Geniz eti acil yardım

yusravera

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
270
9
296
İstanbul
MERHABALAR ARKADAŞLAR KIZIM 4 YAŞINDA DR GENİZ ETİ AMELİYATI DEDİ.ama ameliyat olsun istemiyorum bu yöntem dışında alternatif başka bi yöntemle bu hastalıktan kurtulan olduysa acil cevab yazarsa çok sevinirim.alternatif olarak radyofrekans ı düşünüyorum ama bi dr tavsiye etmem dedi.radyofrekans deneyimi yaşayan arkadaşlarda acil cevap yazarsa çok sevinirim.

ayrıca istanbulda kbb tavsiyesi olan varmı çapadan salih beyle görüştüm bide devlet hastanesinde uzman dr gördü.ama salih bey e daha muayeneye götürmedim radyofrekans tavsiye etmiyorum dedi.

ayrıca istanbulda kbb tavsiyesi olan varmı çapadan salih beyle görüştüm bide devlet hastanesinde uzman dr gördü.ama salih bey e daha muayeneye götürmedim radyofrekans tavsiye etmiyorum dedi.

neden ameliyat olmasını istemiyorsun.Benim kızım 5 yaşında oldu ve hiçbir sorunumuz kalmadı.her hafta hasta olurdu ağzı açık uyuduğu için.Doktorumuz dayımız olduğu içinde gönül rahatlığıyla teslim ettik.5 dakika sürmüyor ve aynı gün ayaklanıyorlar bilgin olsun

benm kızım 4 yaşında hem geniz eti hemde bademcik ameliyatı oldu ..çok şükür hiç bi sıkıntı çekmedik..önceden her ay enfeksiyon kapar sürekli antibiyotik almak zorunda kalırdı..ağzı sürekli açık olduğu için boğazları çok sık enfekte olurdu..hepsinden kurtulduk çok şükür..ameliyatını ist eğitim ve araştırma hastanesinde (samatya) yaptırmıştık..çokta memnun kalmıştık..geçmiş olsun..kızınıza Allah şifalar versin..yalnız şunu söylemeden geçemicem geniz eti alınan çocuklar ameliyat sonrası kilo alabiliyo..dikkatli olmanızı tavsiye ederim..

Dr da tavsiye ettiyse aldırın gitsin.3 kardeş üçümüzünde küçükken alındı ve şikayetlerimiz azalarak kayboldu.Bende orta kulak iltabına sebeb olmuşdu.

merhaba benimde kızım 38 aylıktı ameliyat olduğunda hiç korkma hemen yaptır 1 buçuk yaşından beri geniz etini bekledik ha geçicek ha geçti die çooook basit ameliyattan sonra 2 buçuk saat sonra yemeğe başlıyor ve sonra taburcu oluyorsunuz

Benim oğlum da 5 yaşında 2,5 yaşından beri çok sıkıntı çekiyorduk, 6 ay önce ameliyat oldu, hem geniz eti hem bademcikler alındı kulaklara da tüp takıldı, iki saat sonra oynamaya başladı şu anda da hiç sıkıntımız yok. Tavsiyem hiç bekletmeyin. Geçmiş olsun...

Cevaplarınız için çok tsk ler bide nüksetme durumu varmış boşuna ameliyat olma durumu olmasın dedim işte anne yüreği alternatif tedaviler varsa diye.ameliyat sonrası kilo alırsa yandık zaten tombiş tam obez olur :)

Back
X