Gerçek anlamda samimi olamamak ?

İnsanın gerçekten verdiği değerin samimiyetin karşılığını alamaması kadar kötü bir durum yok. Ben böyle iyiyken şöyleyken niye böyle oldu, niye bana böyle yapılıyor diye kendisini sorguluyor insan. Fakat size tek diyeceğim verdiğiniz değerin karşılığını göremiyorsanız mesafe koyun gitsin. Yalnız kalmak etrafımızdaki yapmacık insanların hayatımızda bulunmasından çok daha kaliteli bir konum

Ben bu durum için önce şu soruyu sorardım galiba?"ben onun hangi özel gününü ne şekilde kutladim acaba?"kutlamış isen karşındakinden de beklemen gerekir.bu sevmenin,değer vermenin,vefanın gereği olmuştur artık.kutlamiyorsa, telefonuna hatırlatıcı koymuyorsa birbirinize aynı mesafede değilsinizdir.ben bu durumda çıkarım o kişinin hayatından.degerim yoksa neden kalayım?

Ben kutladım geçen sene. O yine kendinden iki gün sonra sanıyordu. Bu yıl da öyle sandı. Tamamen hayatından çıkmak değil de normal bir arkadasım olarak görüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…