genital uçuk olduğumu öğrendim, kendimi iyi hissetmiyorum?

Evlenmeden önce yoksa evlendikten sonra ortaya cıktıyaa Evet öyle olmuş eşinizden bulaşmış. Eşiniz taşıyıcıymış size gecmis. Oral falan yapma sakın. Bulaşan tek şey uçuk değil cunku.

Bu yoruma katılıyorum, bayanlar cok bilincsiz yok ağdadan gecti yok tuvaletten gecti bilmem ne, yok eşim yapmamıştır bilmem ne ya bildiğin eşlerinden geciyor ya da erkek arkadaslarından. Çok kızıyorum. Hpv denen hastalığı kac kişi biliyor? İnsanlar bilinçlendirilmeli bu konularda cinsel yolla bulaşan hastalıklar cok fazla devletin acilen el atması aşı olayına bir an önce onay verilmesi lazım. Evlenmeden önce bu tarz hastalıkların testi istenmeli coğu test yapılmıyor olan masum insanlara oluyor malesef, başına gelmeden de anlamıyor insanlar.

Bulaşıcı bir şey evet sigilin her türlüsü bulaşıcı buna sebep olan şey bir virüs. Yani elinizde çıkan siğil de bulaşıcı. Neden bulastigiyla ilgili virüsün yapısını doktor bildiği için bize söz düşmez. Bence doktorunuzla açıkça konuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…