genital uçuk olduğumu öğrendim, kendimi iyi hissetmiyorum?

ki zaten özele hastaneye gittim ama özel hastane bile devlet gibi kalabalık çünkü burda devletten sonra 2. seçenek orası, devlette yer olmayınca mecbur buraya geliyorlar.

sevgiliyken olmuş mudur diye aklıma geldi işte ama ta en eski zamanlardan dolayı da olabilir diyorlar ben yokken yani, bi de ilk evlendiğimde lazere gitmiştim belki de ondan oldu işte sebebini de tam bilemem

Geçmiş olsun öncelikle. Eşinizle rutin cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz. Uçuk, bağışıklığınız düştüğü zaman çıkabilir. Bulaştığı ilk zaman oldukça rahatsızlık verir ancak sonraları hafifler. Beslenme, uyku düzeni vs strese dikkat edin. Doğum esnasında aktifse sezaryene alınırsınız onun dışında lüzum yok. Zaten doktorunuz siz doğuma girmeden kontrol edecektir onu merak etmeyin. Eşinizin kondom kullanmasına gerek yok çünkü zaten kapmışsınız artık. Yalnızca cinsel yolla bulaşmaz uçuklu bir yüzeye temas sonrası cinseş organınıza dokunmanız dahi bulaşması için yeterlidir. İnsanların %85inde de olan bir durum. Sevgiler.

Ben temasla da bulaşıyor diye biliyorum herpes. Ağda lazer salonlarında yenilenmemiş örtülerden ve korunmalı ilişkiden de geçebilir o yüzden. Hatta ekşisözlükte herpes başlığında hiç ilişkiye girmeyip bu şekilde lazerden kaptığını anlatan bir kadın vardı. Okuyunca gidip smear vermiştim ben hatta çünkü çok süper dikkat etmiyorum gittiğim salonlara.

evet bende evliliğin hemen önce ve sonrası lazere gitmiştim belki de ondan

Geçmiş olsun.. Yıllar önce bende yaşamış ve çok korkmuştum.. Kadın doğum uzmanına gittim.. Yazdığı ilaçlar ile çift olarak tedavi olduk. Şükür daha da yaşamadım. Ama tamamen sağlıklı beslenme ve stresten uzak durmalısın dedi. İstanbuldaysanız doktor tavsiye edebilirim.

6) sağlık sorularınızı gidip bir doktora sorun bi zahmet. doktorun dediklerini de gelip burda doğru mu diye sorgulamanızın mantığı nedir?

İyi bir özel hastaneye gidin. Özel var özel var. Özel yoksa klinik var. Başkası olsa maddi durumunu bilmediğim için böyle demem ama sizin cimrilik etme ihtimaliniz var, o yüzden diyorum. Şakaya gelecek bir konu değil. İyi bir yere gidin.

oral için dental dam kullanın ya da streç filmle kafasını sarsın olmadı kafasına migros poşeti geçirsin öyle yapsın.
Yorumu anlamadim ama merak ediyorum neden kafasini sarıyor affederseniz oral yaparkan neden kafa sarılıyor. Migros posetiyle

eşime söyledim genelde erkekler taşıyıcı oluyormuş ilk ilişkilerinde korunmayı bilmedikleri için falan dedim. eşim de suç bana mı kaldı dedi güldü. bende dedim yok yine haberin olsun lazere falan gittim belki de ondan oldu dedim başka da yorum yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…