanlardan dolayı da olabilir diyorlar ben yokken yani, bi de ilk evlendiğimde lazere gitmiştim belki de ondan oldu işte sebebini de tam bilemem
Yorumu anlamadim ama merak ediyorum neden kafasini sarıyor affederseniz oral yaparkan neden kafa sarılıyor. Migros posetiyleoral için dental dam kullanın ya da streç filmle kafasını sarsın olmadı kafasına migros poşeti geçirsin öyle yapsın.
Ankara Memorial‘ da hic muayene odasina bile girmeme musaade etmeyen adina dr denilen bi sahisla karsilastim check up yaptirirken. Sene 2019Özel hastanede ben 5-10 dk ayırıp baştan savan doktor hiç görmedim?
Şikayet ettiniz umarım. Normal değil çünkü.Ankara Memorial‘ da hic muayene odasina bile girmeme musaade etmeyen adina dr denilen bi sahisla karsilastim check up yaptirirken. Sene 2019
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?